Rohkema info nägemiseks:

KIVIMEHED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rajame koos sulle unikaalse sisehoovi tänavakividest. Vastupidavus ja ilu üheskoos!
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart L.

Suurepärane teenus! Kivimehed olid äärmiselt professionaalsed ja kiired. Tänavakivide paigaldus meie sisehoovi läks sujuvalt ning tulemus on täpselt selline, nagu lootsime. Soovitan neid kindlasti kõigile!

- Mari M.

Ettevõte on tõeline leid! Nad tegid minu ja kõnnitee täiesti uueks. Meeskond oli sõbralik ja abivalmis, töö tehti kiirelt. Suur aitäh Kivimehed!

- Rein T.

Professionaalsed ja punktuaalsed. Nende teenusega jäin väga rahule. Parkla ehitus läks kiirelt ning tulemus on täpselt selline, nagu kokku leppisime. Hind oli samuti mõistlik. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Tänavakivide paigaldus - mugav ja vastupidav valik sinu sisehoovi või parklasse

Sisehoovide ja parklate rajamine on tähtis osa kinnisvaraarendamisest, kuna need annavad kinnisvarale väärtust ja loovad esmamulje. Üks parimaid viise selleks on paigaldada tänavakivid, mis on vastupidavad ja lihtsad hooldada. Lisaks lisavad need alale kauni välimuse ning suurendavad kinnisvara müügi väärtust. Tänavakivide paigaldus võib tunduda keeruline protsess, kuid see on tegelikult üsna lihtne. Kuidas tänavakivide paigaldus käib ja mida tuleb selle juures silmas pidada? Selles artiklis tutvustame tänavakivide paigaldamise protsessi ning jagame nõuandeid, kuidas valida õigeid kive

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet õige tänavakivi valimiseks sisehoovi või parklasse

Tänavakivide paigaldamine on suurepärane valik sisehoovi või parkla rajamiseks, kuna need on vastupidavad ja lihtsasti hooldatavad. Siiski tuleb tänavakivide va
ssb.ee
Tänavakivide paigaldamine on suurepärane valik sisehoovi või parkla rajamiseks, kuna need on vastupidavad ja lihtsasti hooldatavad. Siiski tuleb tänavakivide valikul arvestada mitmete faktoritega, et tagada nende vastupidavus ja pikaealisus. Selles artiklis jagame 5 nõuannet õige tänavakivi valimiseks sisehoovi või parklasse. Vali vastupidav materjal Tänavakivide valikul tuleb arvestada nende vastupidavusega, sest need peavad vastu pidama rasketele sõidukitele ja karmidele ilmastikuoludele. Kõige vastupidavamad kivid on tugevatest materjalidest, nagu graniit, betoon või looduslik kivi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.