Rohkema info nägemiseks:

CLEANSHIP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie firma pakub mitmekülgseid transpordi- ja logistikateenuseid, sealhulgas rahvusvahelist ja piiriülest transporti, täis- ja osakoormaid ning Eesti sisesi veoteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CleanShip OÜ on pühendunud keskkonnasõbralike ja efektiivsete lahenduste pakkumisele meretranspordi valdkonnas. Meie eesmärgiks on vähendada laevanduse ökoloogilist jalajälge, pakkudes laevadele kvaliteetseid ja jätkusuutlikke puhastusteenuseid ning -lahendusi.

CleanShip OÜ asutati 2010. aastal Tallinnas, kui meie meeskond pani kokku oma kogemused ja teadmised meretranspordi ja keskkonnakaitse alal. Alustasime väikeste, kuid pühendunud meeskonnaga, kes oli valmis pakkuma ainulaadseid puhastusteenuseid laevadele, mis vastavad kõrgeimatele rahvusvahelistele standarditele. Alguses keskendusime peamiselt laevade reovee ja ballastivee puhastamisele, aidates laevadel vähendada keskkonnale avaldatavat mõju.

Täna oleme kasvanud juhtivaks ettevõtteks Eestis, mis pakub laialdasi ja spetsialiseeritud puhastusteenuseid merendusele. Meie meeskond koosneb kogenud inseneridest, kes on spetsialiseerunud erinevatele puhastus- ja desinfitseerimistehnoloogiatele ning omavad sügavat arusaamist meretranspordi eripärast. Oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda laia valikut teenuseid, sealhulgas kütusepaagi puhastamist, sadamavetega seotud reostuse likvideerimist ning laevade interjööri puhastamist ja desinfitseerimist.

Meie missiooniks on mitte ainult pakkuda tipptasemel puhastusteenuseid, vaid ka toetada merendussektori ettevõtteid nende jõupingutustes keskkonnasäästlikkuse saavutamiseks. Meie klientide rahulolu ja usaldus on meie jaoks esmatähtis ning me töötame alati selle nimel, et ületada nende ootusi. CleanShip OÜ on pühendunud jätkusuutlikkusele, innovatsioonile ja kõrgeimatele standarditele merenduse keskkonnakaitse valdkonnas, olles samal ajal usaldusväärne partner kõigis merepäästeteenuste vajadustes.

kodulehele

CLEANSHIP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis T.

Väga professionaalne ja usaldusväärne teenus, soovitan soojalt!

- Tarmo K.

Täpsed ja kliendikesksed lahendused, suurepärane koostöökogemus!

- Kaimar R.

Kiire ja tõhus reageerimine, alati lahendatakse probleemid kiiresti.

Usaldusväärse transpordi tähtsus eestis

Eesti, tuntud oma maaliliste maastike ja edumeelse digiühiskonna poolest, asub strateegiliselt Läänemere kaldal, olles väravaks ida ja lääne vahel. Kiiresti globaalsetele turgudele integreeruva tugeva majandusega riigis on tõhusa ja usaldusväärse transpordi vajadus Eestis ülioluline. Transport on mis tahes majanduse elujõuks, hõlbustades kaupade ja teenuste liikumist. Eriti väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele on toodete kiire ja usaldusväärne liikumine konkurentsivõime säilitamiseks ja klientide nõudmiste rahuldamiseks hädavajalik. Eesti majanduse selgroog: usaldusväärne transport

Dropdown

kõik artiklid

Rahvusvaheline transport: Täis- ja osakoormad

Rahvusvaheline kaubavedu on globaalse kaubanduse eluline lüli, mis toob kokku riigid ja nende majandused. Üks oluline osa sellest on täis- ja osakoormavedu, mis
ssb.ee
Rahvusvaheline kaubavedu on globaalse kaubanduse eluline lüli, mis toob kokku riigid ja nende majandused. Üks oluline osa sellest on täis- ja osakoormavedu, mis võimaldavad paindlikkust ja efektiivsust kaupade liikumisel üle piiride. Täiskoormavedu on ideaalne valik suurte koguste kaupade transportimiseks, kus kogu veokast või konteinerist saabutakse ühe kliendi kaupadega. See meetod tagab tõhusa ja ökonoomse transpordi, kuna kogu mahutavus on kasutatud ühe saadetise jaoks. Osakoormavedu , tuntud ka kui grupivedu või LCL (Less than Container Load), võimaldab erinevate kaupade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.