Rohkema info nägemiseks:

SILKYSKIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laserepilatsiooni ja mitmeid kaasaegseid iluteenuseid Tiskre ärimajas, aidates klientidel saavutada püsivalt sileda naha ja enesekindluse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SILKYSKIN OÜ on kõrgelt hinnatud ilusalong, mis asub Tiskre ärimajas. Oleme pühendunud pakkuma meie klientidele tipptasemel iluteenuseid, mis aitavad neil saavutada soovitud välimuse ja enesetunde. Meie missiooniks on tuua kaasaegne ja professionaalne lähenemine iluhooldusele ning tagada, et iga klient lahkub meie salongist rahuloleva naeratusega.

Keskendume kvaliteedile ja professionaalsusele igas teenindatavas kliendis. Meie kogenud ja koolitatud iluspetsialistid kasutavad tipptasemel tehnikat ning seadmeid, et tagada tulemused, mis vastavad teie ootustele. Üks meie peamisi erialasid on laserepilatsioon, mis on tõhus ja mugav viis soovimatutest karvadest vabanemiseks pikaajalise või isegi püsiva tulemuse saavutamiseks.

Lisaks laserepilatsioonile pakume laias valikus teisi iluteenuseid, sealhulgas nahahooldust, epilatsiooni ja palju muud. Meie eesmärgiks on luua hubane ja lõõgastav keskkond, kus saate nautida teenuseid, mis teid ümbritseva maailma muredest eemaldavad.

Ootame teid külla meie ilusalongi Tiskre ärimajas, et kogeda parimat, mida ilumaailm pakub. Laske meie professionaalsetel meeskonnaliikmetel teie eest hoolitseda ja aidata teil end parimal moel tunda. Helistage meile täna, et broneerida oma iluseanss või saada lisateavet meie teenuste kohta. Oleme siin, et teid aidata ja teie ilu esile tuua. Tere tulemast SILKYSKIN OÜ-sse, kus teie ilu on meie prioriteet number üks!

Võtke meiega ühendust ja broneeri endale aeg juba täna!

kontakt

SILKYSKIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Kiire, valutu ja efektiivne! Suurepärane teenindus!

- Liisa S.

Olen tulemustega äärmiselt rahul. Soovitan kõigile!

- Jaak N.

Kiire, professionaalne ja taskukohane!

Püsiv karvaeemaldus - jäta hüvasti soovimatute karvadega!

Soovimatud karvad on mureks paljudele inimestele ning nende eemaldamine võib olla tüütu ja ajamahukas. Õnneks on olemas meetod, mis võib aidata sellest probleemist püsivalt vabaneda - püsiv karvaeemaldus. Selles artiklis uurime lähemalt püsiva karvaeemalduse eeliseid, erinevaid meetodeid ja seda, miks see on muutunud nii populaarseks. Püsiv karvaeemaldus viitab meetoditele, mis eemaldavad soovimatud karvad nii, et need ei kasva tagasi või kasvavad väga harvaks. Selle erinevus traditsioonilistest karvade eemaldamise meetoditest seisneb selles, et püsiv karvaeemaldus hävitab juuksefolliikuli,

Dropdown

kõik artiklid

Mis on laserepilatsioon ja kas see on valutu ning ohutu?

Laserepilatsioon on saavutanud viimastel aastatel kiire populaarsuse kui tõhus viis soovimatutest karvadest püsivalt vabanemiseks. Kuid paljud inimesed muretsev
ssb.ee
Laserepilatsioon on saavutanud viimastel aastatel kiire populaarsuse kui tõhus viis soovimatutest karvadest püsivalt vabanemiseks. Kuid paljud inimesed muretsevad protseduuri võimalike valulikkuse ja ohutuse pärast. Selles artiklis uurime lähemalt, mis on laserepilatsioon ja jagame teavet selle kohta, kas see on valutu ja ohutu. Laserepilatsioon on meditsiiniline iluprotseduur, mis kasutab tugevat laserkiirt karvade eemaldamiseks. Protseduuri käigus suunatakse laserkiir karvapigmenti melanini, mis neelab laseri energia ja soojeneb. See soojus hävitab juuksefolliikuli, takistades sellega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.