Rohkema info nägemiseks:

ROMKEN EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme usaldusväärne ehitusettevõte, kes on spetsialiseerunud mitmetele ehitusteenustele alates puit- ja kivikatuste paigaldamisest kuni puitkonstruktsioonide, saunade ja aiamajade ehitustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

ROMKEN EHITUS OÜ on tipptasemel ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesugustele ehitusteenustele, sealhulgas puit- ja kivikatuste ehitus, puitkonstruktsioonide paigaldamine, sauna ehitustööd ning üldised hoonete ehitustööd. Oleme pühendunud kvaliteetsele tööle ja klientide rahulolule, viies ellu unikaalseid projekte, mis vastavad täpselt meie klientide vajadustele ja ootustele.

ROMKEN EHITUS OÜ meeskond omab pikaajalist kogemust puit- ja kivikatuste ehituses. Olgu tegemist siis traditsioonilise puitkatuse või elegantse kivikatusega, tagame alati vastupidava ja stiilse katuselahenduse, mis kaitseb teie kodu või ärihoonet aastaid. Meie kogenud meistrid on eksperdid puitkonstruktsioonide paigaldamisel. Olenemata sellest, kas vajate uue terrassi, aiamaja või muu puitkonstruktsiooni paigaldamist, tagame alati kvaliteetse töö ja vastupidavad lahendused.

Sauna ehitamine on kunst, milleks meil on kirg ja kogemus. Loome saunasid, mis pakuvad lõõgastavat ja meeldivat kogemust. Meie saunaprojektid ühendavad kaasaegse tehnoloogia ja traditsioonilise disaini, tagades unustamatu saunaelamuse. ROMKEN EHITUS OÜ pakub laia valikut üldisi ehitusteenuseid, alustades projekteerimisest kuni ehitustööde lõpuni. Oleme spetsialiseerunud nii elu- kui ka äriruumide ehitamisele, pakkudes kõrgekvaliteedilisi lahendusi, mis vastavad kõige nõudlikumatele standarditele.

Meie meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest ehitusspetsialistidest, kes on pühendunud tipptasemel tööle. Anname endast parima, et tagada igale projektile täpsus, kvaliteet ja vastupidavus.

Oleme alati valmis kuulama klientide soove ja vajadusi ning loome lahendusi, mis vastavad nende ootustele. Hoolime keskkonnast ning kasutame ehitustöödes jätkusuutlikke materjale ja meetodeid.

ROMKEN EHITUS OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusvaldkonnas, kes viib teie ideed ellu professionaalselt ja hoolikalt. Ärge oodake kauem - võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil luua unikaalne, vastupidav ja kaunis ehituslahendus, mis vastab teie vajadustele ja soovidele.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie ehitusprojektile juba täna!

Kontakt:

+372 5340 3582

ROMKEN EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Olen äärmiselt rahul meie uue terrassi ehitusega.

- Kadi S.

Usaldusväärne partner ehitustöödeks. Töö valmis õigeaegselt ja ületas meie ootusi.

- Martin V.

Nende kätetöö on imeline, meie saun näeb välja täpselt nii, nagu unistasime.

Puitkonstruktsioonid: Looduslik ilu ja vastupidavus üheskoos

Puit – materjal, mis on inimkonna kaaslaseks olnud aegade hämarusest saati, pakub rohkem kui lihtsalt struktuurilist tuge. See on looduse kingitus meile, inimestele, tuues endaga kaasa soojust, elegantsi ja ajatut ilu. ROMKEN EHITUS OÜ seisab selle loodusliku ilu ja vastupidavuse eest, spetsialiseerudes puitkonstruktsioonide paigaldamisele, mis ühendavad endas funktsionaalsuse, esteetika ja vastupidavuse. Puitkonstruktsioonid toovad teie koju loodusläheduse ja harmoonia. Olgu tegemist terrassi, aiamaja või muu välialaga, puit lisab igale ehitisele soojust ja sügavust. Puidu loomulik muster ja

Dropdown

kõik artiklid

Saunaelamus: Kuidas luua unustamatu saun?

Saun on paljude jaoks mitte lihtsalt ruum majas, vaid püha paik, kus saab lõõgastuda, keha taastada ja vaimu kosutada. See on koht, kus ajapikku on saanud algus
ssb.ee
Saun on paljude jaoks mitte lihtsalt ruum majas, vaid püha paik, kus saab lõõgastuda, keha taastada ja vaimu kosutada. See on koht, kus ajapikku on saanud alguse lugematud unustamatud hetked pere ja sõpradega. ROMKEN EHITUS OÜ mõistab, et iga saun on ainulaadne, peegeldades selle omaniku isikupära ja stiili. Meie eksperdid on pühendunud aitama teil kujundada ja ehitada saunaruumi, mis mitte ainult ei vasta teie praktilistele vajadustele, vaid pakub ka unustamatuid elamusi. Meie kogenud meeskond mõistab, et saunaruumi kujundus on rohkem kui lihtsalt materjalid ja struktuur. See on kunst, kus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.