Rohkema info nägemiseks:

BLITZ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autovaruosade ja -tarvikute müügiga, pakkudes kvaliteetseid varuosi ja professionaalset nõustamist autohoolduse valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BLITZ OÜ juures mõistame, et teekond ei lõpe sõiduki ostuga. See on pidev hoolduse ja hoolitsuse tee, et tagada sõiduki tipptasemel seisukord. Seetõttu oleme pühendunud laia valiku varuosade pakkumisele autodele, veokitele, mootorseadmetele ja muule, tagades, et ükskõik mida te sõidate, on teil alati juurdepääs vajalikele osadele.

Meie virtuaalsed riiulid on varustatud kõigega alates akudest kuni autokaupadeni, eritööriistadest kuni lisaainete ja määrdeaineteni, ning õlidest kuni rehvideni. Me ei ole lihtsalt pood; oleme sõidukientusiastide ja professionaalide keskus, pakkudes kvaliteetset töökoja varustust, et hoida teie operatsioonid sujuvalt töös.

Pühendumusega ausatele hindadele oleme saanud usaldusväärseks nimeks autovaruosade tööstuses. Meie kasutajasõbralik veebileht muudab teie sõidukile õige osa leidmise lihtsaks. Olgu tegemist klassiku taaselustamisega või kaasaegse masina tipptasemel hoidmisega, meie kõikehõlmav kataloog on loodud igale margile ja mudelile.

Meie logistikavõrgustik on tugev, tagades, et teie osad jõuavad kiiresti ja turvaliselt kohale. Koostöös dpd-ga pakume kohaletoimetamise teenuseid, mis toovad teie tellimused otse teie ukse taha või mugavatesse postkontoritesse üle Eesti, Läti ja kaugemale.

Liituge lugematute rahulolevate klientidega, kes on teinud BLITZ OÜ oma peamiseks allikaks kõigile oma autovaruosade vajadustele. Kogege erinevust, mida kvaliteetsed osad, konkurentsivõimelised hinnad ja erakordne teenindus võivad teie autoteekonnal teha. BLITZ OÜ – teie partner usaldusväärsuse teel.

Kontakt

BLITZ OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

BLITZ OÜ on minu esimene valik autovaruosade ostmisel. Suurepärane teenindus!

- Liis K.

Suurepärane valik ja kiire kohaletoimetamine!

- Siiri A.

Nende abiga on minu sõiduk alati tipptasemel seisnud.

Kuidas saab aeglane mootori käivitamine viidata autoaku rikkele?

Paljude autojuhtide jaoks on autoaku mõte alles siis, kui sõiduk ei taha käivituda. Aku rikke tunnuste mõistmine võib teid säästa sõiduki rikke ebamugavusest. Selles postituses uurime viit peamist näitajat, et on aeg oma autoaku välja vahetada. Aeglane mootori käivitamine Kui keerata võtit süütelukus, saadab terve aku energiasööstu starterimootorile, käivitades mootori. Kui mootor käivitub tavalisest aeglasemalt, on see sageli märk sellest, et aku kaotab oma laengu. Aeglast mootori käivitamist võivad põhjustada mitmed probleemid, sealhulgas surev aku, kehvad elektriühendused või riknev

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõista ja tõlgendada rehvide spetsifikatsioone, et teha informeeritud valikuid?

Õigete rehvide valimine oma sõidukile on oluline ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsuse jaoks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes ne
ssb.ee
Õigete rehvide valimine oma sõidukile on oluline ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsuse jaoks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende valiku, hoolduse ja asendamise teie sõidukogemuse jaoks kriitiliseks. Rehvide spetsifikatsioonide mõistmine Igal rehvil on unikaalne numbrite ja tähtede komplekt, mis tähistavad selle suurust, tüüpi ja sooritusvõime võimekusi. Nende spetsifikatsioonide lugemise oskus on oluline, et valida rehvid, mis sobivad teie sõidukile ja vastavad teie sõiduvajadustele. Koormusindeks näitab maksimaalset kaalu, mida rehv suudab toetada, samas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.