Rohkema info nägemiseks:

SANDRA TERAAPIAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekesiseid terviseteenuseid, hõlmates jooga eratunde, erinevaid massaažitehnikaid, vaimse heaolu praktikaid ning personaalseid tervise lahendusi, et aidata klientidel saavutada keha ja vaimu tasakaal ning üldine heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kaasaegne elutempo ja pidevad pinged võivad meie kehas kuhjuda stressi ja pingeid, mis omakorda võivad avaldada negatiivset mõju nii meie füüsilisele kui ka vaimsele tervisele. Sandra Teraapiad OÜ on pühendunud sinu heaolu toetamisele ja tasakaalu leidmisele, pakkudes laia valikut lõõgastavaid ja tervendavaid teenuseid, mis aitavad sul saavutada sisemise rahu ning tunda end energilisena.

Teenuste valik on mitmekesine ning hoolikalt kujundatud, et vastata erinevatele vajadustele ja eelistustele. Üks meie põhilisi teenuseid on jooga eratunnid, mis aitavad sul leida harmooniat keha ja meele vahel ning parandada painduvust ja lihastoonust. Jooga on suurepärane viis stressi maandamiseks ja vaimse selguse saavutamiseks.

Kui oled otsimas lõõgastust ja taastumist, siis meie erinevad massaažiteenused on ideaalsed valikud. Kombineeritud massaž ühendab erinevaid tehnikaid, pakkudes sulle individuaalselt kohandatud kogemust. Tai massaž ja spordi massaž aitavad lõdvestada pinges lihaseid, parandada vereringet ning kiirendada taastumist pärast füüsilist pingutust. Idamaine näomassaaž marmateraapiaga ning tserviko-kraniaalne massaaž keskenduvad näo ja peapiirkonna lõõgastamisele ning energia tasakaalu taastamisele.

Meie valikusse kuuluvad ka erinevad erilised massaažid, nagu aroomimassaž, lõõgastav klassikaline massaaž ning süvakudede massaaž. Lümfisüsteemi aktiveerimiseks ja keha detoksifitseerimiseks pakume lümfimassaaži ning lümfimassaaži näole, mis aitavad vähendada turseid ning parandada naha seisundit. Rasedusaegne massaaž aitab tulevastel emadel leevendada füüsilisi vaevusi ja tunda end mugavalt.

Lisaks on valikus ka kinesioteipimine, mis toetab lihaste ja liigeste stabiliseerimist ning aitab kaasa vigastuste ennetamisele ja paranemisele.

Olenemata sellest, kas soovid leida rahulikku lõõgastust või vajad tõhusat taastumist füüsilise pingutuse järel, on Sandra Teraapiad OÜ siin, et sind toetada. Võta ühendust ning leiame koos parima lahenduse sinu individuaalsetele vajadustele ja eesmärkidele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SANDRA TERAAPIAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Massaažid aitasid pingetest vabaneda ja enesetunnet parandada! Soovitan soojalt.

- Mikk O.

Jooga eratunnid tõid rahu ja paindlikkuse. Olen tänulik!

- Koit L.

Näomassaaž marmateraapiaga oli tõeline nauding. Nahk särab!

Miks on jooga sulle kasulik?

Kiire tempoga elustiil, pidevad nõudmised ja tehnoloogia pidev kohalolek võivad jätta meid sageli rahutuks ning kurnatuks. Keskendudes täielikult välisele maailmale, unustame sageli hoolitseda oma sisemise mina eest. Õnneks on olemas terviklik ja tõhus viis, kuidas leida sisemine rahu ja tasakaal ning saavutada ühtsus keha ja vaimu vahel. Sandra Teraapiad OÜ jooga tunnid pakuvad võimalust avastada jooga imelist maailma ning leida tee tervislikuma ja tasakaalustatuma eluni. Jooga on palju enamat kui lihtsalt füüsiline paindlikkus ja keerukad poosid. See on iidne praktika, mis on mõeldud

Dropdown

kõik artiklid

Massaaži tervendav mõju

Kaasaegne elu on täis tempot, nõudmisi ja pidevat liikumist ning selle tagajärjel võivad stress ja pinged koguneda meie kehasse ja meelde. Õnneks on olemas viis
ssb.ee
Kaasaegne elu on täis tempot, nõudmisi ja pidevat liikumist ning selle tagajärjel võivad stress ja pinged koguneda meie kehasse ja meelde. Õnneks on olemas viis, kuidas saame sellele vastu astuda ning tuua harmoonia ja tasakaalu tagasi oma ellu. Sandra Teraapiad OÜ pakub mitmekülgset massaažiteenuste valikut, mis on mõeldud just selleks, et taastada keha ja vaimu tasakaal ning tuua lõõgastus ja tervis meie kiire elutempo juurde. Massaaž on iidne tervendamismeetod, mis on tuntud oma võime poolest vabastada keha pingetest, leevendada valu ning parandada vereringet. Sandra Teraapiad OÜ mõistab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.