Rohkema info nägemiseks:

MESI-LIISA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 460; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta MESI-LIISA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MESI-LIISA OÜ ei ole lihtsalt ettevõte; oleme keskkonna hoidjad, pühendunud mesilasperede eetilisele ümberasustamisele ja kvaliteetse mee ning mesindustoodete tootmisele. Meie teekonda ei märgi alguskuupäev, vaid ajatu pühendumus jätkusuutlikkusele ja loodusmaailmale.

Meie missioon on selge: inimeste ja mesilaste suhete harmooniliseks muutmine, tagades, et need olulised tolmeldajad saaksid õitseda ja panustada meie ökosüsteemi tervisesse. Oleme uhked oma rolli üle keskkonnakaitsjatena, pakkudes teenuseid, mis mitte ainult ei kaitse mesilaspopulatsioone, vaid pakuvad teile ka kõige puhtamat mett otse tarust teie koju.

Meie tootevalikusse kuuluvad toored, töötlemata mesi, mesilasvaha ja muud mesilastest saadud esemed. Kutsume teid kogema Looduse Magusust, Vastutustundlikult Korjatud! Iga meepurk on meie pühendumuse tunnistus kvaliteedile ja eetilistele tavadale, alates hoolikast meekorjamisest kuni põhjaliku meetöötlemiseni.

Meie pühendumus tipptasemele kajastub kõiges, mida teeme, tagades, et kui valite MESI-LIISA OÜ, siis te ei osta lihtsalt toodet; toetate filosoofiat, mis väärtustab keskkonda ja olendeid, kes aitavad seda säilitada. Liituge meiega selles magusas ettevõtmises ja laske meie toodete looduslik headus rikastada teie elu.

Avastage meie valikut täna ja maitske erinevust, mis tuleb brändilt, mis hoolib sügavalt mesilastest, kvaliteedist ja planeedist. MESI-LIISA OÜ – iga ost on samm jätkusuutlikuma ja mesilassõbralikuma maailma poole.

MESI-LIISA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maie P.

Suurepärane valik looduslikke mesindustooteid!

- Klaarika H.

Olen juba pikka aega ostnud mesindustooted MESI-LIISA OÜ-st ning olen alati olnud äärmiselt rahul nende toodete kvaliteedi ja maitsega.

- Johanna U.

Soovitan kindlasti proovida nende mett!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust valida eetiliselt hangitud mesi

Tarbijad muutuvad üha teadlikumaks oma ostude mõjust keskkonnale ja ühiskonnale, mistõttu on eetiliselt hangitud toodete nõudlus tõusnud. Mesi, looduslik magusaine, millel on arvukalt tervisele kasulikke omadusi, ei ole erand. Eetiliselt hangitud mesi tagab, et tarbitav toode on kogutud arvestades mesilaste, keskkonna ja tootmisega seotud inimeste heaolu. Eetiline hankimine viitab vastutustundlikule ja jätkusuutlikule ressursside kogumisele, tagades kõigi huvigruppide, sealhulgas keskkonna, heaolu. Mee kontekstis tähendab see, et mesilased, mesinikud ja looduslikud elupaigad koheldakse

Dropdown

kõik artiklid

Mee teekond: mesilasest pudelisse

Mesilased ei ole ainult magusa, kuldse vedeliku tootjad, mida me armastame; nad on hädavajalikud meie ökosüsteemi tervisele. Mesilase elu ja nende rolli meie ke
ssb.ee
Mesilased ei ole ainult magusa, kuldse vedeliku tootjad, mida me armastame; nad on hädavajalikud meie ökosüsteemi tervisele. Mesilase elu ja nende rolli meie keskkonnas mõistmine on esimene samm mee teekonna hindamiseks mesilasest pudelisse. Mesilased elavad hästi korraldatud kolooniates, kus on üks emamesilane, tuhanded töömesilased ja teatud aastaaegadel sadu kurne. Töömesilased korjavad nektarit ja õietolmu, mis koloonias muudetakse meeks. Mesilased on tolmeldajad, mängides olulist rolli paljude taimede ja kultuuride paljunemises. Ilma nendeta oleks meie toiduvaru ja looduslikud elupaigad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.