Rohkema info nägemiseks:

POSPRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1494; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta POSPRO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast toidu- ja joogiettevõtete juhtimise esirinnale. Meie tipptasemel Poster POS süsteem on loodud teie tegevuse tõhustamiseks, alates kiiretest restoranidest ja hubastest kohvikutest kuni dünaamiliste toiduautodeni ja eksklusiivsete baarideni. Mõistame külalislahkuse tööstuses müügi, varude ja finantside juhtimise keerukust ning meie lahendus on loodud tooma lihtsust ja tõhusust teie igapäevastesse ülesannetesse.

Meie kõikehõlmav POS süsteem on rohkem kui lihtsalt tööriist; see on partner teie äri kasvus. Funktsioonidega, mis on kohandatud teie ettevõtte iga aspekti haldamiseks, sealhulgas müügijuhtimine, varude kontroll, finantsjärelevalve ja analüütika, saate teha teadlikke otsuseid, mis viivad eduni. Meie intuitiivne liides tagab, et teie personal saab keskenduda sellele, mis tõeliselt loeb - erakordse kliendikogemuse pakkumisele.

Olgu teie ettevõte väike kohvik või suur frantsiis, meie Poster POS süsteem kohandub teie ainulaadsete vajadustega. Kogege reaalajas andmete jõudu otse oma sõrmeotstes, mis võimaldab teil oma äri juhtida täpsuse ja kindlustundega. Liituge rahulolevate ettevõtjate hulgaga, kes on oma tegevust meie uuendusliku lahendusega muutnud. Haarake külalislahkuse juhtimise tulevikust juba täna ja laske meie Poster POS süsteemil tõsta teie äri uutesse kõrgustesse.

Avastage erinevust, mida intelligentne disain ja kõikehõlmav funktsionaalsus võivad teie ettevõttes teha. Uurige meie tooteid ja saage teada, kuidas me saame aidata teil toidu- ja joogikohtade juhtimist hõlpsalt meisterdada. On aeg võtta oma äri üle kontroll ja tõusta konkurentidest kõrgemale meie Poster POS süsteemiga.

Kontakt

POSPRO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Tänu Poster POS-ile on meie finantsjuhtimine palju läbipaistvam ja tõhusam. Suurepärane tööriist igale restoranile!

- Maria S.

See on lihtsalt uskumatu, kui palju Poster POS on aidanud meil oma tööjõukulusid optimeerida ja kasumit suurendada. Väga soovitatav!

- Taavi P.

Meie meeskond armastab Poster POS-i intuitiivset liidest ja funktsioonide mitmekülgsust. See on tõesti muutnud meie igapäevast tööd lihtsamaks ja kiiremaks!

Millised on Poster POS-i müügianalüütika võimalused restoranide jaoks?

Kui olete restorani omanik või juhataja, otsite alati võimalusi efektiivsuse suurendamiseks ja toimingute sujuvamaks muutmiseks. Siin tuleb mängu Poster POS, tipptasemel müügikoha süsteem, mis on loodud restoranide äritegevuse revolutsioneerimiseks. Selles postituses uurime viit transformeerivat viisi, kuidas Poster POS võib tõsta teie restorani efektiivsust. Lihtsustatud tellimuste haldamine Poster POS pakub intuitiivset tellimisliidest, mis lihtsustab teie personali jaoks tellimisprotsessi. Lihtsalt navigeeritavate ekraanide ja kohandatavate menüüdega saavad teenindajad kiiresti sisestada

Dropdown

kõik artiklid

Kas tugev POS-süsteem suudab tõesti hõlbustada kohviku tipptundide juhtimist?

Enamiku kohvikute jaoks on tipptunnid need kiired ajad päevas, kui kliendinõudlus tõuseb järsult, sageli hommikuse kiiruse, lõunapauside või nädalavahetuse brun
ssb.ee
Enamiku kohvikute jaoks on tipptunnid need kiired ajad päevas, kui kliendinõudlus tõuseb järsult, sageli hommikuse kiiruse, lõunapauside või nädalavahetuse brunchide ajal. Need perioodid võivad teha või lõhkuda kohviku maine ja kasumlikkuse. Tipptundidel seisavad kohvikud silmitsi väljakutsega säilitada teeninduskvaliteeti samal ajal, kui tuleb hallata suurt hulka tellimusi. See võib põhjustada pikemaid ooteaegu, tellimuste ebatäpsusi ja stressis töötajaid, mis kõik võivad negatiivselt mõjutada müüki ja kliendirahulolu. POS-süsteemide roll tipptundide juhtimisel Tugev POS-süsteem võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.