Rohkema info nägemiseks:

CEILUHOOLDAJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 177; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta CEILUHOOLDAJAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud autode hooldusele ja iluravile, tagades teie sõiduki sära ja sõidumugavuse. Meie lugu algas väikesest töökojast, kus meie asutaja, autode hoolduse entusiast, jagas oma kirge sõidukite vastu.

Aastatega oleme kasvanud ja arenenud, keskendudes alati tipptasemele teenuste osutamisel. Meie pesulateenus hõlmab kõike alates välipesust kuni sisepuhastuse ja keemilise puhastuseni. Lisaks pakume ka pigieemaldust ja vahatust, et teie auto oleks alati esinduslik ja kaitstud.

Meie meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest spetsialistidest, kes suudavad igat tüüpi sõidukeid hooldada ja parandada. Teeme kõik endast oleneva, et tagada teile parim klienditeenindus ja rahulolu. Teie usaldus on meile oluline ning meie eesmärk on alati ületada teie ootusi.

Olgu teie auto vajadused suured või väikesed, oleme siin, et neid täita. Tere tulemast CEILUHOOLDAJAD OÜ-sse, kus teie auto on meie kirg ja hooldus on kunst!

Kontakt

CEILUHOOLDAJAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Väga professionaalne meeskond, soovitan kõigile!

- Anu S.

Muljetavaldav kvaliteet ja sõbralik teenindus!

- Priit T.

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe, kindlasti tulen tagasi!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Autode puhastamine ja vahatamine

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas anda oma autole uus elu? Võti peitub korrapärases puhastamises ja vahatamises. Autode puhastamine ja vahatamine on rohkem kui lihtsalt kosmeetiline protsess – see on viis kaitsta ja säilitada sinu sõiduki väärtust ning ilu. Esimesena võiks mõelda välipesule. Tolm, mustus ja muud saasteained võivad koguneda auto välispinnale, kahjustades selle välimust ja kaitset. Professionaalse välipesu abil eemaldatakse need oskuslikult, jättes auto särama nagu uus. Sisepuhastus on samuti oluline. Sõiduki sisemus on koht, kus veedame palju aega, seega peaks see olema puhas

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.