Rohkema info nägemiseks:

PAKENDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsete pakendite ja trükiste valmistamisele, pakkudes kliendile laia valikut kvaliteetseid ja innovaatilisi lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

PAKENDI OÜ on Eesti ettevõte, mis pakub kvaliteetseid ja mitmekülgseid teenuseid trüki-, pakendi- ja laovaldkonnas. Meie pühendunud spetsialistid tunnevad nende valdkondade nüansse, omavad tipptasemel tehnoloogiat ning on valmis pakkuma lahendusi igale kliendi vajadusele.

Trüki- ja printimismaailm on meie jaoks nagu teine kodu, kus meie spetsialistid valdavad tehnikaid peensusteni. Kasutame uusimat ja võimsaimat sisseseadet, sealhulgas digitrükki, offsettrükki, laiformaattrükki, samuti trükiste voltimist, klamberköitmist ja liimköitmist. PAKENDI OÜ tagab kiire ja operatiivse trükiteenuse, olgu tegemist kleebiste, pakendite, reklaamtrükiste või infotrükistega.

PAKENDI OÜ on spetsialiseerunud mitmesuguste pakendite väljatöötamisele ja tootmisele. Koostöös kliendiga loome pakendi prototüübi, võttes arvesse toote iseärasusi ja võimalikke väljakutseid. Pakend peab olema mitte ainult transpordil turvaline, vaid ka poeriiulil või tarbija koduuksel brändi väärtusi kandev. Meie eesmärk on pakkuda nii üksikpakendite valmistamist kui ka masstootmist, olles piisavalt paindlikud klientide vajaduste rahuldamiseks.

Pakendamine on teenuste kogum, kus iga komponent mängib rolli lõpptulemuse kvaliteedis. PAKENDI OÜ pakub mitmesuguseid pakendamisteenuseid, sealhulgas käsikomplekteerimist, sildistamist, kiletamist, köitmist, voltimist ja muud. Pakend peab olema mitte ainult funktsionaalne, vaid ka emotsionaalne, lisades tootele väärtust.

Pakkematerjalide valik PAKENDI OÜs on mitmekülgne, hõlmates lainepappi, kartongi, paberit, teipe, linte, kilet, kotte ja kaubaalusi. Pakume kvaliteetseid materjale, mis tagavad toodete turvalise transportimise ja hoiustamise.

PAKENDI OÜ pakub professionaalset e-poe tugiteenust, hõlmates toodete ladustamist, pakendamist, sildistamist ja transpordi korraldamist. See teenus muudab e-äri omaniku jaoks kõik logistikamured lihtsaks ja sujuvaks.

PAKENDI OÜ professionaalsed laoteenused pakuvad turvalist ja efektiivset ladustamist Tallinna Ringi Äripargis. Ladu on varustatud nüüdisaegse tehnoloogiaga, tagades kiire ja mobiilse ladustamise ning komplekteerimise.

Vajad kvaliteetseid trüki-, pakendi- või laoteenuseid? Pöördu PAKENDI OÜ poole ja leiame koos parima lahenduse!

Võta meiega ühendust ja muudame koos Sinu ideed reaalsuseks!

KONTAKT

PAKENDI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl V.

Efektiivne laoteenus, minu kaup jõudis kliendini kiirelt ja ohutult.

- Diana G.

Tõeliselt professionaalne pakendite valmistaja, soovitan kõigile!

- Teele R

Kvaliteetne trükk ja ilus pakend - suurepärane töö, PAKENDI OÜ!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas ladustamine efektiivseks ja muretuks teha?

Kaasaegses ärimaailmas on logistika ja ladustamine muutunud ettevõtte jätkusuutlikkuse seisukohalt kriitiliseks komponendiks. PAKENDI OÜ on võtnud enda kanda kohustuse teha laoteenused mitte ainult efektiivseks, vaid ka muretuks. Selles artiklis avame, kuidas ettevõte on kujundanud kaasaegse ladustamise, pakkudes professionaalseid teenuseid Tallinna Ringi Äripargis. Kaupade haldamine ja õigeaegne kohaletoimetamine on iga ettevõtte jaoks oluline, eriti kiiresti muutuvas ärikeskkonnas. PAKENDI OÜ on kohandanud oma laoteenuseid vastavalt kaasaegsetele vajadustele, pakkudes professionaalset

Dropdown

kõik artiklid

Trükitööstuse võlu ja valu: Kuidas PAKENDI OÜ muudab trükiste tellimise muretuks

Trüki- ja printimismaailm on täis võimalusi, kuid samas nõuab ka põhjalikku teadmistepagasit, et tagada trükiste kvaliteetne valmistamine. PAKENDI OÜ on astunud
ssb.ee
Trüki- ja printimismaailm on täis võimalusi, kuid samas nõuab ka põhjalikku teadmistepagasit, et tagada trükiste kvaliteetne valmistamine. PAKENDI OÜ on astunud sammu kaugemale, pakkudes mitmekülgseid trüki- ja printimisteenuseid, mis teevad trükiste tellimise lihtsaks, kiireks ja muretuks kogemuseks. PAKENDI OÜ spetsialistid ei ole mitte ainult trükimaailma asjatundjad, vaid ka kirglikud oma ala professionaalid. Artiklis avame uksed trükimaailma, rääkides digitrükist, offsettrükist, laiformaattrükist ja muudest tehnoloogiatest, mis võimaldavad pakkuda mitmekülgseid ja kvaliteetseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.