Rohkema info nägemiseks:

PÕRANDAALUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete põrandatööde ja eramu ehitusteenuste pakkumisega, keskendudes betoonpõrandatele, mis tagavad vastupidavuse, stiili ja funktsionaalsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PÕRANDAALUSED OÜ on spetsialiseerunud kvaliteetsete betoonpõrandate ja eramu ehitusteenuste pakkumisele. Meie eesmärk on luua vastupidavad, stiilsed ja funktsionaalsed põrandalahendused, mis tagavad igale ruumile mugavuse ja esteetilise täiuslikkuse.

Meie ettevõtte teekond sai alguse visioonist pakkuda kvaliteetseid põrandatöid, mis peavad ajaproovile vastu. Usume, et põrand on iga ruumi keskne element, millest sõltub ruumi üldine stiil ja kasutusmugavus. Seetõttu oleme seadnud endale eesmärgiks pakkuda lahendusi, mis ei ole mitte ainult esteetilised, vaid ka praktilised ja vastupidavad. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes suudavad lahendada ka kõige keerulisemad projektid, pakkudes klientidele usaldusväärseid ja pikaajalisi lahendusi.

Oleme uhked oma erialaste oskuste ja pika kogemuse üle betoonpõrandate paigaldamisel ning üldehitustöödes. Betoonpõrandad, mida me rajame, on tuntud oma tugevuse ja vastupidavuse poolest, olles ideaalne valik nii kodudesse kui ka suurematele kaubanduslikele pindadele. Lisaks sellele pakume ka põrandaküttesüsteemide paigaldust, mis tagab teie kodu soojuse ja mugavuse, muutes põrandad mitte ainult visuaalselt kauniks, vaid ka funktsionaalseks osaks elukeskkonnast.

PÕRANDAALUSED OÜ eesmärk on alati pakkuda kõrge kvaliteediga teenuseid ja viia iga projekt lõpuni suure hoole ja täpsusega. Meie jaoks ei ole tähtis ainult töö lõpuleviimine, vaid ka selle käigus tekkinud detailide viimistlemine ning kliendi rahulolu. Iga projekt on meile ainulaadne ja iga klient eriline – püüame alati kuulata ja mõista kliendi soove, et pakkuda lahendust, mis ületab ootused.

Oma töös keskendume eelkõige betoonpõrandatele, kuid lisaks sellele pakume ka laia valikut ehitusteenuseid, sealhulgas üldehitus- ja eramu ehitustöid. Pakume võtmed kätte lahendusi, tagades, et iga projekti kõik etapid on hoolikalt läbimõeldud ja viidud ellu parimate ehitusstandardite kohaselt. Olgu see siis kodu, kontor või kaubanduspind – meie professionaalne meeskond on valmis teid toetama teie unistuste ruumi loomisel.

PÕRANDAALUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö. Täielikult rahul!

- Mart T.

Professionaalne meeskond, kes täidab kõik lubadused. Soovitan kindlasti!

- Kati P.

Põrandad näevad fantastilised välja, täpselt nagu lootsime. Aitäh!

Kuidas säilitada betoonpõranda terviklikkus ja ilu?

Betoonpõrandad on tuntud oma tugevuse ja vastupidavuse poolest, muutes need populaarseks valikuks nii elamu- kui kaubanduskeskkondades. Siiski, nagu iga investeering, vajavad nad aja jooksul nende terviklikkuse ja esteetilise atraktiivsuse säilitamiseks korralikku hoolt. Betoonpõrandad pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas vastupidavust, hoolduse lihtsust ja disaini mitmekülgsust. Nad on võimelised taluma rasket jalakäijate liiklust ja tööstuslikku kulumist, muutes need ideaalseks erinevate keskkondade jaoks. Betoonpõranda eluiga võib korraliku hooldusega oluliselt pikendada. Betooni

Dropdown

kõik artiklid

Millised on põrandaküttesüsteemide eelised?

Põrandaküte on keskkütte vorm, mis saavutab siseruumide kliimakontrolli termilise mugavuse jaoks kasutades juhtivust, kiirgust ja konvektsiooni. Süsteem paigald
ssb.ee
Põrandaküte on keskkütte vorm, mis saavutab siseruumide kliimakontrolli termilise mugavuse jaoks kasutades juhtivust, kiirgust ja konvektsiooni. Süsteem paigaldatakse teie põranda alla, luues suure kiirgava pinna, mis soojendab ruumi alt üles, pakkudes järjepidevat ja tõhusat soojust. Peamiselt on kaks tüüpi põrandaküttesüsteeme: elektrilised (või kuivad) süsteemid ja veepõhised (või märjad) süsteemid. Elektrilised süsteemid kasutavad elektrijuhtmeid või küttematte, mis on paigaldatud põranda alla, samas kui veepõhised süsteemid tsirkuleerivad sooja vett torude kaudu, et kütta põrandat.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.