Rohkema info nägemiseks:

BRAMPS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume liikuvat sushi-elamust, tuues otse kliendi juurde värskeid ja kvaliteetseid sushivalikuid, sobides igale maitsele ja üritusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast sushi söömise revolutsiooni - ainulaadne mugavuse ja kulinaarse naudingu sümbioos, mis sobib teie dünaamilise elustiiliga. BRAMPS OÜ juures oleme sushi kogemuse ümber kujundanud, tuues teieni parimad hosomaki, tempura sushi ja maki otse teie juurde, kuhu iganes te viibite. Meie missioon on lihtne: pakkuda liikvel olles sushi kogemust, mis ei tee järeleandmisi kvaliteedis ega maitses.

Kujutage ette värskelt rullitud sushi aroomi segunemas teie lemmikürituste põnevusega. See on meie sushi auto ratastel olemus. Olgu tegemist muusikafestivali, ettevõtte koosviibimise või privaatpeoga, meie sushi auto on kohal, pakkudes suupisteid, mis on suus sulavad, koos värskendavate jookidega, et täiustada teie kogemust.

Meie menüü on kirglikult koostatud, pakkudes mitmekesist valikut sushi valikuid, mis sobivad igale maitsele. Klassikalise lihtsusega hosomakist kuni rikkaliku krõbeda tempura sushini, iga amps on tunnistus meie pühendumusest maitsele ja kvaliteedile. Ja neile, kes soovivad janu kustutada, on meie jookide valik täiuslik lisand meie maitsvatele pakkumistele.

BRAMPS OÜga on sushi auto teie üritusele tellimine vaevatu. Toome sushi söömise võlu teieni, muutes teie ürituse kõigi teie külaliste jaoks meeldejäävaks gastronoomiliseks teekonnaks. Meie pühendumus tipptasemele on järjekindel ja oleme uhked, et pakume kogemust, mis on nii nauditav kui ka mugav.

Liituge meiega selles kulinaarses seikluses ratastel. Nautige gurmeesushi kergust otse teie sõrmeotstes ja laske BRAMPS OÜ muuta teie järgmine üritus maitsvaks peoks, mis veereb otse teie ukse ette. Värskete maitsete väljatoomine! ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Kontakt

BRAMPS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi P.

Suurepärane teenindus! Sushi maitseb imeliselt.

- Marko S.

Tõeline elamus! Soovitan kõigile, kes armastavad head sööki.

- Laura T.

Üritusele suurepärane lisaväärtus. Külalised olid vaimustuses!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas kohandub mobiilne sushi tänapäeva kiire elustiiliga?

Tänava toidu stseen on pidevas arengus ja sushi ratastel on uue söömise mugavuse ja kulinaarse innovatsiooni ajastu eestvedaja. Kui linnalikud elustiilid kiirenevad ja tarbijate eelistused muutuvad, veerevad mobiilsed sushi müüjad esiplaanile. Siin on põhjused, miks sushi ratastel ei ole lihtsalt trend, vaid tänava toidu tulevik. Mobiilse köögi tõus Mobiilne köök on saanud linnades üle maailma tavaliseks, pakkudes mitmesuguseid toite liikvel olevatele inimestele. Sushi ratastel viib selle mugavuse veelgi kaugemale, tuues traditsiooniliselt istumiseks mõeldud söögikogemuse tänavatele, muutes

Dropdown

kõik artiklid

Millised on klassikalised sushi ja joogi kombod?

Sushi, traditsiooniline Jaapani roog, mis on võlunud toiduarmastajate maitsemeeli üle kogu maailma, ei ole ainult maitse, vaid ka kogemus. Värske kala õrnad mai
ssb.ee
Sushi, traditsiooniline Jaapani roog, mis on võlunud toiduarmastajate maitsemeeli üle kogu maailma, ei ole ainult maitse, vaid ka kogemus. Värske kala õrnad maitsed, täiuslikult maitsestatud riis ja selliste koostisosade nagu merevetikad ja wasabi peen kasutamine teevad sushist ainulaadse kulinaarse kunstivormi. Niisama oluline kui sushi ise on jook, millega seda paaritatakse. Õige jook võib tõsta sushi maitseid, puhastada maitsemeelt ja tõsta kogu söögikogemust. See juhend aitab teil meisterdada sushi ja ideaalse joogi paaritamise kunsti, olgu te siis kogenud sushi fänn või uudishimulik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.