Rohkema info nägemiseks:

TOMAND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud taastuvenergia lahenduste pakkumisele, hõlmates päikesepaneelide paigaldust eramajadele, elektriautode laadimisjaamade väljaarendamist ning energiasalvestussüsteemide integreerimist kodustele tarbijatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled mõelnud, kuidas oma kodu või ettevõtte energiakulusid optimeerida, samal ajal ka keskkonda säästes? Tomand OÜ pakub kõikehõlmavaid taastuvenergia lahendusi, olles spetsialiseerunud päikesepaneelide paigaldamisele, elektriautode laadimisjaamadele ning energiasalvestussüsteemidele.

 Meie teenused algavad nõustamisest ja lõpevad päikesepaneelide paigalduse ja võrguga liitumisega. Oleme pühendunud pakkuma klientidele täislahendusi, aidates neil nautida puhta päikeseenergia eeliseid. Tomand OÜ on eesrindlik elektriautode laadimisjaamade lahenduste pakkujana eramajadele. Uuenduslikud lahendused on kättesaadavad, et muuta kodune laadimine mugavaks ja efektiivseks.

Meie energiasalvestussüsteemid koos elektribörsihinna jälgimissüsteemiga võimaldavad tarbijatel targalt kasutada salvestatud energiat või müüa seda, kui elektrihind on kõrge. Maksimeeri oma energiakasutust ja vähenda kulusid. 

Tomand OÜ teostab elektritöid väiksemates ja keskmise suurusega ettevõtetes, pakkudes usaldusväärseid lahendusi elektrisüsteemidega seotud küsimustes. Pakume võtmed kätte lahendusi tootmis-, büroo-, lao-, KÜ hoonetele ning maaparkide rajamisele. Oleme oma valdkonnas kogenud, teostades töid kõikidel katusetüüpidel ja aidates ettevõtetel integreerida taastuvenergiat oma tegevusse.

Tomand OÜ on uhke oma üle 10-aastase kogemuse üle elektritööde turul, olles keskendunud peamiselt taastuvenergia projektidele. Meie meeskond aitab kliente algstaadiumist kuni lahenduse teostamiseni. Põhiliseks tegevuspiirkonnaks on Tallinn ja Harjumaa, kuid oleme valmis liikuma ka teistesse Eesti piirkondadesse vastavalt kokkuleppele.

Tomand OÜ soovitab päikeseenergiajaama moderniseerida akulahendusega, mis võimaldab suurendada jaama efektiivsust vastavalt klientide vajadustele. Kaasaegsed akud tagavad pika eluea ja tänu juhtimissüsteemi uuendustele on neid võimalik programmeerida vastavalt tarbija vajadustele. Akulahendus on tark investeering, mis aitab teil optimeerida energia kasutamist.

Üheskoos saame muuta teie kodu või ettevõtte keskkonnasõbralikumaks ja säästlikumaks. Võtke meiega ühendust, ja leiame koos parima taastuvenergia lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja eesmärkidele.

Tomand OÜ - Teie usaldusväärne partner taastuvenergia teekonnal!
UURI LISAKS

TOMAND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Tänulik päikesepaneelide paigalduse eest!

- Andres

Suurepärane klienditeenindus ja energiasäästlikud lahendused.

- Mari

Elektritööd said kiirelt tehtud.

Päikesepaneelid – Päikeseelektrijaama täislahendused

Meie ettevõte spetsialiseerub "Võtmed kätte" lahenduste pakkumisel erinevate hoonete, nagu tootmis-, büroo-, lao- ja korterelamud, ning maaparkide ehitamisel. Teenuste hulka kuulub klientide soovide ja vajaduste arvestamine planeerimisel, projekti koostamine ja vajalike lubade taotlemine projekteerimise käigus, päikesepaneelide paigaldamine ja elektritööde teostamine ehitusetapis. Meie eesmärk on üle anda valminud objekt koos dokumentatsiooniga ning tagada päiksepargi nõuetekohane toimimine.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma koju päikeseenergia

Kuna maailm otsib üha enam jätkusuutlikke ja kulutõhusaid energia lahendusi, kerkib päikeseenergia esile juhtiva valikuna. See taastuv energiaallikas on kasulik
ssb.ee
Kuna maailm otsib üha enam jätkusuutlikke ja kulutõhusaid energia lahendusi, kerkib päikeseenergia esile juhtiva valikuna. See taastuv energiaallikas on kasulik mitte ainult keskkonnale, vaid pakub olulisi eeliseid ka koduomanikele. Päikeseenergiat kogutakse päikesekiirtest ja muudetakse elektriks fotogalvaaniliste (PV) paneelide abil. See valguse elektriks muutmise protsess on tuntud kui fotogalvaaniline efekt, mis on nii puhas kui ka ammendamatu. Elamute päikesepaneelide paigaldamine on tehnoloogia arengu ja kättesaadavuse suurenemise tõttu dramaatiliselt kasvanud. Koduomanikud saavad nüüd

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.