Rohkema info nägemiseks:

KIVI JA GRANIIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme vannitoa plaatimise, kivist mosaiikide loomise ja graniiditöödega õuealale, pakkudes professionaalseid lahendusi, mis rõhutavad ilu ja vastupidavust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega me tegeleme?

Meie meeskond on nagu mitmevärviline mosaiik, kus iga liige toob kaasa oma ainulaadse kogemuse ja oskused, et luua üheskoos kunstiteoseid, mis jäävad meie klientide kodudesse ja südamesse.

Eksklusiivsed kivist mosaiigid:

Kivid on meie loomingulise väljenduse alus, eriti kui tegemist on mosaiikidega. Meie käe all saavad kivid elama, moodustades unikaalsed ja kunstipärased mosaiigid, mis lisavad teie ruumidele isikupära ja ainulaadsust. Igat tükki käsitletakse hoole ja täpsusega, et tagada terviklik ja visuaalselt kütkestav tulemus.

Vastupidavad graniiditööd õuealal:

Õueala kujundamine nõuab vastupidavaid ja ilmastikukindlaid lahendusi ning siin tuleme appi graniidiga. Meie graniiditööd annavad teie õuealale mitte ainult esteetilise sära, vaid tagavad ka vastupidavuse aastateks. Olgu tegemist sillutiste, treppide või terrassidega - meie kogenud meeskond loob graniidist tõelisi kunstiteoseid.

Professionaalsed lahendused Teie vajadustele:

Oleme uhked selle üle, et pakume mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka professionaalset teenindust. Meie meeskond on pühendunud teie visiooni elluviimisele, pakkudes personaalseid konsultatsioone ja kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele. Lisaks sellele jälgime hoolikalt projekti igat etappi, et tagada lõpptulemuse täiuslikkus.

Meie ettevõte on rohkem kui lihtsalt kivitööde tegija; oleme kunstnikud, kes kujundavad ruume loovuse ja täpsusega. Kui soovite tuua oma kodu või äriellu eksklusiivsust, vastupidavust ja visuaalset meisterlikkust, oleme siin, et teie unistusi ellu viia. Laske meil luua teie ruumides midagi erakordset ja ajatut - meie kivitöödega.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem  

KIVI JA GRANIIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Raigo K.

Suurepärane töökvaliteet ja täpne paigaldus!

Meie vannituba näeb super hea välja.

Aitäh!

- Andres O.

Kivist mosaiik oli täpselt selline, nagu ma seda ette kujutasin.

Väga professionaalne töö!

- Birgit E.

Graniiditööd meie õuealal on tõeliselt muljetavaldavad.

Suurepärane valik ja kvaliteetne töö!

Soovitan soojalt.

Kivist mosaiik - Looduslik ilu sinu kodus

Kui otsid võimalust tuua oma kodu interjööri või välisilmele looduslikku ilu ja elegantsi, siis kivist mosaiiktööd on kindlasti üks parimaid viise selle saavutamiseks. Usume, et iga detail loeb, ja meie kivist mosaiikide loomine on kunstivorm, mis võib muuta iga ruumi tõeliselt eriliseks. Üks kivist mosaiiktööde võlu seisneb selles, kuidas see toob sinu koju looduse lähemale. Looduskivi, mis on tuntud oma unikaalse mustrite ja tekstuuride poolest, on peamine materjal, mida kasutame nende ainulaadsete kunstiteoste loomisel. Igas kivitükis on peidus aastatuhandete jooksul väljakujunenud

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetse ja professionaalse vannitoa plaatimise eelised

Kvaliteetse ja professionaalse plaatimise eelised on mitmekülgsed ning mõjutavad nii välimust, vastupidavust kui ka kasutusmugavust. Siin on mõned olulised eeli
ssb.ee
Kvaliteetse ja professionaalse plaatimise eelised on mitmekülgsed ning mõjutavad nii välimust, vastupidavust kui ka kasutusmugavust. Siin on mõned olulised eelised: Kõrge kvaliteet: Kvaliteetsed plaadid ja materjalid tagavad vastupidavuse ja pikaajalise ilu. Professionaalne plaatimine tagab, et plaadid on paigaldatud täpselt ja korrektselt, vältides pragusid, kriimustusi või ebatasasusi. Vastupidavus: Kvaliteetsed plaadid on vastupidavad niiskusele, temperatuurikõikumistele, kemikaalidele ja kulumisele. See muudab need ideaalseks valikuks vannitubadele, kus esineb kõrget niiskustaset ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.