Rohkema info nägemiseks:

HIIU DROON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalse foto- ja videoteenuse pakkumisega, keskendudes erinevate objektide, sündmuste ja looduse jäädvustamisele nii Eestis kui välismaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Hiiu Droon OÜ on kiirelt kasvav ettevõte, mis on alates 2020. aasta kevadest pühendunud unikaalsete ja kvaliteetsete fotode ning videote loomisele. Meie tegevus on saanud alguse Hiiumaalt, kuid oleme laiendanud oma haardeid ka teistesse Eesti piirkondadesse ning aeg-ajalt tegeleme pildistamisega ka Soomes, Rootsis ja Norras.

Oleme uhked selle üle, et meie töid on avaldatud mitmetes tunnustatud väljaannetes nagu Postimees, spordiajakirjad ja Hiiu Leht. Meie portfoolio hõlmab mitmekesiseid objekte alates rulapargist ja kardirajast kuni kirikute, sadamate, metsade ja põldudeni.

Tegutseme mitte ainult suvel, vaid ka talvel, pakkudes erilisi vaatenurki ja võimalusi Lõuna-Eesti kaunites paikades. Meie tegevus ei piirdu üksnes pildistamise ja filmimisega – pakume ka fotode ja videote töötlemise teenust. Meie droon on registreeritud maanteede ametis ning meil on drooni käitleja tunnistus, mis tagab kvaliteetse ja ohutu teenuse.

Oleme omandanud professionaalseid oskusi erinevatelt foto kursustelt ja omame tipptasemel tehnikat, nagu DIJ Mavic 3 Cinema droon ja Hasselblad L2D-20c kaamera. Meie drooni varustuses on 4/3 CMOS sensor, mis võimaldab pildistada kuni 20 megapiksli eraldusvõimega fotosid ning filmida kõrge kvaliteediga videomaterjali.

Hiiu Droon OÜ on ametlikult registreeritud ettevõte alates augustist 2022, aadressiga Männamaa küla, Tiigi tee 2b. Oleme käibemaksukohuslane numbri EE102523113 all ja meie registreerimisnumber on 16549030.

Tulevikuplaanidesse kuulub drooni soetamine, millel on termokaamera, võimaldades meil mõõta soojuse kõikumisi hoonetes ja osutada abi pimedas ja valges otsingutel. Kui vajate professionaalset pilte või videomaterjali, või soovite kasutada meie eriteenuseid, võtke meiega julgelt ühendust. Hiiu Droon OÜ on siin, et pakkuda teile parimat visuaalset kogemust ning leida koos teiega parim lahendus.

Võtke ühendust ja avastage maailm meie objektiivi läbi!

UURI LISAKS

HIIU DROON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katrin

Suurepärane teenindus ja imeline vaatepilt! Soovitan Hiiu Drooni kõigile.

- Priit

Täpsed ja professionaalsed fotod. Rahulik ja osav meeskond.

- Jaan

Erakordselt ilusad kaadrid, meie sündmus jäi meelde tänu Hiiu Droonile.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Täiusliku sündmuse jäädvustamine: õhufotograafia näpunäited

Õhufotograafia on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas me sündmusi jäädvustame, pakkudes linnulennult vaadet, mis annab ainulaadse perspektiivi ja lisab väärtust igale sündmusele. See hõlmab fotode tegemist kõrgendatud asendist, tavaliselt kasutades kõrglahutusega kaameratega droone. Õhuvõtted võivad muuta tavalise sündmuse meeldejäävaks vaatemänguks. Nad jäädvustavad mastaapi, keskkonda ja atmosfääri viisidel, mida maapinnalt pildistamine lihtsalt ei suuda. Eellennu ettevalmistus Enne taevasse tõusmist on oluline tutvuda toimumiskoha ja sündmuse paigutusega. See teadmine aitab teil

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas droonivideod võivad kinnisvarakuulutusi revolutsioneerida

Kuna kinnisvaraturg pidevalt areneb, siis arenevad ka meetodid, kuidas kinnisvara esitletakse. Traditsiooniline fotograafia on olnud põhiline, kuid droonitehnol
ssb.ee
Kuna kinnisvaraturg pidevalt areneb, siis arenevad ka meetodid, kuidas kinnisvara esitletakse. Traditsiooniline fotograafia on olnud põhiline, kuid droonitehnoloogia tulek on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas kinnisvarakuulutused võivad potentsiaalseid ostjaid köita. HIIU DROON OÜ on selle muutuse esirinnas, pakkudes võrdlematut õhuvideograafiat, mis võib kinnisvarakuulutusi oluliselt täiustada. Staatilistest piltidest kuni 360-kraadiste tuurideni on kinnisvaratööstus alati otsinud uuenduslikke viise kinnisvara esitlemiseks. Droonivideod esindavad järgmist suurt hüpet edasi, pakkudes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.