Rohkema info nägemiseks:

TAITOKATTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud eksklusiivsetele katuse lahendustele. Meie teenuste hulka kuuluvad tipptasemel katuse paigaldus, põhjalik remont ning regulaarne hooldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas olete mõelnud oma kodu või ärihoone katuse seisukorra parandamisele või soovite hoopis uut katust? Taitokatto OÜ on Eestis teie usaldusväärne partner kvaliteetsete katusepaigaldus- ja hooldusteenuste osas. Meie eesmärk on tagada, et teie katuse lahendus vastaks täielikult teie vajadustele ja muudaks teid rahulolevaks kliendiks.

Teie katuse seisukord mängib olulist rolli teie kodu või ärihoone kaitse ja esteetika seisukohalt. Taitokatto mõistab katuse tähtsust ning pakub laias valikus teenuseid, et tagada, et teie katus oleks vastupidav, tõhus ja visuaalselt meeldiv.

Meie Teenused:

  1. Katusepaigaldus: Teeme katusepaigaldustöid kogu Eestis, kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid ja kvaliteetseid materjale. Valikus on erinevad katusematerjalid, sealhulgas katuseraamid, katusekatted, katuseplekk ja alumiiniumkatust.

  2. Katusehooldus: Pakume katuse hooldusteenuseid, et tagada, et teie katus püsiks aastaid heas korras. Meie teenused hõlmavad katuse ülevaatust, hooldust ning vajadusel ka remonti.

  3. Muud Ehitustööd: Lisaks katustele teostame soojustus- ja plekksepatöid ning paigaldame moodulkorstnad ja vihmaveesüsteemid, et tagada, et teie kodu oleks terviklikult kaitstud ja funktsionaalne.

Taitokatto on teie usaldusväärne partner katuseprojektide lahendamisel Eestis. Meie pühendunud meeskond, kogenud katusemeistrid ja tipptasemel materjalid tagavad, et teie katus oleks vastupidav, stiilne ja vastaks täielikult teie vajadustele.

Kui otsite professionaalset katusepaigaldust ja hooldust, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Taitokatto on alati valmis leidma teie katusevajadustele parima lahenduse.

Kontakt:

taitokatto@mail.ee
+372 5340 2690

TAITOKATTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Riina K.

Kiire ja professionaalne katuse remont. Soovitan!

- Kalle T.

Katusehooldus oli kiire ja hõlpsasti korraldatav. Hea töö!

- Elise S.

Vihmaveesüsteemide paigaldus oli kiire ja kvaliteetne. Aitäh!

Liitevabad rennid vs traditsioonilised ühendused - Mida peaksid teadma?

Katuse rennid on oluline osa igast katusest, kuna need vastutavad vihma- ja sulavee juhtimise eest. Traditsiooniliselt on neid ühendatud silikooniga või muude hermeetikutega, et luua veekindel ühendus. Kuigi see meetod on olnud aastaid kasutusel, on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks liitevabade rennide kasutamine, mis pakub alternatiivi traditsioonilistele ühendustele.  Traditsioonilised ühendused hõlmavad rennide paigaldamist, mille ühendamine toimub tavaliselt silikooni või hermeetikuga. Need ühendused on olnud aastaid usaldusväärne valik ja suudavad hoida vett. Kuid aja

Dropdown

kõik artiklid

Bituumenkatuse plekitööd: Detailid, mis muudavad Sinu katuse tugevaks

Kui oled otsustanud bituumenkatuse kasuks, siis oled teinud suurepärase valiku vastupidava ja stiilse katuse osas. Bituumenkatuste populaarsus on aastatega kasv
ssb.ee
Kui oled otsustanud bituumenkatuse kasuks, siis oled teinud suurepärase valiku vastupidava ja stiilse katuse osas. Bituumenkatuste populaarsus on aastatega kasvanud tänu nende vastupidavusele ja mitmekülgsusele. Üks võtmeaspekt, mis aitab tagada bituumenkatusel pika eluea ja tugevuse, on õigesti teostatud plekitööd. Miks on plekitööd nii lulised? Plekitööde tähtsus bituumenkatuse puhul on märkimisväärne. Plekkide korralik paigaldus tagab, et katusel ei ole nõrku kohti, kust vesi võiks sisse imbuda või tuul võiks katusmaterjali lahti rebida. Samuti annavad õigesti paigaldatud plekid kogu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.