Rohkema info nägemiseks:

AMB GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Lõuna-Eestis tegutsev ehitusettevõte, kes spetsialiseerub võtmed kätte lahendustele, üldehitusele, eramu ehitusele ning remondi- ja renoveerimistöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutlege unistuste kodu, kus igal detailil on oma lugu ja iga nurk peegeldab teie isikupära. AMB GRUPP OÜ on tõeline koduehituse võlur, kes muudab need unistused Lõuna-Eesti reaalsuseks. Oleme kogenud ja usaldusväärne ettevõte, mis pakub võtmed kätte lahendusi, üldehitust, eramaja ehitust ja palju muud.

Meie meeskond võtab enda hoole alla kogu protsessi alates esialgsest ideest kuni valmis koduni. Olgu see siis kodu uuendamine, laiendamine või täiesti uue maja ehitamine, me oleme teie usaldusväärsed partnerid. Meie võtmesõnadeks on täpsus, kvaliteet ja klientide rahulolu.

AMB GRUPP OÜ üldehitusteenused hõlmavad endas kõike, alustades projekteerimisest kuni ehitusjärgse hoolduseni. Oleme spetsialiseerunud nii äri- kui ka eluhoonete ehitusele, tagades alati vastupidavad ja keskkonnasõbralikud lahendused.

Teie kodu on teie kindlus, kus luua mälestusi ja jagada armastust. Me mõistame, kui tähtis on leida ideaalne kodu teie perele, seetõttu pakume individuaalseid eramaja ehitusteenuseid. Alates esimesest joonist kuni viimase viimistluskihini, oleme teie kõrval, et tagada, et teie kodu vastaks täpselt teie unistustele.

Peale võtmed kätte lahenduste, üldehituse ja eramu ehituse pakume veel palju muudki. Meie teenuste hulka kuuluvad renoveerimine, sisekujundus, ehitusjärgne hooldus ja palju muud, et tagada teie kodu täielik rahulolu ja mugavus.

Meie eesmärk on mitte ainult ehitada maju, vaid luua kodu, kus teie süda on. Iga projekt, mille kallal me töötame, on meie jaoks ainulaadne ning nõuab individuaalset lähenemist. Meie kogenud meeskond on pühendunud kvaliteetsetele tulemustele ja täielikule kliendirahulolule.

Kui soovite oma unistuste kodu reaalsuseks muuta või vajate professionaalset ehitusteenust, ärge kartke võtta meiega ühendust. AMB GRUPP OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas. Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse teie ehitusprojektile. Ootame põnevusega võimalust olla teie kõrval kogu selle teekonna vältel, et luua teile kodu, mis räägib teie lugu.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 511 7570

AMB GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin O.

Suurepärane töö! Meie kodu näeb välja imeline tänu teie professionaalsusele.

- Martin V.

Täpne, kiire ja sõbralik teenindus. Soovitan kõigile!

- Peeter L.

Väga meeldiv koostöökogemus. Kvaliteetne töö ja suurepärane suhtlus.

Kuidas luua kestvaid ehituslahendusi?

Kodu – see on paik, kus algavad unistused, kus sünnivad mälestused ja kus süda on alati soojas. See pole lihtsalt koht, kus elada; see on varjupaik, kus jagatakse naeru, armastust ja õnne. AMB GRUPP OÜ mõistab kodu tähendust sügavamalt kui lihtsalt ehitist ja materjale. Me usume, et kodu on kunstiteos, mis kajastab selle elanike isiksust ja stiili. Sellepärast oleme pühendunud mitte ainult majade ehitamisele, vaid unistuste kodude loomisele, kus iga nurk, iga detail ja iga ruum räägivad oma lugu. Kui unistate kodust, kus saate tõeliselt end tunda, siis oleme siin, et muuta see unistus

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb võtmed-kätte-lahenduse nii mugavaks?

Kodu ehitamine võib tunduda keerulise väljakutsena, täis otsuseid, mis vajavad tegemist alates esialgsest kontseptsioonist kuni viimase liistuni. Õnneks on olem
ssb.ee
Kodu ehitamine võib tunduda keerulise väljakutsena, täis otsuseid, mis vajavad tegemist alates esialgsest kontseptsioonist kuni viimase liistuni. Õnneks on olemas lahendus, mis muudab terve selle protsessi lihtsaks ja sujuvaks - AMB GRUPP OÜ võtmed kätte lahendused. Meie pühendunud ja kogenud meeskond juhendab teid iga sammu kaupa, alustades esialgsest ideest kuni valmis koduni, tagades, et teie unistuste kodu muutub reaalsuseks ilma igasuguste murede ja stressita. Iga suurepärane kodu algab ideest. Teie unistate sellest, kuidas teie kodu välja peaks nägema, millised on selle põhilised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.