Rohkema info nägemiseks:

HANNELIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme sisehoovide, parklate, kõnni- ja sõiduteede ehitusega ning pakume tänava- ja äärekivide müüki ja paigaldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on pühendunud professionaalsusele ja täpsusele, tagades vastupidavate ja kaunilt paigaldatud tänavakivide lahendused. Oleme uhked oma kogemuse ja oskusteabe üle, mis võimaldab meil pakkuda tipptasemel teenust mitte ainult Harjumaal, vaid ka üle kogu Eesti.

Otsite usaldusväärset partnerit, kes aitaks realiseerida teie väljakujunenud visioone tänavakivide paigaldamisel? Tutvustame uhkusega ettevõtet Hannelis - teie esimene valik ehitusprojektide elluviimisel, mis nõuavad täpsust, professionaalsust ja tipptasemel tulemusi.

Hannelis on pikaajalise kogemusega ettevõte, mis spetsialiseerub tänavakivide müügil ja paigaldamisel ning haljastustöödel. Meie pühendumus kvaliteedile ja detailidele on teinud meist eelistatuima valiku klientide seas, kes hindavad tipptasemel teenust ja vastupidavaid tulemusi.

Meie teenuste hulka kuuluvad tänavakivide paigaldus erinevatele pindadele - alates sisehoovidest ja parklatest kuni kõnni- ja sõiduteedeni. Lisaks pakume laias valikus tänavakive, mis vastavad teie projektide vajadustele ja esteetilistele eelistustele. Meie kogenud meeskond tagab sujuva ja professionaalse protsessi alates projekteerimisest kuni lõpliku paigalduseni, tagades, et teie visioon saab tõeks saada.

Hannelis seisab alati oma klientide kõrval, pakkudes personaalset lähenemist ja individuaalset tähelepanu igale projektile. Meie eesmärk on ületada teie ootusi ning luua kestvaid ja funktsionaalseid lahendusi, mis rõõmustavad nii silma kui ka jalga.

Kui otsite usaldusväärset partnerit tänavakivide paigaldamisel ja haljastustöödel, siis võtke julgelt ühendust Hannelisega. Oleme siin, et leida koos teiega parim lahendus teie ehitusprojektidele.

Kontakt

uuri lisaks

HANNELIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Nende pühendumus klientidele ja detailidele on muljetavaldav. Olen väga rahul lõpptulemusega!"

- Marko T.

Ehitustööde kvaliteet ja täpsus olid silmapaistvad. Kindel valik tuleviku ehituses!

- Kristel L.

HANNELIS OÜ ehitusteenused ületasid kõik minu ootused! Suurepärane kvaliteet ja professionaalne meeskond.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas õigesti tänavakividega sisehoovi planeerida?

Kodu sisehoov on koht, kus saame lõõgastuda, aega veeta ja loodusest osa saada, seega on oluline, et see oleks mitmekülgne ja meeldiv keskkond. Üks suurepärane võimalus oma sisehoovi kaunilt kujundada ja sellele iseloomu lisada on kasutada tänavakive. Tänavakivid mitte ainult ei loo unikaalset välimust, vaid pakuvad ka vastupidavust ja funktsionaalsust. 1. Planeerimine ja Disain: Esimene samm sisehoovi kujundamisel tänavakividega on planeerimine ja disain. Enne kivide paigaldamist on oluline mõelda läbi sisehoovi funktsioonid ja kasutusviisid. Kas soovite luua istumisala, grilliala või

Dropdown

kõik artiklid

Kas teate, milline on parklate optimaalne kujundus?

Parklad on olulised osad linnakeskkonnas, pakkudes mugavat ja turvalist parkimisvõimalust nii autodele kui ka jalakäijatele. Kuid mis moodustab optimaalse parkl
ssb.ee
Parklad on olulised osad linnakeskkonnas, pakkudes mugavat ja turvalist parkimisvõimalust nii autodele kui ka jalakäijatele. Kuid mis moodustab optimaalse parkla kujunduse? Selles artiklis jagame nõuandeid selle kohta, kuidas kavandada ja ehitada parklat, võttes arvesse liiklusvooge, ohutust ja esteetikat, ning tutvustame erinevaid tänavakivide paigaldusvõimalusi. 1. Liiklusvoogude Arvestamine: Parkla optimaalse kujunduse aluseks on liiklusvoogude arvestamine. Parklate disain peaks võimaldama mugavat sisenemist ja väljumist ning tagama sujuva liikluse parkimisalal. Arvestage erinevate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.