Rohkema info nägemiseks:

HEA ÕDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie õppekaardipakid on suunatud õenduse tudengitele ja õdedele, kuid sobivad ka teistele tervishoiutöötajatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast HEA ÕDE OÜ-sse, kus usume, et tervise ja meditsiini kohta õppimine võib olla kaasahaarav ja lõbus. Meie ainulaadne haridustoodete kollektsioon on loodud selleks, et sütitada kirge meditsiiniteadmiste vastu inimestes igas vanuses. Olgu sa õpilane, professionaal või lihtsalt uudishimulik inimkeha ja tervishoiu vastu, meie tooted pakuvad interaktiivset ja nauditavat viisi õppimiseks.

Meie lipulaevade hulka kuulub Anatoomia seiklus lauamäng, põnev teekond läbi inimkeha, mis ühendab lõbu ja õppimise kogu perele. Lauamängu täienduseks pakume mitmes keeles Esmaabi õppekaarte, mis on ideaalsed esmaabi põhitõdede ja patsiendisuhtluse meisterdamiseks.

Neile, kes soovivad süvendada oma meditsiinisõnavara, on meie Ladinakeelsete terminite õppekaardid hindamatu ressurss, sillutades keeltevahelisi teid ja parandades mõistmist. Ja pisipõnnidele on meie Kodune laste esmaabi tagamaks, et vanemad ja hooldajad on varustatud teadmistega, et hoida lapsi turvaliselt ja tervena.

HEA ÕDE OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt pood; oleme kogukond, mis on pühendunud teadmiste otsimisele. Meie isikupärastatud joogipudelid ja kapuutsiga dressipluusid lisavad õppimisteekonnale individuaalsust, samas kui meie kinkekaardid on täiuslik kingitus teie elus olevale tulevasele meditsiinitöötajale.

Liitu meie uudiskirjaga või järgi meid sotsiaalmeedias, et püsida kursis meie uusimate toodete ja pakkumistega. Sukeldu meditsiiniõppe maailma HEA ÕDE OÜ-ga, kus iga toode on samm teadlikuma ja tervema tuleviku suunas.

HEA ÕDE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Meditsiinimängud on harivad ja kaasahaaravad. Suurepärane õppemeetod!

- Jaanika

Õppekaardid on visuaalselt kütkestavad, lihtsustavad keerulist teemat.

- Kairi

Paeluvad meditsiinimängud muudavad õppimise lõbusaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 lõbusat viisi meditsiiniterminoloogia õppimiseks

Meditsiiniterminoloogia on standardiseeritud keel, mida kasutavad tervishoiutöötajad. See võimaldab selget ja täpset suhtlust, mis on kriitilise tähtsusega efektiivse patsiendihoolduse pakkumisel ja koostöö tegemisel erinevate meditsiinivaldkondade vahel. Meditsiiniterminoloogia õppimine ei tähenda ainult sõnade meeldejätmist; see on meditsiinikeele mõistmine, et parandada oma võimet teenindada patsiente ja töötada tervishoiutiimis. Paljude jaoks võib meditsiiniterminoloogia õppimise väljavaade tunduda hirmutav. Terminid on tihti pikad, keerulised ja pärinevad ladina või kreeka keelest,

Dropdown

kõik artiklid

Mängupõhise õppe eelised meditsiinis

Mängupõhine õpe (GBL) on hariduslik lähenemine, mis ühendab mänguelemente õppeprotsessiga. Selle eesmärk on suurendada õppija kaasatust ja motivatsiooni, muutes
ssb.ee
Mängupõhine õpe (GBL) on hariduslik lähenemine, mis ühendab mänguelemente õppeprotsessiga. Selle eesmärk on suurendada õppija kaasatust ja motivatsiooni, muutes teadmiste ja oskuste omandamise interaktiivsemaks ja nauditavamaks. Mängude kasutamine meditsiinihariduses ei ole uus kontseptsioon. Varastest anatoomilistest lauamängudest kuni keerukate virtuaalreaalsuse simulatsioonideni on mängupõhine õpe arenenud oluliseks osaks meditsiinikoolituses. Mängupõhise õppe eelised meditsiinilises hariduses Mängud meditsiinihariduses võivad muuta igavad õppesessioonid dünaamilisteks ja köitvateks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.