Rohkema info nägemiseks:

TERVISE PROGRESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme naistele suunatud tervise- ja heaoluteemaliste podcasti, liikmelisuse programmi ning veebipõhiste kursuste pakkumisega, julgustades neid igapäevaselt oma tervist ja heaolu parendama.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Inspiratsioon, järjepidev areng, empaatia ja ehedus - need väärtused on alati olnud minu teejuhid ning nüüd on nad südames ja hingel ka Tervise Progress podcastis, koolitustes ja kommuunis. See on minu missioon: tuua kokku inimesi, kes jagavad samu väärtusi ja usuvad, et üheskoos saame teha rohkem, et luua tervemat ja õnnelikumat elu.

Kõik sai alguse Tervise Progress podcastist, kus ma kutsun enda inspiratsiooniallikateks inimesi, kes mind ennast inspireerivad ja kellelt saan alati midagi õppida. Podcast on minu platvorm, kus saan jagada nende lugusid ja teadmisi meie kuulajatega ning luua ühendust nende inspireerivate inimestega üle maailma.

Kuid ma tahtsin rohkemat kui lihtsalt kuulamise kogemust. Ma tahtsin luua kogukonna ja koolitusi, mis toetavad inimeste järjepidevat arengut ning pakuvad neile tuge ja mõistmist. Seega, otsustasin liikuda edasi kommuuni ja kursuste loomisega. Tundsin, et tahan teha seda koos nende samade inspireerivate ja üdini ägedate inimestega, kellel on minuga sarnased väärtused ja missioon - panustada eestlaste tervisesse läbi ennetustegevuse.

Minu isiklik teekond on olnud täis arengut ja eneseavastamist. Lapsepõlves, kui minu sõrmed ja varbad polnud veel sündides välja arenenud ning ma võisin korraga süüa ära terve suure Fazeri šokolaadi, ei osanud keegi ette näha, milline naine ma saan tulevikus olema. Täna isutab mu keha Kimchi järele, nõuab regulaarset trenni ning ma olen inimeste ees täpselt sellisena, nagu ma olen, kõikide oma pisemate ja suuremate erinevustega.

Olen lõpetanud rahvusvaheliselt tunnustatud kooli, Institute of Transformational Nutrition, kus omandasin teadmisi, kuidas toit, elustiil, suhted ja keskkond mõjutavad meie tervist. Õppisin, kuidas aidata teistel muuta oma elustiili, mõtte- ja käitumismustreid nii, et tulemused oleksid jätkusuutlikud ja teekond nauditav. Tervis on minu jaoks rohkem kui lihtsalt toit, see on kõik, mis meid toidab - meie keha, meie meel ja meie hing.

Kui sa tunned, et tegutsemine jääb tihti vaid mõttetasandile, sul on raske iseendale aega leida, tasakaalu luua või teiste arvamus mõjutab sind liialt, siis Tervise Progress on koht sinu jaoks. Meie kogukonnas õpime keskenduma teekonnale, mis viib meid soovitud eluni. Naudime enda tundma õppimise protsessi, teeme teadlikke samme, mis individuaalselt sobivad, tunnustame väikeseid samme ja prioriteetseme igapäevaselt iseennast.

Tervise Progress on rohkem kui lihtsalt platvorm - see on perekond, kes jagab su väärtusi ja toetab sind igal sammul. Tule meiega ja alusta oma teekonda parema enesetervise ja heaolu poole. Koos saame teha rohkem, sest järjepidevus on meie edu võti, toetus ja mõistmine on meie tugevus ning ehedus on meie heaolu alustala.
Sinu teekond algab siit!

Loe lähemalt minu tegemiste kohta siit, või võta minuga ühendust ja leiame su probleemile koos lahenduse!

info@tervisearengutreener.ee
+372 5690 8472

TERVISE PROGRESS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Tervise Progress paneb mind rohkem liikuma!

- Mari-Liis S.

Empaatiline ja innustav podcast igaks päevaks!

- Teele M.

Nende koolitused muutsid mu elu tervislikumaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Personaalne coaching - tee sinu soovitud eesmärgini

Kui tegemist on tervise ja heaoluga, on igaühe eesmärgid erinevad. Mõned inimesed soovivad saavutada kehakaalu eesmärke, teised tahavad parandada füüsilist vormi, ning on neid, kes otsivad tasakaalu ja harmooniat oma igapäevaelus. Üks tõhus viis nende eesmärkide saavutamiseks on personaalne coaching. See protsess keskendub ainult teile ja teie vajadustele ning võib avada uksi, mida te ei pruugi kunagi osanud ette kujutada. Personaalne coaching on individuaalne ja kohandatud lähenemine eesmärkide seadmisele ja nende saavutamisele. See protsess hõlmab tavaliselt koostööd kogenud ja koolitatud

Dropdown

kõik artiklid

Seedeprobleemide ja kõhu mikrobioomi tasakaalutuse seosed

Seedeprobleemid on levinud mureks paljudele inimestele üle maailma. Nende hulka kuuluvad näiteks kõhukinnisus, kõhulahtisus, gaasid, kõhuvalu ja iiveldus. Sagel
ssb.ee
Seedeprobleemid on levinud mureks paljudele inimestele üle maailma. Nende hulka kuuluvad näiteks kõhukinnisus, kõhulahtisus, gaasid, kõhuvalu ja iiveldus. Sageli ei teadvusta inimesed, et seedeprobleemide juured võivad peituda nende enda kõhu mikrobioomis, mis koosneb erinevatest bakteritest ja teistest mikroorganismidest seedekulgla sees. Tasakaalust väljas olev kõhu mikrobioom võib olla üks peamisi põhjuseid, miks seedeprobleemid tekivad ja püsivad. Selles artiklis uurime lähemalt, kuidas kõhu mikrobioomi tasakaalutus võib mõjutada seedimist ja tervist ning kuidas saame seda tasakaalu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.