Rohkema info nägemiseks:

GLOSSOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume spetsialiseeritud terapeutilisi ja nõustamisteenuseid nagu logopeedia, müofunktsionaalne teraapia ja raseduskriisi nõustamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast GLOSSOM OÜ-sse, kus meie missiooniks on toetada kasvu ja peresid nende heaolu teekonnal igal sammul. Meie laiaulatuslik spetsialiseeritud teraapia- ja nõustamisteenuste valik on loodud vastama üksikisikute ja perede ainulaadsetele vajadustele elu erinevatel etappidel.

Meie teenused

  • Logopeedia: Isikupärastatud kõneteraapiaga suhtlemise võimestamine.
  • Müofunktsionaalne teraapia: Suu- ja näolihaste tervise parandamine.
  • Rinnaga toitmise nõustamine: Uutele emadele toetuse ja juhendamise pakkumine.
  • Lastefüsioteraapia: Arengu soodustamine läbi ekspertide füüsilise hoole.
  • Beebimassaaž: Sidemete tugevdamine ja imiku tervise edendamine.
  • Kinesioteipimine rasedatele: Leevenduse ja toe pakkumine raseduse ajal.
  • Raseduskriisi nõustamine: Emotsionaalse heaolu kaitsmine keerulistel aegadel.

GLOSSOM OÜ-s usume terviklikku lähenemisse tervisele ja heaolule. Meie pühendunud spetsialistide meeskond on pühendunud erakordse hoole ja toe pakkumisele, tagades, et iga pere võib kogeda tervisliku, tasakaalustatud elu rõõmu.

Meie pühendumus

Oleme pühendunud turvalise keskkonna pakkumisele, kus leiate vajaliku toe ja asjatundlikkuse, et raseduse vältel ja ka pärast rasedust õitseda. Olgu teil abi vaja perelisa planeerimisel, uue ilmakodaniku ootuses või varajase vanemluse juhendamiss, oleme siin, et teid toetada.

Liituge meiega GLOSSOM-is ja laske meil olla osa teie pere kasvu ja heaolu loost. Broneerige oma aeg juba täna ja astuge esimene samm tervislikuma, õnnelikuma elu suunas.

GLOSSOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Glossom muutis meie elu. Imetoredad terapeudid!

- Anne

Rahulik atmosfäär ja asjatundlikud nõuanded.

- Laura

Tundlik ja hooliv personal, kes mõistab laste vajadusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas raseduskriisiga toime tulla?

Raseduskriisi võib määratleda kui igasugust olukorda raseduse ajal, mis põhjustab olulist emotsionaalset distressi või ebastabiilsust. See võib ulatuda terviseprobleemidest isiklike või finantsstressoriteni, mis mõjutavad oodatava ema vaimset heaolu. Emotsionaalne distress raseduse ajal võib olla esile kutsutud mitmesuguste tegurite poolt, sealhulgas hormonaalsed muutused, teadmatus, komplikatsioonid raseduse ajal, toetuse puudumine ja eelnevad vaimse tervise seisundid. Nende käivitajate mõistmine on esimene samm nendega tõhusalt toimetulekuks. Emotsionaalse toe strateegiad Professionaalne

Dropdown

kõik artiklid

Milline on beebimassaaži kasu lapse arengule?

Imikumassaaž on õrn, rahustav praktika, mida on sajandeid erinevates kultuurides kasutatud imikute tervise ja heaolu edendamiseks. See hõlmab seeria pehmeid, rü
ssb.ee
Imikumassaaž on õrn, rahustav praktika, mida on sajandeid erinevates kultuurides kasutatud imikute tervise ja heaolu edendamiseks. See hõlmab seeria pehmeid, rütmilisi paitusi ja õrnu manipulatsioone, mida vanemad või hooldajad saavad teha imiku nahal. Imikumassaaž on enamat kui lihtsalt viis rahutu beebi rahustamiseks. See on terapeutiline praktika, millel võib olla sügav mõju imiku füüsilisele ja emotsionaalsele arengule. Imikumassaaži oma rutiini lisades saavad vanemad mitte ainult oma last rahustada, vaid pakkuda ka mitmeid arengulisi eeliseid. Puudutus on üks esimesi meeli, mis areneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.