Rohkema info nägemiseks:

BR8 IDEA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mõistan, et mikroettevõtte omanikuna hoolitsete sageli paljude ülesannete eest ning internetis turundamine võib olla segane. Siin astun mina mängu. Ma aitan selles teid keerulises maailmas, tagades, et saavutate tulemused ilma liigse segaduseta.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BR8 IDEA OÜ-s mõistame mikroettevõtete väljakutseid digitaalse turunduse keerulises maailmas navigeerimisel. Mikroettevõtte omanikuna peate sageli tegelema mitme ülesandega ja veebiturundus võib tunduda hirmutav. Just siin astume me mängu, et muuta digitaalne turundus stressivabaks ja lihtsaks, pakkudes lihtsaid ja tõhusaid lahendusi, mis on kohandatud teie ainulaadsetele vajadustele.

Miks valida meid?

Pöördudes meie poole, saate personaalset teenindust. Te pole lihtsalt järjekordne number meie kliendinimekirjas. Me tunnistame, et iga mikroettevõte on eristuv, vajades individuaalset tähelepanu. Meie eesmärk on mõista teie vajadusi, kuulata teie muresid ja kohandada meie teenuseid vastavalt teie eesmärkidele.

Kuidas me saame aidata?

Oleme siin, et toetada teid igal sammul, tagades, et saavutate tulemusi ilma segaduseta. Olgu selleks SEO strateegiate loomine, sotsiaalmeedia navigeerimine või veebisaitide ehitamine, me lihtsustame protsessi teie jaoks. Öelge hüvasti stressile; me teeme selle lihtsaks.

Meie teenused

  • Kokkulepitud tükitöö: Vajate abi SEO märksõnadega? Sotsiaalmeedia graafikaga? Toote või SEO lehtede teksti optimeerimisega? Facebook Pixeli seadistamisega? Oleme valmis teid aitama erinevate veebihalduse väljakutsetega.
  • Veebisaidi loomine: Olgu teil vaja veebisaiti kujundada või abi kogu sisuga, alates märksõnadest kuni haldamiseni pärast käivitamist, oleme valmis pakkuma.
  • Veebipood: Soovite seadistada veebipoodi või ehk blogi, kasutajakeskkonda? Oleme valmis teid aitama kõigega alates lihtsast seadistusest kuni toodete üleslaadimise ja veebipoe haldamiseni.

Huvitatud digitaalse turunduse lihtsamaks ja tõhusamaks muutmisest oma mikroettevõttes? Võtke meiega juba täna ühendust ja asugem teele stressivaba digitaalse turunduse eduni.

uuri lisaks

BR8 IDEA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Siiani ei ole veel ette tulnud probleemi, mida Auni ei oskaks lahendada. Mitte ainult digiturundus ja SEO, vaid Auni oskab kaasa mõelda ja nõu anda ka ettevõtte sisulise poole pealt. Väikeettevõtte jaoks on universaalsus suureks eeliseks.

Auni on teinud meie ettevõttes aastaid to-do listis olnud SEO, kodulehe optimeerimise, e-poe loomise, sotsiaalmeedia reklaamide ja analüütika teemad arusaadavaks ja mõistetavaks ning asjad on lõpuks saanud tehtud. Auni on toeks iga probleemiga, leiab vastused ja lahendused, vastab ning tegutseb kiiresti.

5 SEO strateegiat mikroettevõtetele

Mikroettevõtte omanikuna olete harjunud kandma mitmeid rolle ja jongleerima erinevate ülesannetega. Digiajastul on üks olulisemaid rolle SEO strateegi oma. Otsingumootori optimeerimine (SEO) on kunst ja teadus saada oma veebileht otsingumootori tulemustes kõrgemale kohale, suurendades seeläbi oma veebinähtavust ja tuues rohkem orgaanilist liiklust oma saidile. SEO hõlmab erinevaid tehnikaid ja strateegiaid, mille eesmärk on parandada teie veebilehe nähtavust otsingumootorites nagu Google. See on arusaamine sellest, mida inimesed internetis otsivad, milliseid sõnu nad kasutavad ja millist

Dropdown

kõik artiklid

Sotsiaalmeedia graafika käsiraamat

Visuaalne sisu on sotsiaalmeedia südamelöök. Digitaalses maailmas, kus tähelepanu on napp, on sotsiaalmeedia graafika konks, mis püüab ja hoiab publiku tähelepa
ssb.ee
Visuaalne sisu on sotsiaalmeedia südamelöök. Digitaalses maailmas, kus tähelepanu on napp, on sotsiaalmeedia graafika konks, mis püüab ja hoiab publiku tähelepanu. Need mitte ainult ei edasta sõnumit kiiresti, vaid aitavad ka luua brändi identiteeti ja luua emotsionaalset sidet vaatajatega. Enne graafika loomist on oluline mõista, mis kõnetab teie publikut. See hõlmab nende demograafiliste andmete, huvide ja veebikäitumise analüüsimist, et kohandada oma visuaale vastavalt, tagades, et need puudutavad teie vaatajaid. Sotsiaalmeedia graafika tüübid Staatilised pildid on kõige levinum tüüp

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.