Rohkema info nägemiseks:

RISON GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme üldehitusega, pakkudes teenuseid alates müüriparandusest ja krohvimisest kuni katuseehituse ja juurdeehituseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RISON GRUPP OÜ eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid üldehitusteenuseid, sealhulgas müüriparandust, müüritöid, krohvimist, katuseehitust ja juurdeehitusi. Meie missioon on tagada, et iga projekt viiakse ellu professionaalsuse ja täpsusega, et luua kestvaid ja funktsionaalseid lahendusi. "Usaldusväärsus ehituses, kvaliteet tulemuses."

Meie ettevõte, RISON GRUPP OÜ, on pühendunud üldehituse valdkonnale, pakkudes laia valikut teenuseid, mis vastavad erinevate klientide vajadustele. Oleme uhked oma kogemuste ja oskuste üle, mida oleme omandanud aastate jooksul, ning meie meeskond koosneb kogenud ja kvalifitseeritud spetsialistidest, kes on pühendunud kõrgeima kvaliteedi saavutamisele. Usume, et iga projekt, olgu see suur või väike, väärib sama suurt tähelepanu ja hoolt.

Üks meie peamisi teenuseid on müüriparandus ja müüritööd. Meie meeskond on spetsialiseerunud erinevate müüritööde teostamisele, olgu see siis vanade hoonete renoveerimine või uute ehitiste rajamine. Kasutame kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid tehnikaid, et tagada tööde kestvus ja vastupidavus. Meie eesmärk on säilitada hoonete ajalooline väärtus, samal ajal tuues need vastavusse tänapäeva nõuetega.

Lisaks pakume krohvimise teenust, mis hõlmab nii sise- kui ka välistöid. Oleme spetsialiseerunud erinevatele krohvimistehnikatele, et tagada sujuv ja ühtlane viimistlus, mis kaitseb seinu ja lisab esteetilist väärtust. Meie krohvimistööd on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse poolest, mis teeb meid usaldusväärseks partneriks nii eramajade kui ka suuremate ehitusprojektide puhul.

Katuseehitus on samuti üks meie peamisi teenuseid. Mõistame, kui oluline on katus hoone terviklikkuse ja turvalisuse tagamiseks, seetõttu kasutame ainult parimaid materjale ja tehnikaid. Meie meeskond tagab, et iga katus, mille ehitame või renoveerime, on vastupidav ja ilmastikukindel. Olgu tegemist uue katuse ehitamisega või olemasoleva katuse parandamisega, tagame alati kõrge kvaliteedi ja professionaalse teostuse.

Lõpuks, meie juurdeehituse teenused pakuvad lahendusi kasvavate vajaduste rahuldamiseks. Oleme valmis aitama teil laiendada oma elamispinda, lisades uusi ruume või laiendades olemasolevaid. Meie eesmärk on pakkuda teile funktsionaalseid ja esteetilisi lahendusi, mis vastavad teie ootustele ja vajadustele.

RISON GRUPP OÜ on usaldusväärne partner teie ehitusprojektide elluviimiseks. Oleme pühendunud kvaliteedile, professionaalsusele ja kliendirahulolule, ning meie eesmärk on luua kestvaid ja kauneid ehituslahendusi, mis vastavad teie ootustele. Usaldage oma ehitusprojektid meie kogenud meeskonna hoolde ja veenduge ise meie teenuste kvaliteedis.

Kontakt

RISON GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina R.

RISON GRUPP OÜ töö on alati professionaalne ja kvaliteetne. Olen väga rahul.

- Jüri T.

Meie kodu juurdeehitus sujus tänu neile suurepäraselt. Soovitan!

- Maarika V.

Krohvimistöö oli kiire ja kvaliteetne. Väga rahul!

Kuidas tagada teie kodu ilus ja funktsionaalne siseviimistlus?

Renoveerimine on suurepärane viis oma kodu uuendamiseks, selle väärtuse tõstmiseks ja elukvaliteedi parandamiseks. Olgu eesmärgiks siis vana hoone ajaloolise ilme säilitamine, kaasaegse funktsionaalsuse lisamine või lihtsalt värskendamine – professionaalne renoveerimine muudab teie kodu kaunimaks ja mugavamaks. RISON GRUPP OÜ pakub terviklikke ja kvaliteetseid renoveerimisteenuseid, mis vastavad teie individuaalsetele vajadustele ja ootustele. Renoveerimistööd võivad hõlmata väga erinevaid tegevusi, alates väiksematest kosmeetilistest parandustest kuni ulatuslike struktuursete muutusteni.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada teie kodu ilus ja funktsionaalne siseviimistlus?

Siseviimistlus on oluline osa igast ehitus- või renoveerimisprojektist, kuna see määrab ära ruumide lõpliku väljanägemise ja atmosfääri. Professionaalselt teost
ssb.ee
Siseviimistlus on oluline osa igast ehitus- või renoveerimisprojektist, kuna see määrab ära ruumide lõpliku väljanägemise ja atmosfääri. Professionaalselt teostatud siseviimistlus mitte ainult ei paranda teie kodu esteetilist väärtust, vaid tagab ka selle funktsionaalsuse ja mugavuse. RISON GRUPP OÜ pakub laia valikut siseviimistlusteenuseid, mis on kohandatud teie individuaalsetele vajadustele ja stiilile. Meie teenused hõlmavad kõike alates seinte ja lagede viimistlemisest kuni põrandate ja sisustuse täiendamiseni. Oleme spetsialiseerunud erinevatele viimistlusmaterjalidele ja -tehnikatele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.