Rohkema info nägemiseks:

IVK PROPERTIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 460; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IVK PROPERTIES OÜ kohta arvamuslugu!"

IVK PROPERTIES OÜ hetkeolukord

Juba 460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

IVK Properties on elukondliku kinnisvara haldusettevõte.

Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvaraobjektide üürile andmine, renoveerimine ja flippimine. Majandusaastal oli ettevõtte müügitulu 43 097 eurot ja kasum 69 187 eurot. Järgmisel majandusaastal plaanitakse jätkata senist tegevust ning keskenduda rahavoo suurendamisele kinnisvarainvesteeringutest.

Majandusaasta ülevaade:

Majandusaasta jooksul saavutasime kasvu meie üürileandmise ja renoveerimise segmentides. Lisaks suurendasime oma portfelli uute flippimisprojektidega.

Tulevikuplaanid: 1. Rahavoo suurendamine: Kavandame aktiivselt uusi investeeringuid elukondlikesse kinnisvaraobjektidesse, mis tagavad pikaajalise rahavoo.

2. Renoveerimisprojektid: Jätkame olemasolevate kinnisvaraobjektide renoveerimist, et suurendada nende väärtust ja üüripotentsiaali.

3. Portfelli laiendamine: Otsime uusi võimalusi portfelli laiendamiseks nii kohalikel kui ka rahvusvahelistel turgudel, et mitmekesistada meie investeeringuid ja vähendada riske.

4. Tõhususe parandamine: Jätkame tööprotsesside optimeerimist ja kulude vähendamist, et suurendada ettevõtte kasumlikkust ja konkurentsivõimet.

Oleme kindlad, et meie strateegiline lähenemine ja pühendumus kvaliteedile võimaldavad meil jätkata edukat kasvu ja pakkuda väärtust meie klientidele.

Olulisemad finantssuhtarvud:

Finantssuhtarvu nimetus 2023 2022

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,3 0,08

ROE 32,5% 2,6%

ROA 17,5% 1,7%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: käibevara / lühiajalised kohustused

ROE puhaskasum / omakapital kokku * 100

ROA puhaskasum / varad kokku * 100

IVK PROPERTIES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.