Rohkema info nägemiseks:

HEKSUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on toitlustuse pakkumine sünnipäevadeks, juubeliteks ja erinevateks üritusteks ning pagaritoodete valmistamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HEKSUM OÜ-s usume, et iga tähistamine on hetkede kanga, mis on põimitud maitsete poolt, mis keelel püsivad ja kogemustest, mis südames kajavad. Alates meie loomisest oleme pühendunud tavaliste koosviibimiste muutmisele erakordseteks pidusöökideks. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud erakordsete catering-teenuste pakkumisele sünnipäevadeks, juubeliteks ja mitmesugusteks üritusteks.

Mantraga 'Naudi tähistamist!', kutsume teid üles alustama kulinaarset teekonda, mis ületab tavapärase. Meie oskuslikud kokad ja ürituste spetsialistid on kirglikud menüüde loomisel, mis mitte ainult ei hellita teie maitsemeeli, vaid täiendavad ka teie sündmuse ainulaadset vaimu. Olgu selleks sünnipäevapeo rõõmus naer või juubeli kuldne nostalgiatunne, meie eritellimusel valminud catering-teenused on loodud teie sündmuse tõstmiseks kunstiteose tasemele.

Meie pühendumus tipptasemele peegeldub igas eelroas, mida pakume, igas pearoas, mida esitleme, ja igas magustoidus, mida paljastame. Me lisame igasse rooga parimaid koostisosi, innovatsiooni ja armastuse killukese, tagades, et teie sündmust mäletatakse mitte ainult tähistatud verstapostide, vaid ka pakutud gastronoomilise naudingu poolest.

Kui otsite catering-teenust sünnipäevadeks ja juubeliteks või ürituste catering-teenust, siis HEKSUM OÜ on teie jaoks õige valik. Me ei ole lihtsalt toitlustajad; me oleme elamuste loojad, õhkkonna arhitektid ja õnne pakkujad. Liituge meiega, et luua tähistamine, mis jääb teie külaliste mälestustesse aastateks.

Valige HEKSUM OÜ, kus iga suutäis jutustab loo ja iga sündmus on peatükk meeldivate tähistamiste raamatus.

Kontakt

372522 2625

HEKSUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Suurepärane teenus ja maitsvad toidud! Tõeliselt nauditav kogemus!

- Mart P.

Soovitan soojalt! Toidud olid maitsvad ja teenindus suurepärane.

- Kadi T.

HEKSUM OÜ tegi meie sünnipäevapeo tõeliselt eriliseks! Suurepärane töö!

Millised on parimad pagaritooted Sinu üritusele ja sünnipäevale?

Ürituste korraldamine või sünnipäeva planeerimine on põnev, kuid samas ka väljakutsuv ülesanne. Üks olulisemaid detaile, mis määrab sündmuse õnnestumise, on toitlustus, eriti magusad pagaritooted. Õigesti valitud pagaritooted mitte ainult ei täienda ürituse õhkkonda, vaid muudavad selle ka unustamatuks kogemuseks kõigile külalistele. Seega, millised on parimad pagaritooted sinu järgmisele üritusele või sünnipäevale? Tort ja kook Tort või kook on klassikaline valik igale üritusele või sünnipäevapeole. Need võivad olla maitsvad ja kunstiliselt kaunid, olles tõeline pilgupüüdja.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised tegurid juubelipeo menüü planeerimisel?

Juubel on rohkem kui lihtsalt verstapost; see on pikaajalisuse, saavutuste ja teekonna, mis on viinud selle hetkeni, tähistamine. Olgu selleks 25. hõbejuubel, 5
ssb.ee
Juubel on rohkem kui lihtsalt verstapost; see on pikaajalisuse, saavutuste ja teekonna, mis on viinud selle hetkeni, tähistamine. Olgu selleks 25. hõbejuubel, 50. kuldne aasta või mõni muu oluline periood, mida tähistada, on juubel aeg mõtiskluseks, tänulikkuseks ja rõõmsateks pidustusteks. Juubelipeo planeerimisel on menüü keskne element, mis seab tooni kogu üritusele. See peaks peegeldama sündmuse tähtsust, vastama austatava ja külaliste maitsele ning looma meeldejääva söögikogemuse. Tegurid nagu hooajalisus, külaliste eelistused ja ürituse teema mängivad olulist rolli täiusliku menüü

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.