Rohkema info nägemiseks:

SLOVI STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 38; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SLOVI STUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

SLOVI STUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 38 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Stuudio-töötuba epoksüvaigust, puidust, interjööri jaoks mõeldud autorisisustusesemete ja suveniiride valmistamiseks SLOVI STUDIO asutati 2022. aastal.

Ettevõte töötab nii ettevõtete kui ka eraklientidega.

Peamised tegevused on: 1. autorisisustusesemete valmistamine: maalid, kellad, diivanilauad, lauakaunistused (vaasid, kandikud, alused, serveerimislauad); 2. suveniirtoodete valmistamine kliendi soovil (järjehoidjad, magnetid, võtmehoidjad, tassialused)

Sellel aastal on planeeritud investeeringud: stuudio kodulehe loomine, ruumide laiendamine (lisabüroo rent).

Tarbijate ebastabiilse nõudluse tõttu on plaanis laiendada toodetavate toodete valikut. Ka 2023. aastal on plaanis käivitada mastaapne reklaamikampaania ja laiendada klientide katvust mitte ainult Ida-Virumaa piirkonnas, vaid kogu Eestis.

Stuudio asub Sillamäe linnas, põhiosa klientidest oli viimase aasta jooksul pärit Ida-Virumaalt.

SLOVI STUDIO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.