Rohkema info nägemiseks:

STATEK WOOD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4073; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 10+ "Kirjuta STATEK WOOD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Statek Wood OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete autovarjualuste, pergolade ja varikatuste valmistamisele ja paigaldamisele. Meie missiooniks on tagada klientide heaolu ja pakkuda tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi standarditele.

Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Oleme veendunud, et ideaalse autovarjualuse või pergola loomine peaks olema koostöö klientidega. Seetõttu kaasame võimalikult palju kliente protsessi, et mõista nende vajadusi ja soove ning luua vastavalt sellele individuaalsed lahendused.

Iga autovarjualus ja pergola on kavandatud äärmise hoolikuse ja parima pädevusega. Meie meisterlik käsitöö on saavutatud aastatepikkuse kogemusega elementmajade tootmises. Seega võite olla kindel, et meie tooted on vastupidavad, funktsionaalsed ja vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Meie tootevalik hõlmab erinevaid varikatuste, pergolade ja autovarjualuste tüüpe, sealhulgas terrassivarikatused, puidust pergolad ja ühe- kuni kaheauto varjualused. Igal tootegrupil on oma unikaalsed omadused, mis võimaldavad teil leida täpselt selle, mida vajate.

Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit varikatuste, pergolade või autovarjualuste loomiseks ja paigaldamiseks, siis ärge kõhelge meiega ühendust võtmast. Meie kogenud meeskond on valmis teie ideid ellu viima ning tagama, et saate just sellised tooted, mida olete alati soovinud.

Statek Wood OÜ - teie usaldusväärne partner varikatuste, pergolade ja autovarjualuste valmistamisel ja paigaldamisel Eestis. Kvaliteet ja kliendi rahulolu on meie prioriteet. 

Võtke meiega ühendust ning leiame ka teie jaoks sobiva ehituslahenduse!

kontakt

STATEK WOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Nende autovarjualus muutis meie aia praktilisemaks ja ilusamaks!

- Karl K.

Väga professionaalne meeskond ja uskumatud tulemused!

- Kätlin I.

Pergola, mis nad ehitasid, on meie lemmikkoht suveõhtutel!

- Mari P.

Nende autovarjualus muutis meie aia praktilisemaks ja ilusamaks!

- Karl K.

Väga professionaalne meeskond ja uskumatud tulemused!

- Kätlin I.

Pergola, mis nad ehitasid, on meie lemmikkoht suveõhtutel!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Väliköök - suve elamuse keskpunkt sinu õuel

Suveaeg on ideaalne aeg nautimaks õues viibimist, rõõmsaid hetki sõprade ja perega ning maitsvaid eineid. Üks viis, kuidas kogu suveelamust veelgi paremaks muuta, on luua oma õue tõeline kulinaarne paradiis - väliköök. Selles artiklis uurime, miks väliköögid on nii populaarsed ja kuidas neid oma kodu ja õue kasuks ära kasutada. Väliköögid on viimastel aastatel saanud tohutu populaarsuse. Need pakuvad võimalust valmistada toitu värskes õhus ja nautida lõõgastavat õuetoitu koos pere ja sõpradega. Lisaks on väliköögid ideaalsed koosviibimiste korraldamiseks ning suurendavad oluliselt kodu

Dropdown

kõik artiklid

Varikatus - stiilne ja praktiline lisand sinu kodule

Varikatused on mitmekülgsed ja praktilised lisandid, mis võivad muuta igava hooviala või terrassi pilkupüüdvaks ja kasutatavaks kohaks igas ilmaga. Need mitte a
ssb.ee
Varikatused on mitmekülgsed ja praktilised lisandid, mis võivad muuta igava hooviala või terrassi pilkupüüdvaks ja kasutatavaks kohaks igas ilmaga. Need mitte ainult ei kaitse päikese, vihma ja tuule eest, vaid lisavad ka väärtust ja iseloomu sinu kodule. Selles artiklis uurime, miks varikatused on nii populaarsed ja kuidas neid oma kodu kasuks ära kasutada. Varikatuste mitmekülgsus Varikatused on saadaval erinevates stiilides ja kujundustes, mis võimaldavad sul valida just selle, mis sobib sinu kodu arhitektuuriga kõige paremini. Need on saadaval erinevates materjalides, sealhulgas puit,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.