Rohkema info nägemiseks:

SOFTIKÜTT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme relvade, kaitsevarustuse ja seiklusvarustuse müügi ning rentimisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga entusiasti südames peitub võitleja, strateeg ja ellujääja. Olgu selleks siis metsikus looduses seiklemine, airsofti põnevuse nautimine või isikliku ohutuse tagamine, sinu varustus ei ole lihtsalt varustus - see on sinu tahte pikendus võidule. Just siin tuleme mängu meie. Me ei ole lihtsalt pood; me oleme sinu kõige julgemate seikluste võimaldajad ja sinu turvalisuse kaitsjad.

Meie arsenal on kõikehõlmav, rahuldades kaasaegse võitleja laia valikut vajadusi. Vaiksest vibunööri tõmbest kuni stardipüstoli kõmiseva kajani, meie tooted on kvaliteedi ja mitmekesisuse tunnistajad. Kaitsevarustus, mis kaitseb sind lahingu kuumuses, õhkrelvad, mis pakuvad täpsust ja jõudu, hooldusvahendid, et hoida sinu arsenali tipptasemel, ja isegi iidne vibude ja puhkpüsside kunst - me varustame sind igaks lahinguks.

Meie pühendumus tipptasemele on kõikumatu ja see kajastub meie inventari hoolikal valikul. Kuulid ja padrunid, mis ei vea sind kunagi alt, sõjaväevarustus, mis peab vastu sinu missiooni raskustele, ja lisavarustus, mis tagab, et oled alati valmis. Me mõistame usaldusväärsuse tähtsust ja seetõttu on iga meie pakutav ese testitud, et vastata kõrgeimatele sooritus- ja vastupidavusstandarditele.

Neile, kes teenivad, on meie kaitsevarustus ja stardipüstolid rohkem kui tööriistad - need on eluliinid. Ja entusiastidele on meie õhkrelvad, vibud ja pikad oskuste lihvimise ja mälestuste loomise vahendid. Me ei müü lihtsalt tooteid; me pakume teed meisterlikkuse ja enesekindluseni.

Meie veebiplatvorm on loodud lihtsaks navigeerimiseks, tagades, et leiad vajaliku kiiresti ja vaevata. Ja neile, kes otsivad käed-külge kogemust, võimaldab meie relvarentimise teenus enne suurde vette hüppamist vett proovida.

Liitu meiega sellel võimestamise ja tipptaseme teekonnal. Varusta end meiega ja omaks võitleja enda sees. Küsimuste korral võta ühendust aadressil kingarms.ee@gmail.com või helista meile numbril +372 610 8887. Sinu otsing parima varustuse järele lõppeb siin.

Kontakt

SOFTIKÜTT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

Suurepärane valik ja kvaliteetne varustus!

- Anna P.

Usaldusväärsed relvad ja kiire teenindus.

- Karl S.

Kvaliteetne kaitsevarustus ja sõbralik teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas hooldada oma tulirelva?

Oma tulirelva hooldamine on hädavajalik selle töökindluse, täpsuse ja pikaealisuse tagamiseks. Olgu sa turvatöötaja, õiguskaitseametnik või väliseikleja, on oluline mõista, kuidas oma relva korralikult hooldada. See juhend viib sind läbi viie põhilise nõuande, et hoida oma tulirelv parimas seisukorras. Regulaarne puhastamine Enne puhastamist veendu, et su tulirelv on laetud. Võta tulirelv lahti vastavalt tootja juhistele. See võimaldab sul puhastada kõiki osi, mis puutuvad kokku püssirohu jääkide ja prahtidega. Kasuta puhastuskomplekti, mis on spetsiaalselt ette nähtud sinu tüüpi

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised kaalutlused kaitsevarustuse valimisel ja kasutamisel?

Kaitsevarustus on hädavajalik üksikisikute turvalisuse ja kaitse tagamiseks, kes seisavad silmitsi potentsiaalsete ohtudega erinevates keskkondades. See on esim
ssb.ee
Kaitsevarustus on hädavajalik üksikisikute turvalisuse ja kaitse tagamiseks, kes seisavad silmitsi potentsiaalsete ohtudega erinevates keskkondades. See on esimene kaitsejoon füüsilise kahju vastu, võimaldades turvatöötajatel, õiguskaitseorganitel, sõjaväelastel ja väliseiklejatel oma ülesandeid usaldusega täita. Kehakaitsest kuni hingamismaskideni on kaitsevarustuse valik väga lai. Iga tüüp on mõeldud konkreetsete ohtudega tegelemiseks ja tuleb valida hoolikalt, arvestades kaasnevaid riske. Oma kaitsevarustuse vajaduste hindamine Enne varustuse valimist on hädavajalik tuvastada tõenäolised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.