Rohkema info nägemiseks:

EXPERTPUHASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalsete puhastusteenuste pakkumisega Tallinn hõlmates büroopindade suurpuhastust, põrandate hooldust, ehitusjärgset koristust ja palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tartu linna piirkonnas tegutsev Expertpuhastus OÜ on nimekaim valik, kui otsite professionaalseid ja usaldusväärseid puhastusteenuseid büroopindadele, tootmis- ja laohoonele, eramajadele ning korteritele. Meie kogemus ja pühendumus puhtusele on teinud meist tõeliseks liidriks koristusteenuste valdkonnas.

Expertpuhastus OÜ pakub tipptasemel büroopindade suurpuhastusteenuseid, mis aitavad teil säilitada oma töökeskkonna puhtuse ja atraktiivsuse. Meie professionaalsed ja koolitatud meeskonnad kasutavad kõige kaasaegsemaid tehnikaid ja seadmeid, et tagada teie kontoriruumide laitmatu puhtus.

Meie oskused põrandate süvapesu ja hoolduse alal on silmapaistvad. Olgu tegemist kivi-, puit- või vaipkattega põrandatega, meie meeskond tagab põrandate sügava puhastuse ja optimaalse hoolduse, mis pikendab nende eluiga ja säilitab nende esindusliku välimuse.

Tööstus- ja laohooneid iseloomustab tihti intensiivne mustus ja saastatus. Expertpuhastus OÜ on spetsialiseerunud nende keeruliste keskkondade puhastamisele. Meie meeskonnad teavad, kuidas tulla toime isegi kõige nõudlikumate puhastusülesannetega, tagades ohutuse ja tõhususe.

Ehitusjärgne koristus nõuab erilist tähelepanu detailidele ja põhjalikkust. Meie professionaalsed koristajad on hästi kursis ehitusplatsi eripäradega ning suudavad tagada, et teie uus projekt oleks puhas ja esinduslik. Samuti pakume ehitusaegset koristust, et hoida ehitusplatsi ohutu ja korras.

Kolimine on juba iseenesest piisavalt stressirohke, seega laske meil võtta enda peale kolimiseelne ja kolimisjärgne puhastus. Meie meeskonnad teevad ruumid kiiresti ja hoolikalt puhtaks, et teie uues kodus või kontoris tervitaks teid puhtus ja värskus.

Kodu on koht, kus peaks alati valitsema puhtus ja mugavus. Expertpuhastus OÜ pakub eramute ja korterite suurpuhastusteenuseid, mis hoiavad teie eluruumid alati säravalt puhtana. Olgu tegemist kevadise suurpuhastusega või vajate regulaarset koristust, meie meeskond on teie teenistuses.

Meie eesmärk on alati pakkuda klientidele kõrgetasemelist puhastusteenust, mis vastab nende individuaalsetele vajadustele. Expertpuhastus OÜ on tuntud mitte ainult oma tipptasemel oskuste ja kogemuste poolest, vaid ka selle poolest, et oleme usaldusväärsed, tähtaegadest kinni pidavad ning kliendikesksed.

Kui otsite Tartus professionaalset puhastusteenust, siis võtke ühendust Expertpuhastus OÜ-ga. Oleme valmis aitama teil säilitada puhtus ja värskus teie kodudes, büroodes ja tööstushoonetes. Usaldage meie eksperte oma puhastusvajaduste lahendamisel. Teeme teie elu lihtsamaks ja keskkonna puhtamaks!

Võtke meiega ühendust ja broneerige aeg puhastusteenustele juba täna!

kontakt

EXPERTPUHASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina S.

Expertpuhastus OÜ muutis meie kontori esinduslikuks. Soovitan!

- Jaan K.

Ehitusjärgne koristus oli vöga kiire! Tänan!

- Kadi P.

Põrandad on nagu uued pärast süvapesu. Väga hea teenus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida õige puhastusettevõte: olulised näpunäited ja nõuanded

Õige puhastusettevõtte valimine võib olla keeruline ülesanne, eriti kui teil pole kogemusi sarnaste teenuste kasutamisel. Siin on mõned olulised näpunäited ja nõuanded, mida võiksite kaaluda, kui otsite sobivat puhastusettevõtet. Esiteks, uurige ettevõtte mainet. Otsige arvustusi ja tagasisidet nii ettevõtte enda kodulehelt kui ka erinevatelt sotsiaalmeediaplatvormidelt. Kui ettevõttel on positiivsed arvustused ja tagasiside klientidelt, on suurem tõenäosus, et nad pakuvad kvaliteetseid teenuseid. Teiseks, vaadake ettevõtte kogemust. Kui ettevõte on tegutsenud juba aastaid, on neil suurem

Dropdown

kõik artiklid

Miks on professionaalne puhastusteenus investeering sinu tervisesse ja heaolusse?

Kodu ja kontor on kohad, kus veedame palju aega, mistõttu on oluline tagada, et need oleksid puhtad ja tervislikud keskkonnad. Professionaalne puhastusteenus võ
ssb.ee
Kodu ja kontor on kohad, kus veedame palju aega, mistõttu on oluline tagada, et need oleksid puhtad ja tervislikud keskkonnad. Professionaalne puhastusteenus võib olla investeering sinu tervisesse ja heaolusse, sest see tagab sügava ja tõhusa puhastuse, mida on raske saavutada tavapärase koduse koristusega. Professionaalne puhastusteenus hõlmab mitte ainult nähtavate pindade puhastamist, vaid ka sügavpuhastust, mis hõlmab raskesti ligipääsetavaid kohti ja peidetud mustust. Näiteks võib professionaalne puhastaja puhastada ventilatsioonisüsteeme, kustutada hallitust ning vältida bakterite ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.