Rohkema info nägemiseks:

GERGALOEHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Viimistlus täiuseni, kaubavedu kindlalt üle Eesti! Meie ettevõte pakub laia valikut ehitiste viimistlusteenuseid ning kiiret, usaldusväärset kaubavedu üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meeskond on meie ettevõtte jaoks oluline osa meie igapäevasest tegevusest. Oleme paindlikud ja valmis kohanema erinevate projektide ja olukordadega.

Meie ettevõte on pühendunud klientidele parimate ehituslahenduste ja kaupade kohaletoimetamise tagamisele. Oleme usaldusväärne partner nende ehitusprojektide lõpetamisel ja kaupade ohutul ning õigeaegsel kohaletoimetamisel. Meie missiooniks on tagada klientide rahulolu, pakkudes tipptasemel teenuseid järgmistes valdkondades:

  1. Ehitiste Lõppviimistlus: Oleme spetsialiseerunud ehitiste lõppviimistlusele, aidates luua professionaalseid ja esteetiliselt meeldivaid ruume. Meie meeskond on kogenud ning kasutab kvaliteetseid materjale ja tehnikat, et tagada ehitiste lõppviimistlusprojektide kõrgeim tase.

  2. Värvimine ja Tapeetimine: Värvimine ja tapeetimine on oluline osa igast ehitusprojektist. Pakume laia valikut värvimis- ja tapeetimisteenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja eelistustele. Oleme valmis muutma igavaid seinu ja ruume kunstiteosteks.

  3. Kipsitööd: Kipsitööd on oluline osa igast siseviimistlusprojektist. Meie meeskond teostab kipsitööd professionaalselt ja täpselt, tagades siledad ja visuaalselt meeldivad pinnad.

  4. Põrandakatete Paigaldus: Põrandakatted on oluline osa igas ruumis ning mõjutavad selle funktsionaalsust ja välimust. Pakume laia valikut põrandakatete paigaldusteenuseid, aidates teil valida sobivaima lahenduse teie vajadustele.

  5. Transport ja Kaubavedu: Lisaks ehitusteenustele pakume ka transporti ja kaubavedu. Meie logistikameeskond tagab teie kaupade ohutu ja õigeaegse kohaletoimetamise, olgu tegemist ehitusmaterjalide või muu kaubaga.

  6. Kohandatud Logistikalahendused: Iga klient on erinev ja vajab unikaalseid logistikalahendusi. Meie kohandame oma teenused vastavalt teie vajadustele, tagades tõhusa ja kuluefektiivse logistikapartnerluse.

Kokkuvõte: Meie ettevõte on pühendunud klientide rahulolu tagamisele, pakkudes laia valikut ehitusteenuseid ja kaubaveo lahendusi. Oleme kogenud ja usaldusväärne partner, kes aitab teil saavutada ehitusprojektide edukat lõpetamist ning kaupade ohutut ja õigeaegset kohaletoimetamist. Teie rahulolu on meie prioriteet, ja meie meeskond teeb kõik selleks, et teie ootusi ületada.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

GERGALOEHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Töötasime GERGALOEHITUS OÜ-ga, et teostada transport ja kaubavedu üle Eesti. Kõik osutus väga kiireks ja kvaliteetseks. Suurepärane töö!

- Jaan K.

Kasutasin GERGALOEHITUS OÜ-d ehitiste viimistluseks ja olen väga rahul tulemusega. Väga professionaalne ja korrektne meeskond.

- Kalev T.

Kontakteerusin GERGALOEHITUS OÜ-ga siseviimistluse ja Lõppviimistluse teostamiseks. Kõik toimus kiiresti ja kvaliteetse tööga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas luua efektseid mustrilahendusi seintele ja lagedele dekoratiivse viimistlusega?

Dekoratiivne viimistlus võimaldab teil oma interjööris luua unikaalseid ja silmapaistvaid mustrilahendusi, mis lisavad ruumidele isikupära ja visuaalset põnevust. Mustrilahendused on suurepärane võimalus muuta tavalised seinad ja laed tõeliselt efektseteks kunstiteosteks. Siin on mõned näpunäited, kuidas luua stiilseid ja atraktiivseid mustrilahendusi dekoratiivse viimistlusega. 1. Inspiratsioon ja kavandamine: Enne kui alustate, otsige inspiratsiooni erinevatest allikatest, nagu sisekujundusajakirjad, veebilehed ja sotsiaalmeedia. Mõelge, milline mustrilahendus sobiks teie ruumi üldise

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ühendada praktilisus ja esteetika lõppviimistluses ehitusprojektides?

Ehitusprojektide lõppviimistlus on oluline etapp, kus kohtuvad funktsionaalsus ja esteetika. Kuidas tagada, et viimistlus mitte ainult ei näeks hea välja, vaid
ssb.ee
Ehitusprojektide lõppviimistlus on oluline etapp, kus kohtuvad funktsionaalsus ja esteetika. Kuidas tagada, et viimistlus mitte ainult ei näeks hea välja, vaid vastaks ka ruumi praktilistele vajadustele? Siin on mõned juhised, kuidas saavutada tasakaal praktilisuse ja esteetika vahel, olles samal ajal loominguline ja funktsionaalne. 1. Mõelge ruumi kasutusele: Enne viimistlustööde alustamist mõelge hoolikalt sellele, kuidas ruumi kasutatakse. Kas see on kodu, kontor, restoran või kauplus? Iga keskkond vajab erinevat lähenemist. Näiteks nõuab restoran suuremat rõhku kergesti puhastatavatele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.