Rohkema info nägemiseks:

KRESA DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerinud puidust seinakelladele ja seinakaunistustele. Kõik tooted on tehtud käsitööna Eestis, täpsemalt Paides!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KRESA DISAIN OÜ maailma, kus puidu ajatu ilu kohtub modernse disaini täpsusega. Asudes Eesti südames, maalilises Paide linnas, on meie töökoda koht, kus kunstilisus ja meisterlikkus ühinevad, et luua ainulaadseid puidust seinakellasid ja dekoratsioone, mis on enamat kui lihtsalt ajamõõtjad; need on elegantsi avaldus ja Eesti käsitööoskuste tunnistus.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: muuta tavaline erakordseks. Iga meie kollektsiooni kuuluv ese pole lihtsalt toode, vaid kunstiteos, mis on hoolikalt käsitsi valmistatud ja millele on sisestatud oma hing. Alates keerukatest mustritest meie kosmose mandala seinakellades kuni mängulise võluni meie puidust sõidukite pusledes, iga ese jutustab traditsiooni, innovatsiooni ja kirglikkuse lugu.

KRESA DISAIN OÜ usub, et personaliseerimine on võtmetähtsusega. Seetõttu pakume tasuta graveeringuid meie toodetele, võimaldades teil lisada isikliku puudutuse valitud esemele. Olgu selleks seinale riputatavad nimetähed lastetoas või kella peale graveeritud erisõnum, me tagame, et teie KRESA loodu on ainulaadselt teie oma.

Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale meie disainidest. Oleme uhked oma laserlõikuse ja graveerimisteenuse üle, tagades, et iga toode on valmistatud täpsuse ja hoolitsusega. Ja meie valikuga puidust seinakaunistustest ja lastele mõeldud puidust pusledest pöördume kõikide vanuste ja eelistuste poole, muutes KRESA DISAIN OÜ brändi kõigile.

Kvaliteedi ja innovatsiooni kirg ajendab meid samuti eritellimusi vastu võtma. Unistate midagi teie ruumi jaoks spetsiaalselt valmistatud? Võtke meiega ühendust ja koos teeme teie visiooni teoks. Meie pühendumus kliendirahulolule tähendab, et oleme alati valmis teie heaks lisasammu astuma.

Kogege Eesti käsitöö võlu KRESA DISAIN OÜ-ga. Uurige meie veebipoodi ja leidke täiuslik lisa teie koju või meeldejääv kingitus teie lähedastele. Meie usaldusväärse saatmisega üle Eesti on teie erakordne käsitööna valminud ese vaid hiireklõpsu kaugusel.

Täname, et valisite KRESA DISAIN OÜ, kus iga tiks jutustab ilu, täpsuse ja Eesti pärandi lugu.

uuri lisaks!

KRESA DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaana

Pakk käes, imeilus, tänud 🥰

- Katrin

Saime enda omad kätte ❤️❤️❤️ super ilusad, reaalselt veel ilusamad kui pildil.

- Ester

Imeline käsitöö. Mina tellisin ja olen väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 viisi, kuidas oma ruumi puidust dekooriga isikupärastada

Puidust dekoor toob igasse eluruumi looduse puudutuse, soojust ja autentsust. See on mitmekülgne, vastupidav ja kui see on isikupärastatud, võib see muuta maja koduks, mis peegeldab teie ainulaadset stiili ja isikupära. Selles postituses uurime viit viisi, kuidas oma ruumi puidust dekoori võlu ja iseloomuga täita. 1. Eritellimusel valmistatud puidust mööbel Miski ei ütle 'sinu maitse järgi kohandatud' nagu just sinu jaoks valmistatud mööbel. Eritellimusel valmistatud puidust mööblit saab kujundada täpselt sobima teie ruumi ja stiiliga. Olgu selleks maalähedane söögilaud, stiilne kohvilaud

Dropdown

kõik artiklid

Seinakella vajalikkus

Puidust seinakell ei ole mitte ainult praktiline aja näitaja, vaid ka silmapaistev sisustuselement, mis lisab ruumile soojust ja iseloomu. Mõned põhjused, miks
ssb.ee
Puidust seinakell ei ole mitte ainult praktiline aja näitaja, vaid ka silmapaistev sisustuselement, mis lisab ruumile soojust ja iseloomu. Mõned põhjused, miks seinakella sisustuses kasutada:     Looduslik ilu ja soojus. Puit oma looduslike mustrite ja toonidega, toob ruumi soojust ja looduslähedust. Iga toode on unikaalne, tänu puidu ainulaadsetele joontele ja tekstuuridele.    Mitmekülgsus. Puidust seinakellad sobivad pea igasse sisustusstiili, alates traditsioonilisest ja maalähedasest kuni modernse ja minimalistlikuni. See teeb neist universaalse sisustuselemendi, mis võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.