Rohkema info nägemiseks:

TAAVART GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme laiahaardeliselt ehitustöödega, pakkudes teenuseid alates vundamendi ehitusest ja siseviimistlustöödest kuni fassaaditööde, põrandapaigalduse, renoveerimistööde ja hoonete ehitustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on kogenud ja pühendunud spetsialistidest koosnev tiim, kes on valmis lahendama igasuguseid ehitusalaseid väljakutseid.

Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad mitmesuguseid ehitustöid, mis tagavad teie projektile tervikliku ja professionaalse lähenemise. Allpool tutvustame mõningaid meie peamisi teenuseid:

1. Vundamendi ehitus

Kõik suured ehitusprojektid algavad tugeva vundamendi loomisest. Meie meeskond omab ulatuslikku kogemust vundamentide ehitamisel, tagades teie hoone pikaajalise vastupidavuse ja stabiilsuse.

2. Siseviimistlustööd

Siseviimistlustööd hõlmavad kogu siseruumide kujundust ja viimistlust, sealhulgas värvimist, tapeetimist, põrandakatete paigaldamist ja palju muud. Oleme kogenud siseviimistlustööde spetsialistid, kes aitavad teil luua meeldiva ja funktsionaalse siseruumi.

3. Fassaaditööd

Hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed näevad, seega on oluline, et see oleks atraktiivne ja vastupidav. Teostame fassaaditöid, mis hõlmavad fassaadide renoveerimist, värskendamist ja ehitamist vastavalt teie vajadustele.

4. Põranda paigaldus

Põrand on üks olulisemaid osi igas ruumis, seega on oluline, et see oleks õigesti paigaldatud ja vastupidav. Pakume põrandakatete paigaldust erinevates stiilides ja materjalides, mis vastavad teie maitsele ja eelarvele.

5. Renoveerimistööd

Kui olete otsustanud oma olemasolevat hoonet renoveerida, siis oleme teie jaoks õige partner. Teostame renoveerimistöid, mis hõlmavad nii struktuurseid muudatusi kui ka sisekujunduse uuendamist, et muuta teie hoone kaasaegseks ja funktsionaalseks.

Miks valida meid?

Meie ettevõte on pühendunud kvaliteedile, ohutusele ja kliendisõbralikkusele. Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud spetsialistidest, kes on valmis võtma vastu erineva suurusega projekte. Lisaks tagame, et kõik meie tööd valmiksid õigeaegselt ja eelarves.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojekti jaoks, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis pakkuma teile parimat ehitusteenust, mis vastab teie vajadustele ja ootustele. Koos saame ehitada midagi suurepärast!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TAAVART GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan L.

Suurepärane töö, väga rahul!

- Anneli H.

Kiired ja professionaalne töö!

- Andres K.

Tööd teostati õigeaegselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Fassaaditööd: Sinu kodu esimene mulje

Sinu kodu fassaad on oluline osa selle üldisest välimusest ja loob esmamulje nii külastajatele kui ka möödujatele. Fassaaditöödega saab muuta oma kodu visuaalselt atraktiivsemaks, täiustada selle funktsionaalsust ning suurendada kinnisvara väärtust. Selles artiklis uurime lähemalt fassaaditööde olulisust ja seda, kuidas need võivad mõjutada teie kodu üldist ilmet. Üks peamine põhjus, miks fassaaditööd on olulised, on nende võime luua silmapaistev ja meeldejääv esmamulje. Kujutage ette, et möödute kahest majast: üks neist on värske värvikihi ja ilusa fassaadikattega, samal ajal kui teine näeb

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas renoveerimistööd Teie elu muudavad

Renoveerimistööd on rohkemat kui lihtsalt kodu parandamine - need võivad muuta teie elu täielikult. Olgu tegemist suurema renoveerimisprojekti või väiksemate uu
ssb.ee
Renoveerimistööd on rohkemat kui lihtsalt kodu parandamine - need võivad muuta teie elu täielikult. Olgu tegemist suurema renoveerimisprojekti või väiksemate uuendustega, renoveerimistöödega saab luua keskkonna, mis vastab teie vajadustele ja soovidele ning parandab teie igapäevaelu kvaliteeti. Selles artiklis vaatleme, kuidas renoveerimistööd võivad teie elu positiivselt mõjutada. Üks peamine viis, kuidas renoveerimistööd võivad teie elu muuta, on ruumide funktsionaalsuse ja kasutusmugavuse suurendamine. Olete ehk avastanud, et teie kodu praegused ruumid ei vasta teie vajadustele või ei ole

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.