Rohkema info nägemiseks:

HENDERSONS WORKERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hendersons ühendab pädevad spetsialistid usaldusväärsete tööandjatega. Leia sobivate töötajate CV-d meie renditööjõu andmebaasist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tööjõu leidmine, mis vastab tänapäeva dünaamiliste ettevõtete nõudmistele, on muutunud üha keerulisemaks. Tänu Hendersonsi teenustele on see aga saanud märksa lihtsamaks ja tõhusamaks. Meie eesmärk on aidata tootmis- ja tööstusettevõtetel leida sobivad oskustöölised vaid mõne hiireklikiga.

Hendersonsi veebikeskkond võimaldab teil leida sobivate oskustööliste CV-d vaid mõne klikiga. Kõik meie renditöötajad on läbinud põhjaliku intervjuu ja kontrolli, tagades, et teie ettevõtte saab kvalifitseeritud tööjõudu. Olgu teil vaja insenere, elektrikuid, tõstukijuhte või muid oskustöölisi - meie andmebaasis on lai valik spetsialiste, kelle hulgast saate valida just endale sobivad töötajad ja esitada päringu.

Eesti seisab juba mõnda aega silmitsi kriitilise tööjõupuudusega, mis ohustab ettevõtete tootmismahusid ja konkurentsivõimet. Hendersons on aga siin, et pakkuda lahendust. Kui kodumaalt ei leia enam piisavalt töökäsi ja tööjõupuudus hakkab mõjutama teie äri, siis oleme teie kõrval. Meie tööjõurendi teenus aitab teil täita tööjõulünga ja säilitada oma ettevõtte produktiivsuse.

Tööjõurendi kasutamine aitab vähendada välistööjõu värbamisega seotud riske ja kulusid. Me võtame enda kanda kogu vajaliku dokumentatsiooni ja bürokraatia, et teie ei peaks sellega vaeva nägema. Lisaks oleme klassifitseerinud ja kvalifitseerinud töötajad vastavalt erinevatele tööstusharudele ning koostanud nende CV-d, et teie saaksite lihtsalt ja kiiresti valida sobivad töötajad.

Hendersons on teie usaldusväärne partner, kes aitab teil leida kvalifitseeritud tööjõudu, vähendades samal ajal riske ja kulutusi. Meie eesmärk on teie äri edendada, pakkudes kiiret ja lihtsat lahendust töötajate leidmiseks.

Kui soovite teada saada rohkem meie renditöötajate kohta või esitada päringu, külastage meie veebikeskkonda ja tutvuge meie andmebaasiga!

HENDERSONS WORKERS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Alari T.

See teenus lihtustab ettevõtte juhtimist tohutult.

- Kristin E.

Väga tänulik meeldiva koostöö eest!

- Karl Joonas I.

Meeldiv meeskond!

- Alari T.

See teenus lihtustab ettevõtte juhtimist tohutult.

- Kristin E.

Väga tänulik meeldiva koostöö eest!

- Karl Joonas I.

Meeldiv meeskond!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas käib tööjõu rentimine Hendersonsi kaudu?

Ettevõte Hendersons on pikaajalise kogemusega spetsialist tööjõu rentimise valdkonnas, aidates nii tööandjaid kui ka töötajaid leida sobivaid lahendusi oma vajadustele. Tööjõu rentimise protsess on nende jaoks läbimõeldud ja sujuv, mis võimaldab tööandjatel kiiresti ja efektiivselt leida kvalifitseeritud töötajaid ning töötajatel leida töökohti, mis vastavad nende oskustele ja ootustele. Hendersons tegeleb igapäevaselt töötajate värbamisega, viies läbi põhjalikke intervjuusid ja hindades töötajate oskusi ning kvalifikatsiooni. Seejärel klassifitseeritakse spetsialistid vastavalt erinevatele

Tööjõu rentimine aitab kaasata välistööjõudu kuluefektiivsemalt. Loe lähemalt, miks eelistada tööjõurenti ning mida see teenus täpsemalt sisaldab.

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada tööjõu rentimist?

Eesti tootmis- ja tööstussektor on kiiresti arenev, kuid sellel teel seisavad ettevõtted silmitsi olulise väljakutsega - oskustööliste puudusega. Üha enam ettev
ssb.ee
Eesti tootmis- ja tööstussektor on kiiresti arenev, kuid sellel teel seisavad ettevõtted silmitsi olulise väljakutsega - oskustööliste puudusega. Üha enam ettevõtteid otsib lahendusi, et leevendada seda puudujääki ja tagada oma tegevuse jätkusuutlikkus. Üks tõhus viis selleks on tööjõu rentimine. Selles artiklis uurime, miks tööjõu rentimine on muutunud Eesti ettevõtete jaoks eelistatuimaks viisiks välistööjõu kaasamiseks ning kuidas see võib olla kiirem, kulutõhusam ja vähem riskantne valik. Üks peamine põhjus, miks ettevõtted eelistavad tööjõu rentimist, on selle kiirus ja lihtsus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.