Rohkema info nägemiseks:

TRT MOTORSPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
TRT Motorsport on professionaalne rallitiim, mis liidab eesmärgipõhised rallisportlasi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TRT Motorsport MTÜ on professionaalne rallitiim, mis ühendab kirglikke rallisportlasi eesmärgiga edendada ja toetada Eesti rallimaastiku arengut. Meie tegevus keskendub mitmekülgsele rallispordi teenuste pakkumisele, olles tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest.

Meie lugu algab sügava armastusega rallisporti vastu, mis on juhatanud meid läbi mitme põneva võistlushooaja. Asutatud aastal [aasta], oleme kasvanud väikesest entusiastlikust tiimist, kes unistas suurelt, kuni tänaseks väljakujunenud organisatsioonini, mis pakub laiahaardelisi teenuseid nii noortele talendikatele sõitjatele kui ka kogenud võistkondadele.

Meie missiooniks on mitte ainult võistelda, vaid ka innustada ja toetada järgmise põlvkonna rallisportlasi nende teekonnal. Pakume laia valikut teenuseid, alustades professionaalsest ralliteami juhtimisest ja tehnilisest toest kuni individuaalsete sõidukoolituste ja treeninglaagriteni. Meie kogenud treenerid ja mehaanikud tagavad, et iga sõitja saaks parima võimaliku toe oma arenguks ja võistlusvõimekuse maksimeerimiseks.

Meie tiim koosneb mitmekülgsetest spetsialistidest, kelle ühine eesmärk on pakkuda kõrgeima taseme teenuseid ning saavutada tipptulemusi igal võistlusel. Lisaks professionaalsetele ralliteenustele korraldame ka erinevaid ralliekskursioone ja -sündmusi, pakkudes võimalusi nii sõitjatele kui ka rallisõpradele kogeda adrenaliinirohkeid hetki ja õppida tundma rallispordi võlu.

 Oleme uhked oma saavutuste üle, sealhulgas võidud erinevates masinaklassides ja meie sõitjate areng. Tunnustame iga panust meie tiimi eduloosse ning jätkame pidevat püüdlust tipptaseme poole, et jätkata Eesti rallispordi rikastamist ja edendamist.

TRT Motorsport MTÜ on rohkem kui lihtsalt rallitiim – me oleme pühendunud ralli kirglikele fännidele ja järgmistele rallistaaridele, kes jagavad meie armastust selle põneva spordiala vastu. Tulevikus näeme ennast jätkuvalt kasvamas ja arenemas, olles alati valmis pakkuma parimaid võimalusi oma klientidele ja toetama neid nende rallisportlase teekonnal.

Kui otsid tugevat partnerit oma rallikarjääris või unistad lihtsalt adrenaliinist täis rallikogemusest, siis võta meiega ühendust. TRT Motorsport MTÜ – sinu tee ralliedu poole!

vaata lisaks!

TRT MOTORSPORT MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl R.

Suurepärane meeskond, kes tunneb oma ala.

- Rait H.

Usaldusväärne partner rallimaastikul.

- Lauri L.

Suurepärane kogemus! Aitäh, TRT Motorsport!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TRT MOTORSPORT MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Tiits Racing Team on loodud 14.01.2020. MTÜ tegevus toetab rallispordi noorsportlaste tegevust. Toetatakse noorte osalemist võistlustel ja tehnika soetamist ja hooldust.

Dropdown

kõik artiklid

Ralli: Kiiruse, osavuse ja strateegia meistriklass

Rallispordi maailm on täis põnevust ja adrenaliini ning igal aastal kogunevad tuhanded fännid üle kogu maailma, et jälgida selle dünaamilise spordiala tipptasem
ssb.ee
Rallispordi maailm on täis põnevust ja adrenaliini ning igal aastal kogunevad tuhanded fännid üle kogu maailma, et jälgida selle dünaamilise spordiala tipptasemel võistlusi. Ralli ei ole pelgalt kiirus, vaid ka osavus ja meeskonnatöö, mis määravad võistluse tulemuse. Rallitiimid üle maailma panevad end proovile erinevatel maastikel - alates metsaradadest kuni linnatänavateni. Igas rallis on oma väljakutsed: teravad kurvid, kiired sirged ja vahel ka ootamatud takistused teel. Sõitjad peavad olema valmis kiirete otsuste tegemiseks ja reageerimiseks sekunditega. Ralli võlu seisneb ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.