Rohkema info nägemiseks:

EST-TAC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele koolitusteenustele, pakkudes klientidele laias valikus oskuste arendamise võimalusi alates laskmistreeningutest ja taktikakoolitustest kuni meditsiini- ja enesekaitsekursusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EST-TAC pakub mitmekülgseid koolitusteenuseid, mis hõlmab mitmeid valdkondi, alates laskmistreeningutest kuni enesekaitsevõteteni. Meie eesmärk on võimaldada klientidel saavutada oma eesmärke tõhusalt ja ohutult. Tutvustame lühidalt meie peamisi teenuseid:

1. Laskmistreening: Meie eksperdid on välja töötanud laskmistreeningute kursused, mis hõlmavad nii põhitõdesid kui ka edasijõudnud oskuste omandamist. Rõhutame täpsust, ohutust ja tehnikat, aidates teil saada enesekindlaks ja vastutustundlikuks laskuriks.

2. Taktika: Õppige meie taktikakoolituse abil vajalikke strateegiaid ohtlikes olukordades toimetulekuks. Need oskused on rakendatavad igapäevaelus ja võivad olla kriitilise tähtsusega kriisiolukordades, tagades, et olete valmis kõigeks.

3. Meditsiin: Tõstke oma enesekindlust esmaabi andmisel meie meditsiinikursustega. Koolitus annab teadmised ja oskused kiireks ja tõhusaks tegutsemiseks erinevates olukordades.

4. Enesekaitse: Alates põhilistest enesekaitsevõtetest kuni võitluskunstide valdamiseni varustavad meie kursused teid tehnikatega, et kaitsta ennast ja oma lähedasi igas olukorras.

5. Privaattreeningud: Pakume personaalset treeningut ja kohandatud toitumiskavasid, tagades, et teie teekond tippfüüsilisse vormi oleks nii tõhus kui isiklik.

Oleme meeskond igakülgsete oskustega spetsialiste, kes lähenevad igale huvilisele individuaalselt, tagades parima tulemuse. Meie koolitajad on kogenud jõustruktuuride esindajad, kes on saavutanud oma alal silmapaistvaid tulemusi. Sertifitseeritud koolitajatena toome teieni parimad praktikad, mis põhinevad rahvusvahelisel kogemuspagasil. Samuti oleme uhked koostööpartnerluse üle AP Services'iga, kelle brändi Norse Rescue ametlik maaletooja Est-Tac on.

Alustage oma teekonda isikliku arengu ja oskuste omandamise suunas juba täna. Võtke meiega ühendust, et leida ideaalne koolituslahendus nii üksikisikutele, gruppidele kui ka ettevõtetele.

EST-TAC OÜ - kus tipptase kohtub koolitusega. 

UURI LISAKS

EST-TAC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Tundsin end alati toetatuna ja õppisin palju. Aitäh!

- Tarmo

Kursused olid väga õpetlikud.

- Marta

Tundsin end mugavalt ja motiveerituna. Soovitan kõigile, kes soovivad tõhusat koolitust

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EST-TAC OÜ tegevusaruanne 2022

Est-Tac OÜ tegeleb erinevate koolituste pakkumisega. 2022 aastal tegeles ettevõte reklaamimise ja ülesehitusega ning instruktorite ja koolituskohtade leidmisega. Lisaks vajaliku varustuse ostmisega. 2023. aastal on plaanis korraldada mitmeid koolitusi ning nõustada inimesi erialastes küsimustes, samuti pakkuda valjadusel transpordi teenust.

Dropdown

kõik artiklid

Enesekaitse: teadlikkus, oskused ja õpitav ohutus

Elu on ettearvamatu ning enesekaitseoskuste omandamine on oluline samm, et tagada enda ja lähedaste turvalisus. EST-TAC OÜ enesekaitsekoolitus pakub mitmekülgse
ssb.ee
Elu on ettearvamatu ning enesekaitseoskuste omandamine on oluline samm, et tagada enda ja lähedaste turvalisus. EST-TAC OÜ enesekaitsekoolitus pakub mitmekülgset lähenemist, õpetades mitte ainult füüsilisi enesekaitsevõtteid, vaid ka olukordade ennetamise ja deeskaleerimise strateegiaid. Miks Enesekaitse on Oluline? Oluliste enesekaitsepõhimõtete tundmine võib teha suure vahe ootamatutes olukordades. Olenemata sellest, kas tegemist on potentsiaalselt ohtlike situatsioonide ennetamise või kiirete reageerimisoskuste arendamisega, võivad õiged teadmised ja oskused olla elupäästvad. Ohtlikud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.