Rohkema info nägemiseks:

LILLEKIRG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lillekirg OÜ on spetsialiseerunud mitmekesise valiku taimede müügile ja kasvatamisele, pakkudes erksaid üheaastaseid taimi ja püsiva ilu püsikuid, mis rikastavad nii kodu kui ka kontorit.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LILLEKIRG OÜ-sse, kus meie kirg floora vastu kohtub teie armastusega aiatöö vastu. Kui valmistume oma uksi avama, kutsume teid alustama teekonda läbi meie rohelise oaasi, kus iga taim jutustab loo ja iga õis sütitab kirge.

LILLEKIRG OÜ-s usume, et looduse olemus võib muuta ruume ja vaimu võrdselt. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Meie erialaks on mitmekesise valiku taimede müük ja kasvatamine.' Erksatest üheaastastest taimedest kuni püsivate ilu püsikuteni, meie hoolikalt valitud sortiment on loodud inspireerima ja rõõmustama aednikke igal tasemel.

Meie pühendumus tipptasemele on juurdunud igas meie istutatud seemnes ja igas kliendis, keda teenindame. Jätkusuutlikkusele ja kvaliteedile keskendudes tagame, et iga meie puukoolist pärit taim on kasvatatud suurima hoole ja asjatundlikkusega. Olgu teie sooviks luua rahulik roheline ala või värvide pillerkaar teie tagaaias, meie kollektsioon on valmis vastama teie igale vajadusele.

Haarake kasvamise rõõmust meie motoga, 'Kasvata oma kirge!' Las me juhime teid läbi aianduse võlumaailma, kus iga külastus meie puukooli on võimalus õppida, avastada ja loodusega ühenduda.

Kui me paneme viimaseid lihve meie aia varjupaigale, kutsume teid liituma meie kogukonnaga Facebookis aadressil LILLEKIRG OÜ Taimeaed. Jääge meiega, et saada uuendusi, aiandusnõuandeid ja pilguheit meie taimede kollektsiooni, mis on sama mitmekesine kui kaunis.

Valmistuge olema vaimustuses looduse meistriteostest. LILLEKIRG OÜ-s me ei müü lihtsalt taimi; me kasvatame unistusi ja suurendame kirgi. Liituge meiega sellel rohelisel teekonnal ja loome koos elavat kunsti.

uuri lisaks!

LILLEKIRG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mare T.

Suurepärane koht aiandushuvilistele, leidsin kõik vajaliku oma aia jaoks.

- Tiina K.

Lillekirg taimeaia valik on mitmekesine ja kvaliteetne, soovitan soojalt!

- Kritsti T.

Olen Lillekirg taimeaia püsiklient, sest nende taimede kvaliteet on alati esmaklassiline.

Looge oma aeda lopsakas ja värvikas oaas

Õuetaimed on iga aia südameks, lisades ilu, värvi ja elu igasse õue. Lillekirg OÜ pakub laia valikut õuetaimi, mis sobivad igale maitsele ja kliimale. Olgu teie aed suur või väike, päikeseline või varjuline, meie valikust leiate kindlasti sobivad taimed, et muuta oma õu lopsakaks ja värviküllaseks oaasi. Mitmekesine valik õuetaimi Lillekirg OÜ tootevalikusse kuuluvad nii üheaastased õitsvad taimed kui ka vastupidavad püsikud. Meie üheaastaste taimede valikus leiate näiteks petuuniad, begooniad ja saialilled, mis lisavad värvi ja elu igasse peenrasse. Püsililledest pakume näiteks

Dropdown

kõik artiklid

Kasvata oma kirge taimede vastu!

Lillekirg OÜ on uus ja kiiresti arenev ettevõte, mis on spetsialiseerunud taimede müügile ja kasvatamisele. Meie missioon on pakkuda kvaliteetseid taimi ja aia
ssb.ee
Lillekirg OÜ on uus ja kiiresti arenev ettevõte, mis on spetsialiseerunud taimede müügile ja kasvatamisele. Meie missioon on pakkuda kvaliteetseid taimi ja aiandustarvikuid, mis aitavad igal aednikul – olgu ta algaja või kogenud rohenäpp – luua oma unistuste aed. Taimede valik ja kasvatamine Lillekirg OÜ pakub laia valikut taimi, alates õitsvatest üheaastastest lilledest kuni vastupidavate püsikuteni. Meie tootevalikus on midagi igale maitsele ja vajadusele. Meie taimede kasvatamine toimub hoolikalt valitud tingimustes, et tagada taimede tervis ja pikaealisus. Meie spetsialistid jälgivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.