Rohkema info nägemiseks:

GROW UP LASTEARENDUSKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia teenustevalikut, mis hõlmab mitmekülgset hariduslikku tuge, sealhulgas mini-lasteaeda, varajase arengu programme, kooliks valmistumise programme ning inglise keele õpetust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud laste mitmekülgsele arengule ja haridusele, pakkudes laia valikut programme ja teenuseid, mis toetavad lapse varajast arengut ja haridusteed. Meie keskus on koht, kus lapsed saavad kasvada ja areneda turvalises, toetavas ja harivad keskkonnas.

Meie keskuse tegevus on suunatud laste arengu toetamisele alates varajasest east. Oleme loonud keskkonna, mis soodustab lapse loovust, uudishimu ja eneseväljendust. Meie professionaalne ja kogenud meeskond pakub individuaalset lähenemist igale lapsele, arvestades tema unikaalseid vajadusi ja võimeid.

Grow Up Lastearenduskeskus OÜ on rohkem kui lihtsalt haridusasutus. Oleme kogukond, kus lapsed, vanemad ja õpetajad tulevad kokku, et luua parem tulevik meie lastele. Meie eesmärk on pakkuda lapsele parimat algust elus, arendades tema sotsiaalseid, emotsionaalseid, kognitiivseid ja füüsilisi oskusi.

Meie keskus pakub mitte ainult haridusprogramme, vaid ka nõustamisteenuseid peredele, aidates neil mõista ja toetada oma lapse arengut. Meie teenused on mõeldud nii lastele kui ka nende vanematele, pakkudes tuge ja teavet lapse kasvatamise ja harimise kohta.

Grow Up Lastearenduskeskus OÜ on usaldusväärne partner kõigile peredele, kes soovivad pakkuda oma lastele kvaliteetset ja mitmekülgset haridust. Meie keskus on avatud kõigile, kes soovivad investeerida oma lapse tulevikku ja tagada talle parimad võimalused elus.

Vaata rohkem

GROW UP LASTEARENDUSKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marten K.

Suurepärane klienditeenindus, kiire reageerimine ja professionaalne lähenemine .

- Kasper P.

Ma olen väga rõõmus, et leidsin GROW UPi. Nende lastearenduskeskus on tõeliselt imeline!

- Klaarika L.

Võin kindlalt öelda, et nad on usaldusväärne partner lapse kõne arengu toetamisel.

Arenduskeskus GROW UP - kõne arengu ja lapse hariduse eksperdid

Lapse kõne- ja suhtlusoskused on üliolulised nende arengus ja tulevikus hakkamasaamisel. GROW UP on lastearenduskeskus, mis mõistab kõne ja kõnelise suhtlemise tähtsust ning pakub mitmekülgseid haridus- ja hooldusprogramme, mis toetavad lapse kõne arengut ja üldist arengut. GROW UPi programmide sihtgrupp hõlmab lasteaiaõpetajaid, õpetaja-abisid, lapsehoidjaid, laste- ja asenduskodude personali ning lapsevanemaid - kõiki neid, kes puutuvad kokku lapse kõne arengu jälgimise ja toetamisega. Meie eesmärk on anda osalejatele lühiülevaade lapse kõne arengust ja võimalikest kõrvalekalletest ning

Dropdown

kõik artiklid

GROW UP: tähtis osa lapse kõne arengu toetamisel ja jälgimisel

Kõne ja kõneline suhtlemine mängivad olulist rolli lapse üldises arengus ning tema edasises hakkamasaamises ja õpioskuste omandamises. Seetõttu ei saa alahinnat
ssb.ee
Kõne ja kõneline suhtlemine mängivad olulist rolli lapse üldises arengus ning tema edasises hakkamasaamises ja õpioskuste omandamises. Seetõttu ei saa alahinnata kõne arengu tähtsust lapse elus. Kõne arengu toetamine nii kodus kui ka lastekollektiivis on oluline, et tagada lapsele parimad võimalused suhtlemisoskuste arendamiseks ja kõnepuudete ennetamiseks või nendega tegelemiseks. GROW UP pakub koolitust, mis annab osalejatele lühiülevaate lapse kõne arengust ja võimalikest kõrvalekalletest. See on suunatud mitmesugustele sihtgruppidele, sealhulgas lasteaiaõpetajatele ja õpetaja-abidele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.