Rohkema info nägemiseks:

EMIRIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tänavakivide paigaldus, haljastustööd, tänavakivide parandustööd kui ka survepesuteeused Tartus ja Tartumaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Emiric OÜ on ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid.

Emiric OÜ - Teie Peamine Teedeehituse Partner

Emiric OÜ on loodud selle jaoks, et pakkuda eraklientidele teenuseid mis kattuksid ka kliendi rahakotiga. Pakume teeuseid muidugi ka korteriühistutele, ning teeme koostööd paljude suurtemate ettevõtetega.

Vajate abi või soovite rohkem teavet meie teenuste kohta? Ärge kartke võtta meiega ühendust. Leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

Küsi infot:

Vaata kodulehte

EMIRIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin V.

Nende lai valik ja sõbralik teenindus muudavad varuosade hankimise lihtsaks ja kiireks. Olen neilt juba mitu korda tellinud ja olen alati rahul olnud.

- Kersti

Väga väga super töö. Meie välisuks ei käinud enam lahti, kuna külmaga olid kivid kuidagi kerkinud ülessepoole. Poisid tulid ja tegid asja kiirelt korda.

- Andrus

Emiric OÜ meeskond teostas meie juures 100m2 kiviplatsi. Töid oli vaja teha alates mõõtmisest. Mõõtma tuldi ühel päeval. Töödega alustati nädal hiljem, ning lõpetati juba nädal hiljem. Ideest teostuseni ca 2,5 nädalat. Igati asjalikud poisid.

- Merle & Tõnis

Soovisime kümblustünni paigaldada, kuid murupeale seda panna ei tahtnud. Emiric meeskond teostas kõik vajaliku, ning aitasid isegi tünni omale kohale paika tõsta. Super !

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EMIRIC OÜ: Nutulugu

Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢 TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst EMIRIC OÜ -ga, kui koostöövõimetu ettevõttega, kes ignoreerib oma kohustusi ja Võlausaldaja püüdlusi kontakti saada. Võlausaldajatele tekitatud kahju kokku on juba 152,78 EUR. Võlgnevuste tekkimisel oli EMIRIC OÜ juhtide ringis R. E. , kes alustas ettevõtlusega tegevusvaldkonnas: Muud mujal liigitamata äritegevust abistavad tegevused - 13 aastat tagasi 19 aastaselt. Tema poolt juhitavate ettevõtete jooksva aasta käive (2024)

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.