Rohkema info nägemiseks:

VOLANTRA GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud tugevvoolu elektripaigaldiste ehitusele ja remondile, pakkudes oma klientidele kõrgekvaliteedilist elektritööde täisteenust alates projekteerimisest kuni elektrikäiduni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset partnerit elektritööde ja päikesepaneelide paigaldamise valdkonnas, siis Volantra Grupp OÜ on just see, mida vajate. Meie põhitegevusalaks on tugevvoolu elektripaigaldiste ehitus ja remont, ning meie meeskond koosneb kogemustega spetsialistidest, kelle eesmärgiks on pakkuda kõrgekvaliteedilist teenust igale kliendile.

Meie meeskonnas töötavad vaid kõrgelt haritud ja kogemustega spetsialistid, kellel on vastavad riiklikult tunnustatud kutsetunnistused. Lisaks oleme pühendunud noorte elektrikute harimisele ja kogemuste jagamisele, tagades sellega meie meeskonna pideva professionaalse arengu.

Pakume oma klientidele elektritööde täisteenust alates paigaldise projekteerimisest kuni elektrikäiduni. Meie eesmärk on tagada, et kõik tööd tehakse õigesti, kindlalt ja klientide murekohad ning probleemid lahendatakse professionaalselt. Lisaks pakume võimalust integreerida päikesepaneelide jaamu olemasolevasse elektripaigaldisse, aidates seeläbi kaasa keskkonnasõbralikumale energiatarbimisele.

Volantra Grupp OÜ on tuntud oma usaldusväärsuse ja kvaliteetse teenuse poolest. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning teeme kõik endast oleneva, et ületada nende ootusi.

Kokkuvõttes, kui otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit elektritööde ja päikesepaneelide paigaldamisel, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Volantra Grupp OÜ - Teie usaldusväärne partner elektritööde valdkonnas. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele.

uuri lisaks

VOLANTRA GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martti

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine elektritöödele.

- Margus

Väga rahulik ja usaldusväärne meeskond.

- Priit

Suurepärane suhtlus ja täpne töögraafik.

Elektrikäit - mida silmas pidada?

Elektrikäit on oluline tegevus elektripaigaldise talitluse ja ohutuse tagamiseks pärast selle kasutuselevõttu. Volantra Grupp OÜ pakub kõrgetasemelist elektripaigaldise käidu- ja hooldusteenust vastavalt seadusandlusele ja kinnisvara korrashoiu standarditele. Meie käidulepingud hõlmavad mitmeid olulisi teenuseid, sealhulgas kilpide, maanduspaigaldise, piksekaitse ja hooldusgraafikute visuaalset kontrolli. Lisaks esindame tellijat kuni 1000V käiduküsimustes ning tagame perioodilised objekti külastused. Elektripaigaldise hoolduslepingud sisaldavad rikkuvoolukaitse testimist, valguspaigaldise

Dropdown

kõik artiklid

Energia tulevik: päikeseelektrijaamad

Päikeseenergiat kogutakse päikesekiirtest ja muudetakse elektrienergiaks kasutades fotogalvaanilist (PV) tehnoloogiat või päikesetermoelektrijaamu. Puhta ja taa
ssb.ee
Päikeseenergiat kogutakse päikesekiirtest ja muudetakse elektrienergiaks kasutades fotogalvaanilist (PV) tehnoloogiat või päikesetermoelektrijaamu. Puhta ja taastuva energiaallikana mängib see olulist rolli kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamisel ja kliimamuutuste vastu võitlemisel. Päikeseenergia teekond nišitehnoloogiast peavoolu energiaallikaks on olnud märkimisväärne. Tänu pidevatele tõhususe parandamistele ja kulude vähendamisele on päikeseenergia nüüd üks kiiremini kasvavaid energiaallikaid kogu maailmas. Praegune olukord päikeseelektrijaamades Hiljutised tehnoloogilised edusammud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.