Rohkema info nägemiseks:

DUUABL WORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 302; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DUUABL WORKS OÜ kohta arvamuslugu!"

DUUABL WORKS OÜ hetkeolukord

Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Duuabl Works OÜ on Duuabl kontserni kuuluv ettevõte, mis 2023 aastal opereeris ja arendas platvormi. Duuabl on remont- ja väiketööde platvorm, mis ühendab kiiresti ja mugavalt kliendid tegijatega, kes töid teostavad. Duuabl eesmärk on lihtsustada väike ehitus ja remontööde tegemist, muuta see lihtsalt kättesaadavaks, läbipaistvaks ning mugavaks vastavalt klientide ootustele.

Teiselt poolt aitab Duuabl platvorm remont ja väikeehituse valdkonnas tegutsevate spetsilistide ja ettevõtete tegevust tuues tellimused otse nendeni ning lihtsustades igapäevast opereerimist ja aidates kasvatada ettevõtlust.

2023 aasta ülevaade

Ettevõtte majandustulemused tegid märgatava kasvu alates aasta algusest tänu uutele ärifookustele, kui Duuabl suunas oma fookuse rohkem ärilt ärile kliendisegmendile. Uue ärisuuna käivitamine aitas ettevõttel kasvatada müügikäivet kuust kuusse enam kui 20%. Aasta tulemusena suutis ettevõte teenida müügitulu mahus 583 140 eurot.

Vaadates 2024 aastale

Hoolimata üldisest ehitusturu seisakust näeme oma tegevusvertikaalis väga suurt kasvupotentsiaali tulenevalt asjaolust, et väikeehitus ja remonttööd on endiselt klientidele väga halvasti kättesaadavad. 2024 aastal eraldatakse Duuabl platvormi opereerimine ja arendamine Duuabl

Works OÜ äritegevusest, mille võtavad üle teised kontserni ettevõtted. Duuabl Works OÜ jätkab kontserni äriklientide teenindamisega ning ärilt ärile remont ja ehitustööde tegemisega.

Duuabl Works OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

DUUABL WORKS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.