Rohkema info nägemiseks:

FARMEST TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme laia valiku aia- ja põllutehnika müügi ning teenindusega, pakkudes nii professionaalsetele põllumeestele kui ka hobiaednikele sobivaid lahendusi soodsate hindadega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast innovatsiooni ja tõhususe epitsentrisse aianduse ja põllumajandustehnika maailmas. FARMEST TRADING OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; me oleme edukuse kasvatajad ja kasvu insenerid. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume kvaliteetset masinaid ja seadmeid aianduseks, mullatöödeks ja metsatehnikaks. Pühendumusega tipptasemele oleme varustanud oma kliente tööriistadega, mis on vajalikud nende vastavates valdkondades õitsenguks.

Alates tugevatest kaevamiskoppadest, mis murravad maad, kuni meie ühendusseadmete täpsuseni, on iga toode meie valikus loodud teie edu silmas pidades. Meie esilaadurid on valmis igaks väljakutseks, samal ajal kui meie mullatehnika seadmed tagavad, et teie projektide alus on kindel. Neile, kes töötavad looduse hiilgusega, on meie metsatehnika tööriistad võrdseteta, võimaldades teil töötada nutikamalt, mitte raskemini.

Meie laiaulatuslik valik hõlmab kõike alates traktoritest kuni multšimistehnoloogiani, heina- ja silotehnikast kuni lumepuhuriteni, haagistest kuni lehepuhuriteni ja põllumajandusmehaanikast kuni metsatehnoloogiani. Iga seadet toetavad meie tugevad teenindus- ja garantiitingimused, tagades, et saate töötada kindlustundega.

Rahalise paindlikkuse tähtsust mõistes pakume Svea järelmaksuplaane intressimääraga vaid 6,9% aastas, sissemakset alates 0% ja perioodidega kuni 96 kuud. See pühendumus teenindusele on vaid üks viisidest, kuidas tagame, et meie kvaliteetne masinapark on kättesaadav nii eraisikutele kui ka juriidilistele isikutele.

Liituge meie teekonnaga, kui jätkame kasvu inseneerimist ja edukuse kasvatamist. Tutvuge meie toodetega, kasutage ära meie pakkumisi ja kasvame koos. Lisateabe saamiseks külastage palun meie tootelehti või võtke meiega otse ühendust, et arutada, kuidas saame toetada teie ettevõtmisi. FARMEST TRADING OÜ-s on teie kasv meie äri.

Kontakt

FARMEST TRADING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis M.

Olen äärmiselt rahul ostuga, masinad on kvaliteetsed ja vastupidavad.

- Kalle A.

Tänu FARMEST TRADING OÜ-le on minu aiandusprojektid muutunud palju lihtsamaks ja tõhusamaks.

- Ene R.

Firmalt saadud hooldusteenus oli kiire ja professionaalne!

Kuidas saavad täiustatud masinad suurendada talu tootlikkust?

Kuna põllumajandussektor areneb, on täiustatud masinate kasutamine muutunud talu tootlikkuse tõstmise nurgakiviks. FARMEST TRADING OÜ mõistab tipptehnoloogia integreerimise tähtsust põllumajandustegevusse. Siin on viis viisi, kuidas täiustatud masinad võivad oluliselt suurendada teie talu tootlikkust. Täppispõllumajanduse tehnoloogiad GPS-i ja täiustatud tarkvaraga varustatud automaatsed traktorid ja külvikud suudavad seemneid külvata äärmise täpsusega, vähendades jäätmeid ja tagades optimaalsed kasvutingimused. See täpsus viib paremate saagikuste ja ressursside haldamiseni. Kõrglahutusega

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida endale sobivaimad metsandusseadmed?

Metsandusseadmed on igas metsandusoperatsioonis selgroog. Need võimaldavad professionaalidel metsi tõhusalt hallata, tagades samal ajal jätkusuutlikud praktikad
ssb.ee
Metsandusseadmed on igas metsandusoperatsioonis selgroog. Need võimaldavad professionaalidel metsi tõhusalt hallata, tagades samal ajal jätkusuutlikud praktikad ja maksimeerides tootlikkust. Õige varustus võib teha vahet kasumliku operatsiooni ja sellise vahel, mis võitleb konkurentsiturul püsimise nimel. Puude langetamisest kuni palgi töötlemise ja saematerjali transportimiseni on saadaval lai valik masinaid, et rahuldada metsandustööstuse mitmekesiseid vajadusi. Iga seadme tüüp on mõeldud konkreetsete ülesannete täitmiseks metsanduse töövoos ja nende mõistmine aitab teha teadlikke otsuseid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.