Rohkema info nägemiseks:

KULLAMÄE KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1854; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULLAMÄE KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie koduomaniku unistused ei ole lihtsalt visioon, vaid käegakatsutav reaalsus. Tartumaa rahulike maastike südames seisab meie ettevõte innovatsiooni ja tipptaseme sümbolina kinnisvaraarenduses ja müügiks mõeldud majade ehituses. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: luua mitte lihtsalt kodusid, vaid pühakodasid, mis peavad vastu ajaproovile.

Kirgliku pühendumusega jätkusuutlikkusele ja kvaliteedile asume igale projektile lubadusega pakkuda kodusid, mis on nii keskkonnasõbralikud kui ka esteetiliselt meeldivad. Meie oskuslik meeskond on pühendunud ruumide loomisele, mis on harmoonias loodusega, pakkudes samal ajal kõiki kaasaegseid mugavusi, mida soovite.

Meie portfellis on mitmesuguseid kodusid, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelistustele. Hubastest pereresidentsidest avarate luksuslike elupaikadeni on iga kinnisvara ehitatud põhjaliku tähelepanuga detailidele ja kõrgeimatele käsitööstandarditele. Meie tunnuslause, 'Jätkusuutliku vundamendi loomine!', võtab kokku meie pühendumuse tagada, et iga meie poolt ehitatud kodu on parema tuleviku vundament.

Meid valides investeerite te mitte lihtsalt majja; investeerite elustiili, mis väärtustab jätkusuutlikkust, kvaliteeti ja kogukonda. Kutsume teid uurima meie pakkumisi ja leidma täiusliku koha, mida nimetada koduks – pühakoda, kus saate luua kestvaid mälestusi ja ehitada õitsevat elu.

Avastage erinevust meiega – kus iga paigaldatud tellis ja iga avatud uks on samm rohelisema, jätkusuutlikuma tuleviku poole. Ehitame koos teie unistuse.

KULLAMÄE KINNISVARA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis S.

Meie uus kodu ületas kõik ootused!

- Liina L.

Kvaliteetne ehitus ja sõbralik teenindus.

- Markus P.

Suurepärane kogemus uue maja ehitamisel

5 põhjust valida jätkusuutlik kodu

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, on keskkonnasõbralik eluviis saanud tähelepanu keskpunktiks.  Jätkusuutlikud kodud on kavandatud keskkonda silmas pidades, kasutades energiatõhusaid süsteeme, taastuvaid ressursse ja materjale, mis avaldavad maale minimaalset mõju. Need kodud aitavad kaasa mitte ainult planeedi heaolule, vaid pakuvad ka palju eeliseid koduomanikele. Tartumaa on piirkond, mis uhkeldab rikka kultuuripärandi, elava kogukonna ja rahuliku maastikuga. See on jätkusuutliku kodu jaoks täiuslik taust, pakkudes rahulikku, kuid ühendatud eluviisi. Põhjus

Dropdown

kõik artiklid
Keskkonnasõbralikud kodud, tuntud ka kui rohelised või jätkusuutlikud kodud, on kujundatud keskkonda silmas pidades. Need kodud püüavad oma mõju planeedile mini
Arvamuslugu

Kinnisvara tulevik: keskkonnasõbralikud kodud

Keskkonnasõbralikud kodud, tuntud ka kui rohelised või jätkusuutlikud kodud, on kujundatud keskkonda silmas pidades. Need kodud püüavad oma mõju planeedile minimeerida energiatõhusate kujunduste, jätkusuutlike materjalide ja uuenduslike tehnoloogiatega, mis vähendavad süsinikujalajälge ja edendavad tervislikumaid eluruumi. Keskkonnateadlikkuse suurenedes kasvab ka nõudlus keskkonnasõbralike kodude järele. Pered ja professionaalid otsivad jätkusuutlikke elamisvõimalusi, mis on kooskõlas nende väärtustega ja aitavad kaasa tervislikuma planeedi kujunemisele. Keskkonnasõbralike kodude eelised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.