Rohkema info nägemiseks:

KARU NUTI LASTEHOID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 60; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARU NUTI LASTEHOID kohta arvamuslugu!"

KARU NUTI LASTEHOID OÜ hetkeolukord

Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Karu Nuti Lastehoid OÜ oli asutatud 13.03.2023.aastal.

Põhiseks tegevusalaks on lastehoid ja sellega seotud tegevuste korraldamine. Teenused osutatakse selleks ettevalmistatud ruumides Tallinnas J.Pärna tänaval.

Aastal 2023 on Karu Nuti Lastehoid OÜ alustanud oma tegevuse, lastehoiule on omastatud tegevusluba nr. SLH000953.

Esimene majandusaasta on ettevõte jaoks olnud väljakutseline. Tegevuse alustamiseks ruumides tehti ulatuslikud renoveerimis tööd ja viidi need vastavusse kõikidele normatiividele. Ruumid ja lastehoiu töö sai klientide poolest hästi vastuvõetud ja rühm on tänaseks komplekteeritud ja edukalt töötab.

Esimese aasta majandustulemused on olnud väga tagasihoidlikud (kasum 78 eurot). Tegevuskulud on olnud suured ja enamasti seotud vajadusega investeerida uutesse ruumidesse.

Juhatus on üheliikmeline.

KARU NUTI LASTEHOID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.