Rohkema info nägemiseks:

UWE TÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksperdid sise- ja välistöödes, alustades korterite renoveerimisest kuni täisteenusena pakutavate majaprojektideni. Meie meeskonnal on oskusteave ja kogemused, mis tagavad suurepärase tulemuse igas projektis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Unustage mured kodu või äriruumide renoveerimisel – meie meeskond on siin, et teie unistused ellu viia! Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste sise- ja välistööde teostamisele, mis hõlmavad kõike korterite värskendamisest kuni täispikkade majaprojektideni. Oleme uhked oma oskusteabe ja kogemuste üle, mis võimaldavad meil pakkuda tipptasemel teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele.

Olenemata sellest, kas unistate kaasaegsest ja stiilsest kodust, vajate ärihoone renoveerimist või soovite ehitada oma unistuste maja, oleme teie käsutuses. Meie meeskond on pühendunud teie projektile alates esimesest ideest kuni viimase viimistluseni. Oleme valmis võtma enda kanda kõik tööetapid ja tagama, et tulemus vastab kõrgeimatele standarditele.

Lisaks oma professionaalsele oskusteabele ja kogemustele hindame ka kliendisõbralikku suhtumist. Teie rahulolu on meie jaoks esmatähtis, ja me teeme kõik endast oleneva, et teie unistused saaksid teoks. Nii et andke meile võimalus teie projekti ellu viia ja laske meil näidata, miks meie meeskond on teie usaldust väärt.

Võtke meiega ühendust:

UWE TÖÖD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati L.

Olime äärmiselt rahul ettevõtte siseviimistlustöödega meie korteris. Meie kodu on nüüd just selline, nagu oleksime alati unistanud.

- Mart T.

Tellisime ettevõttelt vundamenditööd oma uue maja ehitamiseks ja ei saa olla õnnelikumad tulemuse üle. Suurepärane meeskond ja teenus!

- Laura P.

Ettevõtte fassaaditööd meie ärihoonele olid lihtsalt fantastilised. Nad suutsid anda hoonele täiesti uue välimuse ning nende professionaalsus ja täpsus on silmapaistvad.

Mida tähele panna seinavärvi valimisel?

Valides seinavärvi, tuleb arvestada mitmeid tegureid nagu näiteks: Pind: Enne värvi valimist on oluline teada, millist pinda värvitakse (nt krohv, tapeet, puit jne.). Funktsionaalsus: Kas soovitakse valida värv, mis on antistaatiline, ignifugantne või vastupidav määrdumisele? Valguse kvaliteet: Milline on toa valguse kvaliteet ja kuidas see mõjutab värvitooni? Toa kasutamine: Kas tegemist on elamis- või tööruumiga, mis mõjutab valitava värvi omadusi. Sisekujundus: Kas värv peab sobituma teiste sisekujunduselementidega (nt mööbel, tapeet jne.)? Materjal: Valige sobiv värv

Dropdown

kõik artiklid

Millised soojustusvahendid on kõige effektiivsemad ?

Effektiivse soojustusvahendi valik sõltub mitmetest teguritest, nagu näiteks hoone asukoht, ehitise konstruktsioon ja soojusliikumise omadused. Siin on mõned kõ
ssb.ee
Effektiivse soojustusvahendi valik sõltub mitmetest teguritest, nagu näiteks hoone asukoht, ehitise konstruktsioon ja soojusliikumise omadused. Siin on mõned kõige tavalisemad ja efektiivsemad soojustusvahendid: Vahtpolüstürool: Vahtpolüstürool on üks populaarsemaid soojustusvahendeid, mis on kerge, odav ja kergesti paigaldatav. See on efektiivne ja vähendab soojusliikumist. Puitkiudplaat: Puitkiudplaat on valmistatud puitkiududest ja vahast ning see on tugev, odav ja efektiivne soojustusvahend. Mineraalvill: Mineraalvill on valmistatud liivast, kivist ja klaasist ning see on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.