Rohkema info nägemiseks:

HAPPY WORKPLACE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume juhtimise tarkvara ja koolitusi, mis võimaldavad luua motiveeritud ja pühendunud töökultuuri ning toetada töötajate elukestvat õpet.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HAPPY WORKPLACE OÜs usume, et iga eduka organisatsiooni tuum on selle inimesed. Seetõttu oleme pühendunud traditsioonilise töötajate arendamise vestluse muutmisele meie uuendusliku platvormiga HappyMe Complete. Meie missioon on vabastada teie tööjõu täielik potentsiaal, edendades õnne, pühendumuse ja tõhususe kultuuri.

Kujutage ette töökohta, kus karjäärivestlused ei ole lihtsalt formaalsus, vaid strateegiline tööriist, mis toob välja teie töötajate parimad küljed. HappyMe Complete on tipptasemel tarkvara, mis asendab iganenud arenguarutelud dünaamilise ja kaasahaarava protsessiga. Meie teaduspõhine algoritm on loodud selleks, et tuvastada võtmetähtsusega töötajad, kellel on plaan lahkuda, ja pakkuda tegevusjuhiseid, mis on otseselt seotud teie ettevõtte strateegia ja tulemusnäitajatega.

HappyMe'iga saavad juhid põhjalikke aruandeid töötajate rahulolu ja kaasatuse kohta, samal ajal kui töötajad on volitatud haldama oma kokkuleppeid ja isiklikke arengukavasid. Meie teenused on saadaval mitmes keeles, sealhulgas eesti, inglise, saksa, soome ja vene keeles, tagades teie mitmekesise meeskonna jaoks sujuva kogemuse.

Miks valida HappyMe? Sest me mõistame, et kuigi äriedu mõõdetakse sageli tulu ja kasumiga, on teie töötajate heaolu sama oluline. Traditsioonilised uuringud võivad koguda tagasisidet erinevate funktsioonide kohta, kuid need ei kaasa aktiivselt töötajaid organisatsiooni kujundamisse. HappyMe murdub sellest tsüklist läbipaistva ja tervikliku platvormiga, mis ühendab juhte ja töötajaid inimkeskse lähenemisega.

Meie diagnostikavahendid paljastavad pudelikaelad, mis takistavad teie organisatsiooni täielikku potentsiaali – eliitteave, mida standarduuringud ei suuda tabada. Meie uuringutes osalemine on kasutajasõbralik ja turvaline, töötajate kaasatuse määr on 91%. Ja selge hinnamudeliga, mis on vaid 81€ töötaja kohta aastas, tagab HappyMe, et pole varjatud kulusid, vaid läbipaistev väärtus.

Liituge edumeelsete ettevõtetega, mis seavad esikohale töö õnne ja töötajate isikliku arengu. HappyMe'iga investeerite te mitte ainult teenusesse; investeerite tervislikumasse, produktiivsemasse ja lõppkokkuvõttes õnnelikumasse töökohta. Alustagem seda teekonda koos ja tunnistagem teie organisatsioonis toimuvat muutust.

Kontakt

HAPPY WORKPLACE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

HappyMe on aidanud meil luua avatud ja kaasavat töökultuuri, kus iga töötaja tunneb end väärtustatuna.

- Kati T.

Koolitused on aidanud meie juhtidel arendada kaasava juhtimise oskusi ning parandada meeskonna dünaamikat.

- Marko M.

HappyMe personaalne arenguplaan on mulle suureks abiks olnud oma karjääri juhtimisel ja arendamisel.

Miks on töökoha heaolu oluline organisatsiooni tulemuslikkusele?

Töökoha heaolu ei ole enam luksus, vaid vajadus ettevõtetele, kes soovivad tänases konkurentsirikkas keskkonnas edukad olla. See hõlmab tööelu erinevaid aspekte, alates töötajate füüsilisest ja vaimsest tervisest kuni nende emotsionaalse ja sotsiaalse heaoluni. Heaolukultuur võib viia töötajate suurema kaasatuse, kõrgema tootlikkuse ja olulise tööjõu voolavuse vähenemiseni. Uuringud on järjekindlalt näidanud, et töötajad, kes tunnevad, et nende eest hoolitsetakse, on mitte ainult produktiivsemad, vaid ka tõenäolisemalt jäävad oma tööandja juurde. Heaolukultuuri edendades võivad ettevõtted

Dropdown

kõik artiklid

HAPPY WORKPLACE OÜ tegevusaruanne 2022

Happy Workplace OÜ tegutseb aastast 2017 ja pakub erinevaid personalijuhtimist toetavaid tooteid ja teenuseid. Ettevõttena oleme fookuse seadnud kaasavat juhtim
ssb.ee
Happy Workplace OÜ tegutseb aastast 2017 ja pakub erinevaid personalijuhtimist toetavaid tooteid ja teenuseid. Ettevõttena oleme fookuse seadnud kaasavat juhtimist edendavate organisatsioonide toetamisele ja rahvatervisesse panustamise läbi selle. Pakume oma toodetele igakülgset tuge konsultatsiooni, protsessiarenduse, koolituste jm vajaliku näol. HappyMe on töötajasõbralik karjääri- ja talendijuhtimise töövahend, mille abil saavad organisatsioonide juhid teada kui palju töötajate potentsiaali jääb kasutamata, selle tõttu, et inimesed on rahulolematud. Takistustest teadlikuks saamisel on seda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.