Rohkema info nägemiseks:

ALLTHINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub terviklikke lahendusi ehituse ja maaplaneerimise valdkonnas, alustades maapinna ettevalmistamisest kuni suurte infrastruktuuriprojektide juhtimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ALLTHINGS OÜ on spetsialiseerunud kvaliteetsete ehitus- ja maaplaneerimistööde pakkumisele, tagades oma klientidele professionaalsed ja efektiivsed lahendused. Meie eesmärk on muuta iga projekt sujuvaks ja tulemuslikuks, pakkudes kogu vajaminevat tuge alates maapinna ettevalmistamisest kuni keerukate ehituslahendusteni.

Meie lugu algab kirest ja pühendumusest pakkuda laia valikut teenuseid, mis hõlmavad nii kaevetöid, rasketehnika hooldust kui ka transpordilahendusi. Oleme aastate jooksul arendanud oma oskusi ja teadmisi, et vastata ehitussektori nõudlikele vajadustele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes mõistavad, et iga projekt on unikaalne ning vajab individuaalset lähenemist. Just see hoiak on aidanud meil saavutada klientide usalduse ja pakkuda teenuseid, mille kvaliteet räägib enda eest.

ALLTHINGS OÜ keskendub sellele, et igasugused maapinna ettevalmistamise ja kaevetööd saaksid teostatud õigel ajal ja täpselt nii, nagu klient seda ootab. Meie tööde hulka kuulub pinnase tasandamine, kraavide kaevamine, erinevate drenaažisüsteemide paigaldamine ja palju muud. Usume, et kvaliteetne ettevalmistus on iga eduka ehitusprojekti alustala, mistõttu panustame alati parimatesse tehnoloogiatesse ja materjalidesse. Meie tööde tulemusel saavad ehitusplatsid valmis kiiremini ja efektiivsemalt, mis võimaldab kliendil keskenduda oma projektide järgmistele sammudele.

Lisaks maaplaneerimisele ja kaevetöödele on meie üheks tugevuseks rasketehnika hooldus ja remont. Me teame, kui oluline on hoida masinad ja seadmed laitmatus töökorras, et vältida ootamatuid seisakuid ja tagada tööde sujuv kulg. Pakume oma klientidele laia valikut hooldusteenuseid, sealhulgas regulaarset tehnohooldust, rikete diagnoosimist ja varuosade paigaldust. Tänu meie kogenud meeskonnale ja põhjalikule tehnikateadmisele suudame pakkuda kiireid ja usaldusväärseid lahendusi, et hoida projektid graafikus ja kulud kontrolli all.

Meie tegevus ei piirdu ainult ehitus- ja hooldustöödega. Oleme spetsialiseerunud ka erinevate transpordilahenduste pakkumisele. Meie eesmärk on teha transport ja logistika lihtsaks ning usaldusväärseks, et ehitusmaterjalid ja rasketehnika jõuaksid õigel ajal ja ohutult sihtkohta. Meie kaasaegne masinapark võimaldab teostada erinevaid veoteenuseid, alates ehitusmaterjalide transpordist kuni suurte ja raskete seadmete liigutamiseni. Lisaks pakume ka logistilist tuge, et kliendid saaksid keskenduda oma projekti sisulisele poolele, teades, et meie hoolitseme kõige muu eest.

ALLTHINGS OÜ jaoks on tähtis pakkuda terviklikku teenuste valikut, mis muudab ehitusprotsessi lihtsamaks ja tõhusamaks. Meie missioon on olla kliendi jaoks usaldusväärne ja professionaalne partner, kes suudab pakkuda lahendusi igas ehituse ja maaplaneerimise etapis. Oleme oma töö suhtes kirglikud ja usume, et iga hästi tehtud töö algab heast koostööst ja mõistmisest. Meie jaoks pole ükski projekt liiga suur või liiga väike – oluline on, et klient oleks rahul ja tulemused vastaksid kõrgeimatele standarditele.

ALLTHINGS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek K.

Professionaalne ja abivalmis meeskond. Alati valmis küsimustele vastama ja lahendusi pakkuma. Hea kogemus koostöös.

- Kaspar S.

äga meeldiv ja sõbralik teenindus. Rasketehnika hooldus tehti põhjalikult ning kõik sai korda esimesel katsel.

- Sander H.

Meie jaoks oli oluline töö kiirus ja täpsus, ning ALLTHINGS OÜ täitis kõik ootused. Soovitame soojalt!

Maaplaneerimistööd: oluline etapp ehituse ja arenduse protsessis

Maaplaneerimistööd on kriitilise tähtsusega tegevused, mis eelnevad paljudele ehitus- ja arendusprojektidele. Need tööd hõlmavad maapinna ettevalmistamist, planeerimist ja organiseerimist, et tagada tõhus ja ohutu ehitusprotsess. Käesolevas artiklis vaatleme maaplaneerimistööde olemust, nende tähtsust ning peamisi etappe, mis nendega kaasnevad. Mis on maaplaneerimistööd? Maaplaneerimistööd on tegevused, mis hõlmavad maapinna analüüsi, planeerimist ja ettevalmistamist ehitusprojektide jaoks. Need tööd aitavad määrata, kuidas maaressursse parimal viisil kasutada, tagades samal ajal, et arendus

Dropdown

kõik artiklid

Kaevetööd: mida need tähendavad ja miks on need olulised?

Kaevetööd on oluline osa mitmetest ehitus- ja infrastruktuuriprojektidest, olles sageli üheks esimeseks etapiks enne hoonete, teede või muude rajatiste ehitamis
ssb.ee
Kaevetööd on oluline osa mitmetest ehitus- ja infrastruktuuriprojektidest, olles sageli üheks esimeseks etapiks enne hoonete, teede või muude rajatiste ehitamist. Nende tööde käigus toimub pinnase eemaldamine ja ümberpaigutamine, et luua kindel ja tasane pind, millele on võimalik rajada hooneid, paigaldada torustikke või rajada maastikuobjekte. Selles artiklis vaatleme, millised on kaevetööd, nende erinevaid liike ja miks need on kriitilise tähtsusega ehituses. Mis on kaevetööd? Kaevetööd tähendavad maapinna kaevamist ja töötlemist erinevateks eesmärkideks. Nende hulka kuuluvad näiteks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.