Rohkema info nägemiseks:

TEADLIK TELLIJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõtte on spetsialiseerunud ehitustehnilisele nõustamisele, pakkudes klientidele ehitusmaksumuse hindamist, auditeerimist, ekspertiise ja projekteerimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Teadlik Tellija OÜ on ettevõte, mille eesmärk on olla Teie usaldusväärne partner ehitusalastes küsimustes. Meie missiooniks on pakkuda klientidele kvaliteetset ja asjatundlikku ehitustehnilist teavet, mis aitab neil teha informeeritud otsuseid ning leida parimaid lahendusi ehitiste projekteerimisel, rajamisel, renoveerimisel ja kinnisvara omaniku vahetusprotsessis.

Meie põhitegevus:

  1. Ehitusprojektide eelarvestamine võib olla keeruline. Meie ekspertide meeskond aitab teil täpselt hinnata ehituse maksumust, võttes arvesse kõiki olulisi tegureid, nagu materjalid, tööjõud ja seadmed.

  2. Teame, et ehitamine on keeruline protsess. Seetõttu pakume terviklikke teenuseid alates projekteerimisest kuni ehituskorralduseni, tagades, et kogu protsess oleks sujuv ja tõhus.

  3. Ehitise seisukorra hindamine on meie ekspertide jaoks rutiinne. Me teostame põhjalikke paikvaatlusi, et koostada auditeid ja ekspertiise, aidates teil mõista ehitise tehnilist seisukorda.

  4. Kasutusluba on sageli bürokraatlik väljakutse. Meie meeskond teab, kuidas seda protsessi sujuvalt läbida ja tagada, et kõik nõuded oleksid täidetud.

  5. Kinnisvara ostmine või müümine on suur samm. Meie pakume ehitustehnilist nõustamist, mis aitab teil teha õigeid otsuseid ja tagada, et kinnisvaratehingud sujuksid edukalt.

Meie meeskond koosneb kogenud ja asjatundlikest spetsialistidest, kes on valmis Teile abiks olema igas ehitusalases küsimuses. Oleme pühendunud tagama, et Teie ehitusprojektid oleksid edukad ja ohutud.

Kui olete huvitatud meie teenustest või vajate lisateavet, siis palun võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis Teid aitama ning pakkuma teile vajalikku ehitustehnilist tuge. Koos saame ehitusmaailmas uusi kõrgusi saavutada!

Võtke meiega ühendust ning leiame teile koos sobiva lahenduse!

kontakt

TEADLIK TELLIJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart S.

Teadlik Tellija OÜ oli meie ehitusprojektis hindamatu partner.

- Liina K.

Nende tehniline nõustamine aitas meil vältida potentsiaalseid probleeme.

- Kaspar P.

Ehituskorraldus oli väga professionaalne. Projekti juhtisid suurepärased spetsialistid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KORTERMAJADE REKONSTRUEERIMINE – TEADLIK TELLIJA | TEA, MIDA TELLID.

Kortermajade rekonstrueerimine on oluline protsess, mis aitab parandada hoone tehnilist seisukorda ning vähendada elanike ülalpidamiskulusid. Selle protsessi juhtimine nõuab aga põhjalikku teadmist kortermajade ehitusest ja rekonstrueerimisest. Kortermajade rekonstrueerimise protsess algab tavaliselt ehitise auditi ja tehnilise konsultandi teenuse tellimisest. Selleks hindab spetsialist kortermaja tehnilist seisukorda ja analüüsib hoone energia kasutust ja toimimist. Selle tulemusena antakse korteriühistule ülevaade võimalikest energia- ja ressursisäästu võimalustest ning hinnang hoone

Kortermajade rekonstrueerimise protsess.

Dropdown

kõik artiklid

OMANIKUJÄRELEVALVE – TEADLIK TELLIJA | TEA, MIDA TELLID.

Tänases kaasaegses maailmas on kodu omanikuks olemine paljude inimeste unistus. Oma kodu omamine annab tunde turvalisusest ja kindlustundest ning võimaldab luua
ssb.ee
Tänases kaasaegses maailmas on kodu omanikuks olemine paljude inimeste unistus. Oma kodu omamine annab tunde turvalisusest ja kindlustundest ning võimaldab luua meeldiva ja mugava elukeskkonna. Kuid unistuste kodu ehitamine võib olla pikk ja keeruline protsess, mis nõuab suurt hulka teadmisi ja kogemusi ehitusvaldkonnast. Seetõttu on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudab tagada ehituse kvaliteedi ja jälgida projekti edenemist ning tagada lõpptulemuse vastavust kliendi soovidele ja vajadustele. Tutvustame teile, kuidas saame aidata teil oma unistuste kodu ehitamisel ja tagada teile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.