Rohkema info nägemiseks:

PINGELANGUS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3053; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 10+ "Kirjuta PINGELANGUS GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PINGELANGUS GRUPP OÜ on usaldusväärne partner elektritööde valdkonnas, pakkudes kvaliteetseid lahendusi erinevatele elektrisüsteemidele ja -seadmetele. Meie ettevõte on spetsialiseerunud elektritöödele, sealhulgas lülitite, valgustite paigalduse ja pistikute vahetusele.

Valgustuse osas anname teile võimaluse oma keskkonda muuta ja parandada, pakkudes valgustite vahetuse ja paigalduse teenust. Oleme teie käsutuses, et tagada teie kodu või äriruumide ideaalne valgustus, mis vastab teie vajadustele ja soovidele.

Lisaks pakume lülitite paigaldusteenust, mis aitab teil kontrollida ja kohandada valgustust ja elektrisüsteemi vastavalt teie soovidele ja mugavusele. Samuti hoolitseme pistikute paigalduse ja vahetuse eest, et tagada elektrisüsteemi tõrgeteta toimimine ja ohutus.

Meie kogenud meeskond teeb kõvasti tööd, et pakkuda teile parimat elektritööde kvaliteeti ja teenindust. Kui soovite rohkem teavet või soovite meie teenustega tutvuda, palume julgelt meiega ühendust võtta. Oleme siin, et aidata teil luua ideaalne elektrisüsteem ja valgustuslahendus teie kodu, kontori või äri jaoks.

Võta ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

tonis.pagel@gmail.com
+372 5343 2688

PINGELANGUS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina L.

Töö kiire ja professionaalne, tulemus ületas ootusi!

- Sander K.

Väga rahul valgustite paigaldusega, teenindus oli suurepärane!

- Meelis R.

Elektritööd tehti kiirelt ja korrektselt, soovitan soojalt!

Koju säravaima valgusega: Kuidas meie valgustite paigaldusteenus aitab luua õdusat atmosfääri?

Valgustus on üks võtmetähtsusega elemente, mis mõjutab otseselt meie eluruumide atmosfääri ja mugavust. Just õige valgusega saame muuta oma kodu kohaks, kus on alati hea ja turvaline olla. Meie, Pingelangus Grupp OÜ, oleme pühendunud selle eesmärgi täitmisele, tuues teie koju säravaima valguse, mis loob just teile sobiva atmosfääri. Pakume valgustite paigaldamise teenust, mis on rohkem kui lihtsalt tehnika. Meie lähenemine valgustusele tugineb mõistmisele, et valgus on ruumi mõjutav kunst, mis pakub võimalusi ruumi taju muutmiseks ja isikliku stiili väljendamiseks. Meie eksperdid on siin, et

Dropdown

kõik artiklid

Kodune valgustus uue nurga alt: Pingelangus Grupp OÜ pakutav valgustite paigalduse teenus

Valgus, nii sõna otseses kui kaudses tähenduses, on see, mis teeb majast kodu. See peegeldab elanike maitset ja stiili, luues samas hubase atmosfääri. Pingelang
ssb.ee
Valgus, nii sõna otseses kui kaudses tähenduses, on see, mis teeb majast kodu. See peegeldab elanike maitset ja stiili, luues samas hubase atmosfääri. Pingelangus Grupp OÜ teab, et õige valgustus on palju enamat kui lihtsalt lampide ja lülitite paigaldamine. See on kunst ja meistriteos, mis nõuab detailideni planeerimist ja professionaalsust. Pingelangus Grupp OÜ on teie valgustuse partner, kes aitab teie kodu või kontorit tuua säravasse uude valgusesse. Oleme valgustite paigalduse valdkonnas tegutsenud juba mitu aastat ning teenindanud kliente nii Tallinnas kui ka Harjumaal. Meie teenused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.