Rohkema info nägemiseks:

KAHHEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meisterlikud plaatimis- ja hüdroisolatsioonitööd Harjumaal tagavad kestva kvaliteedi ja rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kahhel OÜ on Harjumaal tegutsev ettevõte, mis pakub tipptasemel vannitoa plaatimise ja hüdroisolatsiooni teenuseid. Meie pikaajaline kogemus ning pühendumus kvaliteetsetele materjalidele ja professionaalsele tööle teevad meist usaldusväärse partneri igasugustele plaatimis- ja veetõketeenustele.

Kahhel on spetsialiseerunud pakkuma kvaliteetseid plaatimistöid väikestele ja keskmise suurusega projektidele. Olgu see vannitoa uuendamine, köögi tagaseina plaaditöö või terrassi ehitamine, meie pühendunud ja kogenud meeskond tagab alati kõrgetasemelise teenuse. Kasutades vastupidavaid materjale ja uuenduslikke tehnikaid, garanteerime kauni ja püsiva tulemuse, ületades kliendi ootused.

Veetõke on märjades ruumides kriitilise tähtsusega, et vältida veekahjustusi hoone struktuurile ja sisustusele. Kahhel pakub kvaliteetsete ja vastupidavate veetõkete paigaldamist, kasutades kaasaegseid ja tõestatud tehnikaid. Meie kogenud meeskond tagab, et veetõke on korrektselt paigaldatud, hoides ära hallituse ja seeneniidistiku kasvu ning tagades vannitoa ja duširuumi pikaajalise kaitse.

Kahhel on teie usaldusväärne partner nii uute vannitoa projektide kui ka olemasolevate duširuumide veekindluse parandamisel. Pakume mitte ainult professionaalset teenust, vaid tagame ka teie rahulolu ja hoone pikaajalise kaitse. Oleme siin, et muuta teie plaatimis- ja veetõkete kogemus sujuvaks ja muretuks.

Kui olete plaaninud vannitoa remonti või vajate duširuumi veekindluse parandamist, võtke meiega ühendust. Kahhel on siin, et pakkuda teile parimat teenust ja leida koos teiega optimaalne lahendus. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust numbril +37258450980, et alustada teekonda kauni plaaditud ruumi poole, mis peab vastu ajaproovile.

Uuri lisaks meie kodulehel!

KAHHEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaur I.

Kahhel meeskond tegi suurepärast tööd meie vannitoa plaatimisega.

Tulemus oli täpselt selline, nagu me ootasime.

Aitäh!

- Merle T.

Kahhel oli meie vannitoa uuendamisel suurepärane partner.

Nende konsultatsioon ja juhendamine aitasid meil teha õigeid valikuid. Tänud meeskonnale!

- Andre V.

Hüdroisolatsioonitööd olid suurepärased!

Nende meeskond tagas meie vannitoa täieliku veekindluse.

Soovitan soojalt!

Plaatimine 101: Millised materjalid valida?

Plaatimine on paljude koduomanike seas populaarne valik tänu selle mitmekülgsusele ja vastupidavusele. Plaadid on valmistatud erinevatest materjalidest, millel kõigil on oma ainulaadsed omadused ja eelised. Plaatimismaterjalide aluste mõistmine on oluline teadliku otsuse tegemiseks, mis vastab teie esteetilistele eelistustele ja praktilistele vajadustele. Õige plaadi valimine oma koju võib suurendada selle ilu, väärtust ja tagada pikaealisuse. Õige plaadimaterjal võib muuta ka hoolduse lihtsamaks ja aitab kaasa tervislikuma elukeskkonna loomisele. Plaatimismaterjalide tüübid Keraamilised

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et vajate professionaalseid plaatimisteenuseid

Plaatimistöö ei ole ainult kodu või äripinna funktsionaalne aspekt; see on oluline panus kinnisvara üldisesse esteetikasse ja väärtusesse. Siiski on plaatimine
ssb.ee
Plaatimistöö ei ole ainult kodu või äripinna funktsionaalne aspekt; see on oluline panus kinnisvara üldisesse esteetikasse ja väärtusesse. Siiski on plaatimine ka kulumisele vastuvõtlik ja kohati on vajalik professionaalse sekkumine, et säilitada selle ilu ja terviklikkus. Mõranenud või kahjustatud plaadid Üks ilmsemaid märke, et vajate professionaalseid plaatimisteenuseid, on mõranenud või kahjustatud plaatide märkamine. Need puudused võivad olla rohkem kui lihtsalt inetud; need võivad põhjustada ka tõsisemaid probleeme nagu veekahjustus või vigastus. Kõik plaatide kahjustused ei ole

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.