Rohkema info nägemiseks:

RIIA KOHVIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kirglikult pühendunud kvaliteetsete pagaritoodete, pannkookide, pitsade ja gurmeetoitude valmistamisele, tuues klientideni unustamatuid maitseelamusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Valga piirilinnas asub üks kohvik, mis pakub palju enamat kui lihtsalt kohvi ja saiu. Tere tulemast RIIA KOHVIK OÜ-sse, kus kohtuvad suurepärane pagarikunst, maitsev kohv, värsked pannkoogid, maitsvad pitsad ning mitmekesised päevapakkumised. Oleme uhked selle üle, et saame pakkuda oma klientidele ainult parimat - kvaliteetseid pagaritooteid, mis on valmistatud armastusega ja maitsetega, mis panevad iga ampsu maitsma justkui päikesepaiste Valga rohelusest.

Meie pagaritooted on tuntud oma värskuse ja kvaliteedi poolest. Alustades traditsioonilistest saiakestest kuni kunstipäraste küpsetisteni - meie pagarid panevad kogu oma oskusteavet ja kirge igasse küpsetusse. Kõik meie pagaritooted valmivad ainult parimatest koostisosadest ning on alati värske ja krõbe.

Kui olete pannkookide ja pitsade armastaja, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie menüüst leiate laia valiku erinevaid maitseid ja täidiseid, mis rahuldavad ka kõige nõudlikuma maitsemeeli. Alates traditsioonilistest pannkookidest kuni eksootiliste pitsadeni - meie peakokad valmistavad iga roa värsketest ja kvaliteetsetest koostisosadest.

Meie mitmekesised päevapakkumised pakuvad alati midagi uut ja põnevat. Olgu selleks eriliselt maitsestatud supid, kergete salatitega lõunasöögid või hooajalised eripakkumised - meie kokad loovad maitsvaid roogasid, mis pakuvad silmailu ja maitseelamust.

Ootame sind avastama uusi maitseelamusi RIIA KOHVIK OÜ-s! Tule külla meie hubasesse kohvikusse Valga piirilinnas ning naudi suurepäraseid pagaritooteid, mahlaseid pannkooke, krõbedaid pitsasid ja palju muud. Kui soovid korraldada üritust või tellida suurema koguse tooteid, siis võta julgelt meiega ühendust. Leiame koos parima lahenduse, et muuta sinu sündmus unustamatuks ja maitseelamus meeldejäävaks.

Oleme siin, et pakkuda sulle ainult parimat! Tule külla RIIA KOHVIK OÜ-sse ja avasta uus maailm täis maitseid ja lõhnu. Ootame sind suure rõõmuga!

KONTAKT

RIIA KOHVIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit O.

Armas kohvik südamest tuleva teenindusega. Nende pannkoogid on lihtsalt jumalikud!

- Maire T.

Siiras tänu pagaritele suurepäraste küpsetiste eest. Iga amps on kui kunstiteos!

- Tuuli R.

Imeline teenindus ja maitsvad pannkoogid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on hea küpsetise saladus?

Pagaritooted - need on rohkem kui lihtsalt söögikorrad. Need on kunstiteosed, mis võluvad maitsemeeli ja panevad südame kiiremini põksuma. RIIA KOHVIK OÜ on uhke selle üle, et meie pagaritooted on palju enamat kui pelgalt suupisted - need on unikaalsed maitseelamused, mis sulavad suus ning jäävad meelde pikaks ajaks. Meie pagarid on tõelised kunstnikud, kes valmistavad iga pagaritoote käsitööna. Iga kringel, igasugune pirukass ja iga saiaket on valminud armastuse ja hoolega, kasutades ainult parimaid koostisosi. Meie köök on täis lõhna, mis viitavad värsketele saiadele ja krõbedatele

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valmivad parimad käsitööpitsad?

Pitsa - see on roog, mis rõõmustab maitsemeeli üle maailma. Kuid RIIA KOHVIK OÜ-s pole pitsa lihtsalt roog, see on tõeline maitsevõrgutus, kus maitse kohtub vär
ssb.ee
Pitsa - see on roog, mis rõõmustab maitsemeeli üle maailma. Kuid RIIA KOHVIK OÜ-s pole pitsa lihtsalt roog, see on tõeline maitsevõrgutus, kus maitse kohtub värskusega ning loob ülima naudingu iga ampsuga. Meie pitsameistrid võtavad südameasjaks iga pitsa valmistamise. Alustades värskest, pehmest pitsapõhjast, mis on valmistatud hoolikalt valitud jahust, kuni rikkaliku tomatikastme ja mahlaste juustudega - iga koostisosa on valitud parima maitse ja kvaliteedi tagamiseks. Meie köögiviljad on alati värsked, kohalikud ning hooajast inspireeritud, tuues pitsadele kaasa elavaid värve ja rikkalikku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.